59

Ицата Стоицата

преди 9 месеца

Който работи пичели, който не работи не пичели.

58

до 53

преди 9 месеца

И двамата ми родители са с тавана на пенсиите. Не само, че не им стигат, но работят всеки на по 2 места, за да могат да си карат новите коли и да обикалят света. 3к са нищо в днешния свят. Джобни пари.

57

Хмм...

преди 9 месеца

Това бабе е само един празнословен теоретик! И какво от това като ни казва бабата, че 75% от работещите мизерстват? Нещо ще се промени ли в близките 10-15 години?

56

Анонимен

преди 9 месеца

Абсолютни глупости. Не познавам такива поне.

55

Биеб

преди 9 месеца

Факт, едва свързваме двата края с 9 хиляди лева на месец.

54

чети внимателно

преди 9 месеца

За да може 1/4 от българите да са добре, другите 3/4 са зле.

53

ПЕНСИОНЕР до 39

преди 9 месеца

Аз съм работил в Металургията , винаги съм осигуряван на тавана на осигурителния доход . Сега взимам 3 000 лева пенсия . Ако искаш може да ти плащам 1500 лева месечно да ми косиш ливадата и да се грижиш за доматите и краставиците , зимата ще ми слагаш дърва в камината .

52

Анонимен

преди 9 месеца

И като нямат спестявания какво? То и аз да взимам по 10 хиляди долара на месец няма да ме бърка че наемът ми е 2 хиляди долара, щото всичко останало в САЩ е по-евтино от тук.

51

Христо Христов

преди 9 месеца

До 23 "Той е основан върху инициативност, конкурентност и протестантски ценности" - искрено се изхождам върху ценностите ти.

50

селянин

преди 9 месеца

така и така не стигат парите що ходите да работите

49

3254362

преди 9 месеца

Тия приказки са за утеха на хората, които нито са учили, нито влагат старание, нито изобщо работят, ли са?

48

Анонимен

преди 9 месеца

Накрая политическия елит наистина ще изяде боя. Пък може и икономическия елит да го отнесе покрай него. Не могат свари да стигнат до Посолството.

47

36

преди 9 месеца

АЙде бе - минусчо... кажи ми, как е! С началната заплата от 80000 долара, дето ти я дават повечето в долината, ще трябва да делиш наем или ... да си наемеш камперче и да живееш на паркнга на работа, щото вътре има баня и безплатни напитки. 200 000 долара, са мега много, ама в БГ. Там се усещата, като 2000 лева на месец в София.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Средния комплексар ,отишъл в Америка и не признава че Америка се превърна в ***.Щото не може да спре да си избива комплексите.800 хиляди американци имигрират от САЩ всяка година и отиват в други държави .И 70% едвам свързват двата края ,това е информация която всеки може да провери и на български и на английски .Но изглежда някой са решили че е по добре да пишат небивалици в форумите.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Какво ти пука.Синът ти е в Америка,а ти се правиш тук на "загрижена" и интересна,да не скучаеш.Аман от такива съветници.

44

Анонимен

преди 9 месеца

75% от работещите българи едвам свързват двата края в Гърция и Турция.

43

Ха-ха

преди 9 месеца

Да си намерят по-платена работа. Никой насила не ги е вързал за стола

42

парите са в крадците

преди 9 месеца

Ще продължава да бъдат в крадците. Псуем те животе !!!!

41

До 39

преди 9 месеца

Ти имаш ли идея какви са цените в Швейцария, с минималнати си пенсия един път в месеца не могат да си позволят на ресторант да идат

40

хигиена

преди 9 месеца

щом си траят значи имат достаъчно