36

Анонимен

преди 2 години

Е, Баце пък никога не е цитирал литературни творби. Баце имаше народняшки лафове, "ще мачка тарележж с голо д...***" , "искам да се харесам на всички" и т.н.

35

пияница мистик

преди 2 години

Боко поне е чел Винету, бая дебел роман, а този и един разказ не е прочел. И не знае колко моста има на Дунав. Пълен, тотален илитерат. Научил е английски в Канада, където е избягал млад и чрез online курсове е завършил Харвард. И моята любовница и тя така е завършила Харвард и стана уж юристка :))) Пращат ти дипломата по пощата, като си платиш курса и уж положиш някакъв тест. Ама явно номера минава, защото навремето е успяла чак да излъже Плевнелиев и да я вземе да бачка при него

34

Нео

преди 2 години

Пэлен ментак е тоя! Запомнете го!

33

Чоко

преди 2 години

Кирето сигурно не е и чувал за един друг герой - Остап Бандер. Ако има нова екранизация това е лицето, което припокрива образа напълно. Онзи предишния поне беше прочел Винету ама този сигурно не е отварял книга през живота си. Рошото е че и съветниците му, които подготят изказванията му са на това ниво. Като си *** поне се обгради с начетени хора, за да ти покриват зад*ника

32

Анонимен

преди 2 години

А сега дано се окаже че грешката е знак свише и го накара да прочете "Война и мир " на същия Толстой. И като го чете (дано вече да го е направил) да си даде ясната представа, че голяма част от героите са описание на истински съществували хора. Доказан факт. Желая приятно и ползотворно четене.

31

Анонимен

преди 2 години

Киро Грайндета направи поредната куролация, пълен провал е този! Дори Бойко е по-умен от тоя изцепкаджия!

30

Анонимен

преди 2 години

Така става, когато човек се прави на по-умен отколкото е всъщност...

29

Баба Илийца

преди 2 години

Божкее..седнали да го изпитват за Чехов,Толстой...Мъри Божкее питайте го Кирето защо на мен баба ви Илийца ми е притябвало да събуя кецовете и да хукна през реката на сала..?? Бъдете сигурни,че харвардията не знае отговора на този въпрос..голееем галфонек тоз Киро голеем.

28

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка избрахте да служите на сащ и НАТО , ако вече не си разбрали на нас народа не ни харесва ,особено да сте против Русия която може да защитава националната си сигурност от където има заплаха ,НАТО и САЩ газ не дават а Русия

27

Анонимен

преди 2 години

Е кво толкова, всеки може да сгреши когато е напрегнат.

26

Ъъъъъ

преди 2 години

Тоя канадец кой учител го е учил.Поне магистрала да направи между Ботевград-Враца-Шумен. Или втори мост на Дунав

25

Анонимен

преди 2 години

Обичам написаното и от Толстой и от Чехов. Смисълът в тяхната литература е многопластов. Но истински се надявам премиера да е чел разказите и романите им, а не само да ги цитира ей така, да се хареса на хората.

24

Анонимен

преди 2 години

Има един разказ на Шукшин. Там един полуинтелигент "печели" в псевдонаучен спор с истински ерудиран учен. Разбира се, "печели" в очите на необразовани слушатели. Та и тук, някои не са чели даже Винету, но скачат на тема Чехов.

23

Топ новина

преди 2 години

И това е топ новина? Явно постоянно подминавате и двата автора. Иначе можеше и да има стойностен анализ и интересни новини в този сайт.

22

Българин

преди 2 години

Горката България. Само неграмотници я управляват. Толкова ли не можаха да намерят един умен човек

21

Состин

преди 2 години

Абе а оня мумията къде озчезна??? Тоо да не гушна букето??? Киро язовиро е ясен, он се изхожда ежедневно и редовно *** къде отиде баш чалгаря, че мее намисъл...

20

До 22

преди 2 години

Много бързо забрави за предателите крадците от Герб и създателите им от Конрад Аденауер ?

19

Анонимен

преди 2 години

Бе друго си е твоя любимец да е чел Винету. Всъщност тоя Чехов не беше ли герой от филма "Бригада"?

18

Анонимен

преди 2 години

Поне кметът на Симитли не го е правил "пиле на грил"...

17

Анонимен

преди 2 години

Следва канадската и пиндостанската мода за извинения. Тяхните спортисти, хванати в крачка с непозволени субстанции, се извиняват и ... продължават напред.