24

че е законно

преди 1 месец

е ясно. Че не е морално също. Срам...но такива са ни лекарите и системата.

23

Анонимен

преди 1 месец

С този доктор и с мутрата, собственик на хотела, където практикува докторът трябва да се заеме прокуратурата. Това е грозна измама, и по-лошото е, че нанася вреда на и без това съсипания туристически имидж на България. А на хората трябва да се извинят.

22

радомир

преди 1 месец

Не е виновен лекаря, а държавата. Лекарят е човек, всеки за пари работи, а това че държавата я няма никаква и няма къде да отидеш на лекар в провинцията си е друг въпрос. Истината е, че ако го нямаше този лекар, тези хора нямаше къде да отидат наблизо на лекар, защото държавата не е осигурила достъп до здравеопазване на провинцияните, а само за столичаните. Така че не е виновен човека, че ползва липсата на държавата ни.

21

Факт

преди 1 месец

Знаете ли каде е проблема,че търгашите и бандитите ядът мако бой,било лекари,полицай,чиновник и тн.

20

Алов

преди 1 месец

Държавата на Ботевв и Левски отново е робска земя

19

Анонимен

преди 1 месец

Ето за такива трябва да пишете по 20 пъти на ден докато ни уврат главите, а не за разни жени-мъже и тъпотии дето не интересуват нормалния човек, онанисти от днеса.

18

автомонтьор

преди 1 месец

ти *** ми дойдеш лекарче, да ти прегледам колата - 15 иляди ща одрусам на няколко пъти - ше ми паднеш в ръчиките да видиш кво са казва преглед,да видиш

17

Мда

преди 1 месец

В Гърция например ми се е налагало да ползвам и медицински услуги и автосервизи.Не само,че си плащаш колкото е за всички,но оставаш с чувството,че са направили нещо повече за теб от нужното и платеното.Дали е така,те си знаят,но усещаш,че си получил помощ.В БГ,още от летището усещаш,че те цакат!в таксито,в чейнджа,в хотела,в ресторанта,плажа,за доктора да не говорим.Принципа е "Да ти взема каквото мога днес,че знам ли те дали пак ще дойдеш"

16

Нквд

преди 1 месец

В Гърция колко струва преглед ако нямаш евро здравна карта

15

Крум Кашалотов

преди 1 месец

На територийката кипи публично възмущение от докторчето, но някъде в сянката едно мълчаливо мнозинство също е недоволно, как тъй *** взема, защо не съм аз на негово място да им взема три бона.

14

АнонимеН

преди 1 месец

ИМА СИ ЦЕНОРАЗПИС И ПРЕМАХВАНЕ НА УШНА КАЛ Е 700 ЕВРО

13

ЕДИН

преди 1 месец

Този нагъл "лекар" трябва да мине през Перник. Там имат много висококачествен винкел.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ами просто няма да му платя на контролния и това е. Ако каже нещо, 2 3 отрезвяващи шамара да го върна в реалността.

11

Реалист

преди 1 месец

На момента му отнемам лиценза, тоя алчен ... ще изгони десетки бъдещи туристи, ама държава няма и никой нищо няма да му направи.

10

Dr

преди 1 месец

Nishto novo. Rabotih v slanchev brqg Sveti nikolay klinika kadeto se deryaha turisti. Personala raboti 24/7. Nishto ne e reglamentirano

9

Анонимен

преди 1 месец

Преглед за 1500 лева? WTF? Той не знае ли в коя държава живее? Това е пълен абсурд. В случая не е важно кое е законно и кое не, въпросът е - човешко ли е? Това днешните лекари не го разбират просто защото лекарската професия се измести от това да лекуваш към това да печелиш пари.Това сигурно го прави лекар в Германия например но не и тук. Независимо от дефицита бих посъветвала този да си търси пътя другаде. Тук с този манталитет така и така няма да е полезен на никого

8

Анонимен

преди 1 месец

като има кой да му ги дава може и по 5000 да почне да взима.

7

цанко

преди 1 месец

Пуснете го за 5 минути в моя кабинет аз да го прегледам нещастника долен.

6

Хайван и Хандрей

преди 1 месец

Бългерия уантс ю!

5

хм

преди 1 месец

Нали се сещатате, че сега цяла Литва и останалите Прибалтийски републики ще разберат, какво се случва ако се разболееш на почивка в България и кракът им няма да стъпи повече тук. Страшна реклама за родния туризъм и после, като ревнат, че държавата не им помагала... Вашата алчност съсипва всичко. В Гърция и Турция туристите се обслужват така, че догодина да се върнат обратно и да доведат приятелите си, а тук гледаме да издоим някой който ни е паднал, а за догодина ще търсим други балъци.