74

Анонимен

преди 4 месеца

ето започва се .........

73

пияница мистик

преди 4 месеца

Айде, засичам. Днес е 7.II.2024, две седмици са 21.II.2024. Ще пиша на тази дата да питам путинопитециe как върви ултиматума и настъплението :)))))))

72

Анонимен

преди 4 месеца

Сега русофилите веят червеното знаме пред клавиатурата викат урааа,пяна им тече от устата те като чуят путин и полудяват.

71

Напомняне

преди 4 месеца

Дедовия трябва да целувате на Вовата , че ако не беше всичко това, още щяхте да се боцкате с буферни и не знам какви други дози. Продължавайте да величаете бялата мафия, и ония зад океана, но помислете защо нямаше и помен от набедената пандемия в Африка? Това, че големите сили си играят игрите, а ние само хленчиме, си е наш проблем, нали управниците ни лапат милиони от тази война.

70

Чорбаджи Юрдан

преди 4 месеца

Браво. Така и трябва

69

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна трябва да бъде срината, за да може да получи путин още един мандат преди своята естествена кончина! Важно е!

68

Анонимен

преди 4 месеца

Колко трагично е само една огромна страна да има толкова недалновидно и направо плиткоумно ръководство. Станали са за смях с военните си операции и не им увират кратуните, Продължават да загубват животи както на своите, така и на чуждите.

67

Късата памет

преди 4 месеца

Гледам в коментарите, че копейките се чудят защо да вярват на УНИАН. Ето ви пример: Когато ВСУ гръмна крайцера Москва, тази новина излезе в УНИАН, тогава копейките пак се чудеха що да вярват и се кълнеха , че това не е истина и че в незнам си коя руска медия казали еди кво си. Мина време и вече всички знаят, че Москва е на дъното, а според руските медии е на док в Севастопол за ремонт след инцидент с пушачи и буря. Всеки да си прецени на кой да вярва.

66

САМО С ЯДРЕНИ БОМБИ

преди 4 месеца

ОТЧАЯН.... ПОСЛЕДЕН КОЗ.... ПУТИН ВИЖДА ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА, РУСНАЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ БИЯТ ЗА НЕГО... ОСТАВА МУ ПОСЛЕДЕН КОЗ - ЯДРЕНИ РАКЕТИ И БОМБИ, ЗАЩОТО ВОЙНИЦИ ВЕЧЕ НЯМА, НЕ ИСКАТ... ГУБИ ВОЙНАТА...

65

новина

преди 4 месеца

Путин много е ядосан защото поляците са направили биографичен филм за него който показва мизерната му същност и буквално бърка в здравето му. Филмът се казва "Путин".

64

Дивуй

преди 4 месеца

Най обичам Коваленковци и сие да ми казват какво е решил и заповядал Путин.Украинската пропаганда е тотално компрометирана.Тя е за ***.Който вярва да си знае какъв е.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Прекалена краварска дезинформация !

62

Анонимен

преди 4 месеца

Никъде не прочетох "ултиматума" на Путин, разни анализатори тълкуват какви планове кой имал. Малко е в стил тъпизма: "-Какво правите там, *** мръсни! - викаше баба на *** мръсни, които правиха нещо там."

61

Анонимен

преди 4 месеца

Да пращаш на смърт собствения си народ заради болни имперски амбиции е престъпление,което трябва да се накаже жестоко,въпреки,че и 10 доживотни присъди да получи,пак ще са малко.

60

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Навсякъде пишат и говорят за кремълския джудист все едно пишат и говорят за някой римски император в разцвета на силите му. Уникално!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Ами за не съм чувал за срок да демитаририза Украйната

58

Анонимен

преди 4 месеца

Чели, непрочели и яловите коментари заваляха, вижте само кой е написал това предположение , лъжливото укропче коваленко ... няма смисъл да се чете .... фейк нюз

57

Киро Канадеца

преди 4 месеца

Поредната партенка. Срам ставате, ***. Препечатване на измислици не е журналистика, особено и места, доказали се лъжци.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Да сринат един град със земята - това ли е режима на Пьотьон?Да, това е рашисткия свят. Да сриват.

55

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Днес не е 1 април!