96

да се съгласим

преди 1 година

българският национален интерес е да сме на страната на победителите.

95

Анонимен

преди 1 година

Те тия F16 са по-стари и от Миговете.F22 беше разработен,за да се противопостави на СУ27.

94

Реалист

преди 1 година

Не Кремълските таракани непрекъснато трябва да им се обяснява, че МИГ-вете им изтича гаранцията, и ако Полша откаже ремонт, отиват за скрап! И България не е завладяна от НАТО, а е пълноправен член на НАТО с цялата си армия! Другото е само лъжи и демагогия, пък който се върже !

93

Анонимен

преди 1 година

Тези ф-ки са модернизирани пееди 40г. Кой ги знае в какво състояние са сега.

92

Анонимен

преди 1 година

Да разпуснем направо НС и армията и да ни управляват и защитават директно от САЩ! Целия бюджет и оръжие да дадем на братската колония Украйна! Президента са ке нарича неме - Губернатор на задокеанската американска калония България без Парламент и Армия!

91

Хмм

преди 1 година

Форумните *** на мутрофанова дали са наясно колко е още ресурса на миговете и как предлагат когато изтече да се ремонтират. Може би ще ги пращаме в масква и там ще се ремонтират, но това нещо не се връзва с политиката на пу т лер.

90

Анонимен

преди 1 година

Начи ние немаме самолети, обаче чекаме 8-те ефки и даваме оръжия на Украйна, що за глупост е това, не ми го побира главата :)))

89

Анонимен

преди 1 година

До До 61 Истината е че макар и късно Украйна ще получи западни самолети и това ще краят на руската авиация.

88

Асан

преди 1 година

Ше ги дава ама под наем не *** прай на п рост :)))

87

Анонимен

преди 1 година

И какъв е смисъла на тази размяна.В Украйна самолетите вече не летят(веднага се свалят)И двете страни ползват само ракети и супер дронове.Пак някаква далавера е явно.

86

мда

преди 1 година

Странен текст.Ние да дарим. Холандците данипредоставят.Даже има нещо запод наем.

85

Някой

преди 1 година

Нека не забравяме все пак, че от Еврофондовете които получава България, най-големият бенефициент са Нидерландия! Че ако не беше ЕС да ни приеме, България щеше да бъде една разорана нива , за която да се карат Турция и Кремъл! Още има оцелели от управленията на "проруските" Луканов и Виденов!

84

Анонимен

преди 1 година

Кадиров...Събудете се и бъдете мюсюлмани, бъдете мъже. Ние просто без оръжие сме длъжни да превземем европейските държави...новите руски ценности!!!!! Ще помогнем на Украйна!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Направо да си пратим всичкото оръжие в Украйна и да разпуснем армията! Да зависим от Нато на 100%!

82

Анонимен

преди 1 година

Май гледат да се отърват от Ф-ките, нещо не ги кефят

81

Анонимен

преди 1 година

България да се откаже от руските дараци с тоя президент и неговото правителство е нереално. Това е все едно Радев и правителството му да демонтират съветския фетиш в София наричан от комунистите паметник на несъществуващата съветска армия.

80

Анонимен

преди 1 година

Ох на Нато не им останаха МиГ- ове вече да въоражават Украйна! Опряха до нас!

79

До 61

преди 1 година

Войната продължава вече 9 месеца, а ще мине и година. До сега можеха да се подготвят украински летци на западна техника. Истината е, че западната техника е много по-скъпа и капризна за поддръжка. А има и друго - реноменето на западната авиация щеше да пострада много при използването и в наситен с подерна ПВО район.

78

!

преди 1 година

А пък аз казвам да не се навираме в шамарите! Никакви оръжия, самолети, танкове и т.н. не бива да даваме в тази война. Животоспасяващи средства за войниците и хуманитарна помощ за мирното население, това - да!

77

Вземайте ги тези Ф16

преди 1 година

Да ги вземат. Както е тръгнало нашите Ф16 ще дойдат чак към 2030-та година. Старите МИГ вече са без поддръжка и се очаква след 2 години да нямаме никаква военна авиация. Стига разбирасе сделката да не е измама.