42

АнонимеН

преди 5 месеца

КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ!! СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БОЙДЪН ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ И ДЕМОКРАТИТЕ СЕНАТА НА ФАЩ НА ИЗБОРИТЕ В КРАЯ НА 2024-ТА ОБЯВЯВАМ УКРАЙНА ЗА ПОБЕДИТЕЛ А ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЗА ЛИКВИДИРАН, КАТО ЕДИНСТВЕНО ЩЕ СЕ СПОРИ ДАЛИ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ СЕ И РАЗПАДНЕ! АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ ОБЯВЯВАМ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ЗА ПОБЕДИТЕЛ И ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА УНИЗИТЕЛНО ЗА УКРАЙНА МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ .

41

Цъдо бг

преди 5 месеца

НЕ пожелавай на никого смърт, че се връща... Желая зсраве и живот на всички почтени хора по света!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна щяла да спечели..... И как? И стотици милиарди да й дадат, няма вече хора! Кой ще се бие? Тия дето подкрепят Украйна в България са един файтон хора! Германците ли? А , освен Тагарев да отиде...

39

Анонимен

преди 5 месеца

Нова отбранителна подкрепа. Значи контранаступа свърши и сега ще се отбраняват.

38

факт

преди 5 месеца

нищо не може да спаси изкуствената Украйна.. Киев загуби войната, а Зеленски го чака доживотен затвор

37

ПорЦелан

преди 5 месеца

"Гледах откъси от техния телемаратон , брата на юсченко твъри че в древнс елада говорили украински" Бях командировка в Лвов някъде 2019. Трябваше да вечеряме с колеги в ресторанта "Месо и правосъдие". Аз обаче се заблудих и попаднах на площад Арсеналски. Нещо като "Славейков", продаваха стари книги. Там един тип ми обясни че статуята дето е там е на Кирил - измислил азбуката на всички славяни и бил роден в Украйна.

36

Анонимен

преди 5 месеца

до 46 Какво да чакам ве, кравар жалъъък? Казвам че ако дойде отново Тръмп на власт изобщо няма да има военна помощ за украинските вашисти от Краваристан . Кое не разбра ве, жалкааар краварски?

35

89 до 32

преди 5 месеца

Мноооого си зелен, момко. А и Не можеш да мислиш самостойно. Жалко за теб самия!

34

Анонимен

преди 5 месеца

А да попитам, кога са изборите в Украйна??

33

Сът

преди 5 месеца

До Анонимен 34: Хубаво наричаш кравар,ама чакаш Тръмп да се върне на власт,че да победи Русия е Украйна ,което пак не е сигурно. Толкова с великата сила Русия хахахахах. Жалък aлkoxoлuzupaн npuмат. Сутришното ми г0йн0 има повече смисъл от теб.

32

джо

преди 5 месеца

Слава ук. Спри белото, много от реалната ситуация ти убягва. Това ви е проблема, можеше да се заяждате с всички комшии ,но не с руснаците. Скоро ще го РАЗБЕРЕТЕ....

31

мисля, че

преди 5 месеца

Зеленски не трябва да си прави илюзии, че ще спечели, но какво да се прави, халюцинации от предозировка.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Ожесточени, пък си пеят и танцуват. Следя Украйна търси талант, Гласът на Украйна, Хфактор Украйна...А да не забравяме, че здрави прави мъже пяха, танцуваха и "спечелиха" Евровизия, вместо ожесточено да се сражават на фронта. Има голям бъг в тази държава.

29

Анонимен

преди 5 месеца

до 37 Уааааууу както се казва на краварски език....Та той Вова пръсна за една кирлива зимна олимпиада в Сочи 100 милиарда долара, 300 милиарда какво са за Русия?

28

българин

преди 5 месеца

Слава на Украйна !!! Слава !!!

27

АнонимеН

преди 5 месеца

СВЕТА ПОДАРИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ НО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ПОИСКА ЦЯЛА УКРАЙНА ! В МОМЕНТА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ САМО ВРЕМЕННО Е ОКУПИРАЛ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА ОСОБЕНО ЗАГРАБЕНИЯ КРИМ! ПРЕИЗБЕРЕ ЛИ СЕ ДЖО БАЙДЪН ТОВА ЗНАЧИ ПОБЕДА ЗА ДЕМОКРАТИТЕ И В СЕНАТА НА ФАЩ ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ ЗА СЕНАТ ЩЕ СА ВЕДНАГА СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ! ВЪВ МОМЕНТА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ БЛОКИРАТ ЦЯЛАТА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА А И ДА НЕ Я БЛОКИРАХА УКРАЙНА ОБЯВИ, ЧЕ ДОКАТО НЕ СЕ ОБЯВИ КОЙ ПЕЧЕЛИ В ФАЩ НЯМА ДА ИМА СЕРИОЗЕН ОТПОР!

26

Цъ до 32

преди 5 месеца

Сащ е в безумни заеми от Световната банка. Няма друга толкова задлъжняла зържава. Второ - милиони мигранти зал3ват страната - Тръмп го каза. Дали американците харесват това? Съмнявам се.

25

Ами сега?

преди 5 месеца

Искат да конфискуват 300 милиарда долара на руснаците. Какво ли ще направят повечето държави и бизнеси след това? Отговор: Ще избягат от долара и айдеееее...

24

Анонимен

преди 5 месеца

Вчера най-случайно налетях в тубата на едно видео от майдана. Скачат, рипат укрите и издават някакви нечленоразделни звуци-гру грух грух. Някаква журналистка задава въпрос на една скокла-защо скачате? Оная без да си спира подскоците, отговаря-защото, който не скача е роб. А въпросът защо е трябвало да скачат, трябваше да бъде зададен на Сорос. Това е негов патент и новаторска гениална мисъл. А Путин напъди Шорош, фондациите му и кракът му забрани да стъпва в Русия. Затова дядката сега му отмъщ

23

Анонимен

преди 5 месеца

до 24 Кравар, какво преизбиране на Байдън те гони? В момента Тръмп го бие с разлика в анкетните проучвания. И като дойде Тръмп и край с Украйна защшото и цент няма да отиде за тях. Тръмп и Путин са първи дружки ако не знаеш, кравар!