50

Fena

преди 1 година

Да, надутите англичани смятат, че Русия и Сърбия е едно и също. И че подобни изпълнения с урана ще им се разминат, както им се размина преди години. Ако има нещо, което е сигурно, то това е, че рано или късно руснаците си го връщат.

49

Дановски

преди 1 година

Проблемът на колективния запад е, че чувайки казаното от зам.-председателя на руския Съвет за сигурност, започва да мисли с един ход напред. Днес този един ход напред /до Киев, до Лвов/ е абсолютно недостатъчен. Въвличането на отан в конфликт на еесовска територия, предвещава гибелта на отан, но колективният запад страда от дефицит на мъдри ръководители.

48

Анонимен

преди 1 година

"По заповед на президента Байдън упълномощих силите на Централното командване на САЩ да извършат тази вечер високоточни въздушни удари в Източна Сирия по цели, използвани от групировки, свързани с иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция (КГИР)", цитира пресслужбата на Пентагона думите на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин. - Какво правят краварите в Сирия?

47

Анонимен

преди 1 година

Объркан съм?! Не трябваше ли преди точно 1 година и 1 месец да са в Киев?!

46

Анонимен

преди 1 година

Не може, а трябва да влезете в Киев и Лвов и да унищожите гнездото на фашистите, както и да убие те зеления наркоман. Успех. Русия е Велика. На всички *** дето сега ще на слагате минуси - е бете си м айката

45

Ех, Медведев,

преди 1 година

Може, ама друг път! Блажени са верующите!

44

Анонимен

преди 1 година

С тези темпове за една година като гледам до къде са достигнали, може след 100 години и да стигнат Киев !

43

Може

преди 1 година

...Ако прокара пръст по картата,иначе изключено!

42

Анонимен

преди 1 година

Мда цяла година и кусур ги гледаме какво могат и не могат , няма нужда поредният лунатик от тези географски ширини да говори глупости всички видяха колко струват .

41

Анонимен

преди 1 година

До Чепай и Петка Чапаев, а не Чепай бе ***!

40

Анонимен

преди 1 година

Русия ЩЕ достигне Кийййф, щото ония не се предават. Отделно, че не може да им се вярва на мирните договори. За Лвов - няма да си дават зор, то там поляците ще си го приберат като територия. За какво са им на руснаците, територии, населени с хахави поляци?!?

39

Анонимен

преди 1 година

Този е на някакви много тежки наркотици.

38

Samo minavam

преди 1 година

Ще стигнете до там, до където има, перални за крадене

37

Анонимен

преди 1 година

а бе тоя джуджак кога ще изтрезнее

36

Анонимен

преди 1 година

Те за това се случват до в голяма степен бедите на човечеството..Реално се отнася за това че един "човек" (Вовка) е създаден,отгледан в съветската мизерия тип комуналка (1стая) "възпитан ,образован и тясно специализиран " от КГБ...та от те такъв накратко - ИМПЕРАТОР се... НЕ СТАВАС- независимо от откраднатото материално..и от всички силови действия и напъни ескалирали дори в геноцид войни и масови убийства в тази посока..а това са огромни ресурси които насочени положително-чудеса са възможни..

35

Скучен фашизъм

преди 1 година

Вовата и ей тоя борсук покрай него си въобразяваха, че с малка победоносна войничка ще отклонят вниманието на руснаците от сгромолясващата се икономика и фантастичната корупция, а вместо това от немай къде станаха съвсем откровени във фашистката си изродщина. Както казват из едни земи "Бавно се влачи въжето, ама се стяга здраво накрая". Димата и Вовата да си теглят куршума доброволно, иначе ще станат много жалко зрелище накрая.

34

В едно е прав

преди 1 година

Света наистина се е променил!Станал е твърде критичен към Русия и тя изгуби ореола си на справедлива страна и защитничка на слабите.Сега е само АГРЕСОР!

33

Анонимен

преди 1 година

След връщането на руската територия Украйна и населението при майка им Русия, Русия ще се превърне в търговска връзка между Европа и Азия и ще печели от това! Това е бъдещето ви. Русофобията, убийствата на славяни и провалянето на газовите потоци в Европа е струвала 4 милиона долара, дадени на един американски корумпиран депутат, за да печели от това, смешна сума, но струваща много скъпо на цяла Европа и особено на славяните, кървави пари. Знае се името му и кой е.

32

Сър Пичук

преди 1 година

Митя пак е фиркан от сутринта. Взех те ли махалата в Баймут вече бе Митя? Отрочето реве ли за САЩ бе Митя?

31

Гиб Мелсън

преди 1 година

Обеднения уран, макар и обеднени излъчва радиация, тъй като съдържа малък процент от изотопа уран 235. Тази радиация замърсява почвата и водата оттам попада в човешкия организъм. Англичаните си въобразяват, че могат да подложат на радиация руснаците, така както направиха със сърбите. Голяма грешка.