139

До 144

преди 11 месеца

Верваме ви другарю Путин...

138

Анонимен

преди 11 месеца

А какво става с контранастъплението?

137

До 141

преди 11 месеца

Кой каза че Украйна е нацистка...Путин ли...

136

До 138

преди 11 месеца

Що децата на другарите все в САЩ учат и живеят, а не в русия....

135

Хе хе

преди 11 месеца

Украинските Нацисти са Добри Нацисти, за разлика от Лошите Немски Нацисти. Точно както в Ислямска Държава имаше Добри и Лоши Терористи. Всичко зависи от интересите на Дълбоката Държава зад Океана. Дълговете на американското правителство ще ги плаща редовия американец или по-скоро ще бъдат ограбени от другите държави.

134

Анонимен

преди 11 месеца

Не ги ли спрат сега, тия крепостни ще продължат, те ще нападнат Молдова, Балтийските републики и Полша! Те открито го говорят! Те трябва да се бият на първа линия и то военно, никакви преговори, никакви компромиси с тях, те са лъжци! Те на това разчитат, че някакви леви партийки в ЕС ще го разцепват! Но лошото е че те не признават загуба, те трябва да бъдат унижени!

133

До 132

преди 11 месеца

Украйна не е русия.......

132

Анонимен

преди 11 месеца

Баси гетото е САЩ. Как само го заклаха на улицата на автобусната спирка адвоката Ryan Carson, BLM, пред очите на приятелката, и като го закла, афроамериканецът се върна, изплю се на приятелката му (също BLM активистка), и му удари един ритник в главата докато се гърчеше заклан на земята. Скоро и ЕС ще се превърне в гето с вилнеещи арабски, африкански и украински банди.

131

Анонимен

преди 11 месеца

В началото на конфликта, от екипажа на украински танк , вдигнаха бяло знаме, отидоха при руснака и се договориха и си продадоха танка, прибраха си парите и заминаха, неотдавна , един украинец пък предаде танк за скраб и пари, щом онези печелят кървави пари от корупция, престъпност и кръвта на хората, защо и те да не правят така?

130

Анонимен

преди 11 месеца

Декември 2021г Путин предложи структурите на НАТО да се изтеглят до границите от 1997. Има такава традиция при Путин - второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

129

ДО 127

преди 11 месеца

Айде бе...ЗЕЛЕНСКИ ПРЕЗИДЕНТ, УКРАЙНА ФРАШКАНА С ОРЪЖИЕ.....

128

Путин

преди 11 месеца

Пуснете им клипа бе,как гърмя атома кат Ким Чен Ун и печеля лъжица с ориз от Китай.

127

Анонимен

преди 11 месеца

Причината за войната е отказа на САЩ от преговори върху предложението на Москва от декември 2021г за изтегляне на военните структури на НАТО до границите от 1997. За Русия Украйна и източна Европа са собствена зона на влияние, и Русия определя сама правилата в собствените зони на влияние. НАТО да се изтегли до границите от 1997, Крим и четирите новоприсъединиени области да се признаят, демилитаризация, денацификация на Украйна и отказ от участие във военни съюзи и тогава Русия е готова да седне на масата за преговори. В противен случай Русия ще реши тези проблеми с военни средства.

126

До 123

преди 11 месеца

Но банковите сметки са пълни.....и новото производство пълни складовете

125

Анонимен

преди 11 месеца

Прилича на Джим Кери от филма "Маската"!

124

Анонимен

преди 11 месеца

Ако има неразбрали държава с 49 трлн. долара дълг едва ли има проблем да си позволи няколко стотин милиарда, за да смаже един от основните си опоненти през годините, който е бледа сянка на това, което беше само преди 33г. И всичко това без да загуби и един свой човек.

123

Анонимен

преди 11 месеца

СВО то си свърши работата- кьорав фашист не остана! Виж, контранастУпа нещо зацикли май......

122

Анонимен

преди 11 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Стана ли Украйна вече членка на НАТО?

121

Анонимен

преди 11 месеца

Абе русофиляци, верно ли остатъка от руският ЧФ се скрил в рибарското пристанище на Очамчита, Абхазия? Ха, ха, ха.

120

До 121

преди 11 месеца

Никой не пита Путин за Украйна в НАТО....