62

Вьзмутен

преди 2 месеца

Тази новина само ме убеди , да гласувам против -герб и ппОсвен до последният украинец сащ може да воюват и до последният бьлгаринА кире и буци да водят атаката

61

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро да е командир на рота :)))

60

Анонимен

преди 2 месеца

Защо американските з.адници се имат за най-хитри? Нали щяхте да помагате колкото трябва? Не си спомням Байдън да е обещавал на Зеленски, че ще карат европейците да воюват за тяхните интереси. До сега играта беше от вас труповете от нас ковчезите, тоест горящата добре техника. Сега искат европейските трупове и техника. Много нахитрял напоследък американския н.и.г ър.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Който е фен на Украйна, да взема мешка и да отива на фронта. Аз съм неутрален. Не ме интересуват нито украинци, нито руснаци, нито американци. Мене ме интересува аз и семейството ми да живеем добре, да има евтин бензин, сметки и храна. За всичко друго ми е през оная работа.

58

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Нали преди по-малко от месец, точно тоя на снимката Зеленски заяви, че ОТ НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА СА ЗАГИНАЛИ САМО 30 000 УКРАИНСКИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ. Нали Зеленски никога не лъже, а казва истината? Защо тогава трябва да се пращат части от Европа?

57

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

56

Анонимен

преди 2 месеца

Всички от ППДБ и евроатлантиците на първа линия на фронта без право на обжалване. Ядохте мазнинки от НПО тата , сега е ред да плащате. Ако не ние нормалните българи ще ви тричаме до 9то коляно.

55

Ха

преди 2 месеца

Значи не НАТО, разбирайте не американски войници и не UK войници, а войници от държавите в ЕС. Ей сега, само да се огаща и отивам да се запиша доброволец. Наглеци!

54

мдаа

преди 2 месеца

Последните два абзаца са доста интересни. Член 5 на НАТО няма да бъде задействан, защото укроландия не е в НАТО. Значи войските там са легитимна цел на Русия и ще дадат фира. Колкото до това - "В крайна сметка Русия не може да си позволи да воюва с няколко европейски страни едновременно камо ли да започне ядрена война." - аз не бих лежал на тази кълка. Сигурен съм, че чичко Вова също.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха-ха ха, търкаля се по земята от смях.

52

Споко

преди 2 месеца

Споко, като похарчат тези 61 милиарда и Джо ще отпусне още 61 милиарда и Прибалтика, България, Румъния, Полша ще вкарат войници в Украйна за да избиваме путнинистите, и така докато не избием всички путинисти които гласуват за Путин.

51

Анонимен

преди 2 месеца

За всички бедни бачкери евроатлантиците сме "***", понеже умират от яд, че караме нови коли и живеем по луксозните места из България. А мили русофили, вие сте масово един СЛУГИНАЖ. Най-тъжното е, че слугувате в тоя прогнил запад, а никога не сте стъпвали и няма и да стъпите в голташка Русия да видите там какъв "рай" е. Нещо повече- стане ли война най-ценните за икономиката последни отиват на фронта. Сядайте и смятайте какво носим джендърите на икономиката и какво голямо НИЩО носите вие.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Имаме доста диванни войнолюбци, които ежедневно громят руснаците с клавиатурата. Имаме и не малко войнолюбци в партийния елит. Да се започне изпращането на европейски войски първо от тези хора!!!! И предлагам да ги поведат лично най-големите войнолюбци - Урсула, Борел, Макрон и т.н.!!!!

49

БАНко

преди 2 месеца

ПУТИН ти с гресчица пак ми намажи и здравата ти в ПУТИНИ ми го отпери

48

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с личния състав на украинската армия, защо трябва да влизат войници от страни на НАТО?

47

Демо

преди 2 месеца

Джендър_и може ли, че много искат, а и не ги е страх от Русия?

46

Хюго Бос до 23

преди 2 месеца

Чудесно! Заминавай на фронта, като си такъв върл защитник на демокрацията на Байдън и прочие брюкселски неокомунисти. Дай пример и отиди на фронта.

45

Анонимен

преди 2 месеца

"Ако заложиш милиарди долари, че икономиката на една държава ще пропадне, и това се случи, ще спечелиш много. Ако имаш и влияние да накараш политиката да тласка държавите към война, сделката е запечатана." Джордж Сорос

44

Живо същество

преди 2 месеца

Никое живо същество не иска война! Ние живите същества искаме да има мир за да може животът ни да протича леко и приятно, да си доставяме удоволствия в живота и да си изпълняваме желанията, нали за това е живота, нали за това сме живи същества. Следователно щом ние живите същетсва на планетата не искаме да има война, то тогава няма да има война, спокойно.

43

АнонимеН

преди 2 месеца

61 милиарда/п къде прочете , че тия 61 милиарда СА ЗА ВРЪЩАНЕТО НА КРИМ! ТОВА Е САМО ПОРЕДНАТА ВНОСКА НА ФАЩ В ИЗБИВАНЕТО НА ПУТИНИСТИТЕ И ЩЕ ИМА И ОЩЕ ДОСТА АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ! ГЛЮПАВА ПУТИНИСТКА!