30

Анонимен

преди 8 месеца

Те по принцип никой етнос освен техния не е човешко същество. Те по принцип се смятат за богоизбрана нация, която трябва да властва и управлява човечеството. Те по принцип ще бъдат тези, които ще започнат третата световна война и ще сложат край на човешката цивилизация на Земята. После Хитлер бил чудовище!

29

Анонимен

преди 8 месеца

До Факт Израел е приживял много кризи и по-страшни от тази. И това ще омине, но за палестинците в Газа кошмара тепърва започва. Виковете "Алах акбар" няма да им помогнат.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Извинявайте, но "Око за око, зъб за зъб" е дошло от евреите, още от зората на историята им.

27

Бгг

преди 8 месеца

Някой дали вярва на тоя евреин ??? Вижте ако това го беше казал руският посланик продажните *** щяха много да *** по медиите.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте как за Украйна и Израил там където им са парите от трафикантите и шефовете как веднага ЕС и НАТО изпратиха военна помощ, а за армейците дори и едно писмо за подкрепа не си направиха труда да напишат.

25

Факт

преди 8 месеца

Жертвите на войната(а и на повечето войни от Наполеон насам) трябва да бъдат записани на сметката на ционистите! И понеже ционизмът е господстваща идеология сред евреите-няма какво да ги жалим. Да си понасят последствията от хилядолетия стремеж към световно господство.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До МИСЛЕЩА "има предсказания" Врачки, баячки, гледачки и др. измамници за лековерен народ, който не знае и не може да мисли.

23

МИСЛЕЩА

преди 8 месеца

Не може десетилетия наред да избиваш невинни хора на тяхната земя, да бомбиш съседите си /Сирия, Палестина и др./ и да искаш да те обичат. Накрая винаги идва оня със сметката! Между другото има предсказания, че Израел ще бъде унищожен, затова и започна проекта "Небесния Йерусалим" със създаването на Нова Хазария на мястото на Украйна!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Израел се изтегли от Газа през 2005 и остави жителите на Газа са си изберат управление - те си избраха Хамас, вместо далеч по-умерената и цивилизована Фатах. Израел даде възможност на плаестинците от Газа да работят ( а някои и да учат) в Израел. Гигантска грешка, коят сега ще бъде поправена. Скоро палестинците в Газа ще живеят на шепа зърно на ден.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Израел продава оръжия на xoxbлите,те пък продават на Хамас а те пък ги връщат в Израел.Скоро очакваме руснаците да ни върнат оръжията който пращахме на украйна

20

Бай Х

преди 8 месеца

Те са зверове а евреите по-добри ли са от тях?! Кой се натресе след 1948г.в Палестина и от тогава до сега колко зверства сътвориха юдеите?!Тази омраза към евреите от страна на палестинците вече се натрупва с поколения. Баташкото клане у нас е било претворявано там стократно за да се стигне до днешната омраза.

19

ЕРДОГАН ПРЕДУПРЕДИЛ

преди 8 месеца

САЩ.....вица на деня.....

18

Паси трабант

преди 8 месеца

След като убивахте дълги години палестинци, аа те можеха да ви отвърнат само с камъни и *** не ревахте, нали? Поредният двоен стандарт на самоопределилият се като "свободен свят" поробител и експлататор на останалия

17

Анонимен

преди 8 месеца

При нас е каквото кажат от американското посолството на, тая, страна, заставаме нямаме право на мнение

16

Ben gurion

преди 8 месеца

Vie zionistite tova zaslijavate....zveerove

15

Шефрет

преди 8 месеца

Ааа,ама ви беше хубаво като бомбандирахте и по Сирия и къде ли не по заръка на Краваристан. Сега да видите как е.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Това влечуг0 си казва каква е целта на поредното активно мероприятие - да замесят Иран. Всяка война досега е започвана от евреи и все с една цел - печалба. Втората световна им осигури Израел, сега са тръгнали да се разширяват. Другото е ала-бала с посолството...

13

ГНЕВЪТ НА ЮДА

преди 8 месеца

Не прощава....за един убит евреин, 20 джихадисти....минимум

12

Хмм...

преди 8 месеца

Когато вие трепете и се държите като зверове има-няма вече 70 години, тогава е хубаво и нормално, нали г-н посланик?!

11

АГРЕСОР НЕ СЕ ЖАЛИ

преди 8 месеца

Бие се по канчето....джихадистите са обречени....