134

Анонимен

преди 2 години

Добре са хорицата, не са виновни. Байдън забърка тая грозна работа. Нека платят от новите 40 милярда, вместо да ги дават за джепане, а ние да плащаме издръжки.

133

Ко

преди 2 години

тия превзеха Бг без оръжие.

132

Едно кило домати

преди 2 години

стана 20 лева заради тия михлюзи. А те искат безплатна шопска салатка да преживят. Безплатни витамини НЯМА.

131

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "не искат да се местят"? Да не са окупирали насила хотелите? Ако е така, това е самоуправство. Да се намесят полицията и прокуратурата и да ги оринат от там. За бежанците има бежански центрове!

130

Анонимен

преди 2 години

Ако почнат работа няма да могат да висят в интернет по разни сайтове да пишат пък и да правят протести.Казват,че повечето били майки с деца макар *** виждам и мъже...да се организират и да си гледат децата една на друга като работят на смени.Тук ромките нещо подобно правят и като няма места в детските градини най-младата гледа децата на другите докато са на работа.Решение винаги има.

129

Борел да си ги гости

преди 2 години

с домашна гюловица и да си ги взима за партия Белот в Брюксел.

128

Анонимен

преди 2 години

Сега да видя, алчните хотелиери филантропи, как с полиция ще изгонят горките украинци с Аудитата и Мерцедесите,, които тук във Варненско надигат, че били от украинската мафия.Хак ви е продажници...

127

Ще се разхвърчат

преди 2 години

Кинжали и Сармати!! Ол инклузив ще има за всички от сърце!!

126

Анонимен

преди 2 години

Те и от руските земи, след толкова кютек не щат да си ходят, ние от хотелите се опитваме да ги извадим со кротце.

125

Анонимен

преди 2 години

Не желаели да работят?! И тия като нашенските индиански племена...

124

Развъртйте брадвите

преди 2 години

бържее!! Да нацепим дървата за зимата отсега че скоро 1 кубик ще стане 1000 лева. Укро-нацистите стига примигаха виновно ами да хващат сечивата че заради тях и газ и пшеница и всичко ни спряха.

123

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако стаята ми в хотела е заета, директно отивам и ги изнасям от там. Да се оплакват на когото си искат. Аз съм си платил за тази стая!

122

до Аз

преди 2 години

"""""""Аз НЕ подкрепям фашистка Русия и поданиците й. Мерси!""""" ------ Въх, ми ся??? Путин си го премести в другия крачол! А, руснаците "ревът" от смях! -))))

121

Анонимен

преди 2 години

Анонимен 140, ти самият вярваш ли на думите си или просто пействаш някакъв цитат, директно взет от "официалните новини" на БНТ ?? Или за пръв път кацаш в България от чужда планета....

120

Анонимен

преди 2 години

От 5-звезден хотел даже да отидат в апартамент пак ше им се види зле.Най-добрия вариант е да ходят в Германия.Така и така след 31-ви май няма да имат удобства,но поне в Германия ще имат осигурена работа и нормални доходи както и гаранция за защита на правата им.Желая им успех.

119

Анонимен

преди 2 години

До обява. Внимавай да не хванеш гъдел първо и второ стига си повтарял тая глупотевина.

118

Урсулата ги покани

преди 2 години

Сега тя да си ги прибира в апартамента и в Брюксел платен с Европейските данъци.

117

Анонимен

преди 2 години

Понеже е модерно да сме предприемачи, аз имам бизнес план. Идват туристите, надтаняват ги при майките с деца, после се женят набързо и се разселват из англия, германия. Тази схема и в мирно време е работеща, не виждам защо сега да не е.

116

PG

преди 2 години

Така е зор да им дадем хотелите си и сега няма местене,нали сме си дупедавци,да видят къде ги настаняват е Германия и тогава да вият,дойдоха със скъпите коли и се разполагат на широко,м ли зерници долни,ще си остане много,но нали така ние наредено

115

Равносметка

преди 2 години

Да, 40лева на ден не се плащат на нещастните бежанци, но те се плащат от мен и ТЕБ-аз лично бих искал да отиват за възрастните хора и деца-БЪЛГАРИ. За теб не знам-може да си толераст, ***, или друго изродено същество...