25

Анонимен

преди 1 година

....

24

ГЕРБаджийте недни

преди 1 година

я съсиспаха тая държава. Вече година и половина откакто не управляват, продължават да изскачат детайли и последствия от корумпираното им, но за сметка на това съшито с бели конци фасадно управление, водещо страната наникъде, зарината от купища проблеми.

23

Анонимен

преди 1 година

Изкарвайте комбайните на протест и затваряйте пътищата

22

Не

преди 1 година

Не са виновни тези които внасят, а тези които изнасят нашата. Нали трябва да се яде.

21

българин

преди 1 година

Хлябът ни бил скъп. Идва евтин внос - зърнарите започват да лъжат и мажат. Гледайте си работата

20

Анонимен

преди 1 година

Дали наистина ядем или нашите алчни производители на зърно всяват паника? Да се разследва от съответните органи, защото и в единият случай, че зърното е нискокачествено, и заразено с патогени и вторият случай, че се лъже и всява страх и паника е престъпление. Това щеше да стане, ако бяхме нормална, цивилизована държава, а не държава на мафията!

19

?!?

преди 1 година

В името на високите печалби на търговците на пшеница. Ние винаги сме яли нискока0ествена пшеница. Единствената разлика сега е , че тя Украинската им подбива цните и се чудят как да е разкарат от България.

18

Анонимен

преди 1 година

поредната пропаганда - не ви е виновна войната! нали тази година добива на жито разби рекорди НО всичко се изнася защото е качествено а ние внасяме фуражи за животни, всички ние. Скапана държава, пропаднал народ.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше агресията на Пуутлер, нямаше да ядете украинска пшеница!

16

В.Узунов

преди 1 година

Нищо истинско не остана. На времето даже любов сами се учихме да правим. С пръч съм се учил да се целувам на село. Държа в устата бучка каменна сол и той върти езиче и ме учи. После отношенията ни станаха по силни докато бобо ми не го заколи. От тогава козе не ям. Хайри се казваше. Нашите момичета ахренките не са кат бългърките кат я хванеш и да ти дава зад някоя автобусна спирка например. Честни са и всичко сами сме учили.

15

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Нашата пшеница на запад да ядат евроатлантическите ни партньори - за нас украинската канцерогенна гадост!

14

Анонимен

преди 1 година

Нали, всичко от Украйна е зловещо и ужасно... Тоя защо не каже кой им трови сега земята, или Украйна сама си трови земята.

13

Иво

преди 1 година

И аз това се чудя, с такива субсидии и помощи нашата либерал евро пшеница по скъпа от украйнската. Крайно време е да се затрие съюзс

12

Канцерогенна

преди 1 година

Може да е канцерогенна, но е неонац-демократична и ще плюскате по заповед на другарката Урсуляк. Квот каже Брюксел тов ще се яде. Киев плаща с пшеница доставките на оръжие и боеприпаси

11

Анонимен

преди 1 година

*** народе, ядеш от години фуражна пшеница, а не хлебна. Украинската е по-добра и по-евтина. Зърнената мафия почва да реве.

10

Онзи

преди 1 година

Няма значение, че ядем ла*на. Важното е, че сме либерални и помагаме. Това е модерно!

9

гост

преди 1 година

За това че се отразява на цените и не допада за нашите ла коми земевладелци е вярно но за другото че е с ниско качество ще имате много здраве да ви повярваме . И диотите и наивниците вече доста намаляха . А щом и Турция изкупува украинското жито , няма какво повече да се говори .

8

Анонимен

преди 1 година

Кой поръча тази статия? Колко и на кого плаща зърнената мафия за тази статия?

7

Анон

преди 1 година

Няма значение че е некачествена,тя е демократична. Не бъдете такива русофили моля ви

6

Анонимен

преди 1 година

Това се знае вече от няколко месеца, ОРКайна понеже не е в ЕС и няма никакви регулации, Монсанто са се развихрили със ГМО-то там и съответно нашите стандартизирани култури отиват на запад, а ние ядем отровите.