149

..

преди 2 години

нека да си уморят народа предизборно страх дупе пази за изборите.. накрая няма да има кой да гласува за тях.. щели да пускат децата и 13млн за тестове близалки да дават... вместо 3 седмици тотален лок даун и после тази политика със зелените сертификати. през тези 3 седмици навсякъде новини за ваксинация. така се прави в белите държави, но в източен европейски судан хората си мрът ама яко

148

Аз

преди 2 години

Искам да видя статистика не само колко от заболелите, тези в болница и починали са неваксинирани. Но и колко от тях, неваксинирани, са болни за втори път, за да можем да сравним нещо наистина - доколко естествено продобитите антитела работят.

147

Анонимен

преди 2 години

Ваксината, дори и да помага не беше нужно да се изнудват хората, толкова подло с тази последна заповед на Кацаров... Тук, вече наистина прекалиха с натиска от, който в момента няма никакъв смисъл и ефект...

146

С КОМЕНТАР

преди 2 години

6000 бройки по 3500лв.са си добра безотчетна пара. Още може.

145

Анонимен

преди 2 години

Няма закон в страната който да ви задължава да се ваксинирате !!!!Зелените сертификати са за да вземат парите на хората и бизнеса да фалира !!!

144

Анонимен

преди 2 години

142, възраст! Ето това е коментара! Възраст и пак възраст. Няма да намалите смъртността докато не ваксинирате лицата над 65 г. Но целта не е сваляне на смъртността, целта е бодене на всички, в т.ч. и децата! И то защо? За да спасят старците. А не може ли старците сами да се спасят като се ваксинират. Те измират. Стари са. Болни са от какво ли не. Големи хора са, а очакват ваксината да ги направи безсмъртни. Няма безсмъртие, осъзнайте го! Старите умират, както и преди.

143

Светозар

преди 2 години

Аве Кацаров, Аве Денков, моритури те салутант.

142

Виновно е не

преди 2 години

правителството, а наглите прозди гЙонсураДи, тарикати, които след май спряха да спазват всякакви мерки, не се ваксинираха и решиха, че *** вирОс го не лови. Напротив, правителството направи добро на разни Алибеговчета и т.н., че не затвори, защото щеше да плаща, и ако Тиквуня беше на власт щеше да изтегли още 2-3 млрд заем.

141

Анонимен

преди 2 години

Кажаров всъщност направи най-доброто, което можеше да се направи. На негово място ако бяха Ту лупа и Татарина Ангелов, вече щяхте да сте затворени и да излизате с СМС, а Специалните части щяха да ви подкарват като овци към пунктовете за ваксинация.

140

Анонимен

преди 2 години

Не се връзвайте на платения, ами се вдигайте. Тоя пише с различни имена с надежда са всее смут и да генерира мнения.Въжето се затяга. Пазете се !

139

Анонимен

преди 2 години

Малкият процент ваксинирани сред починалите показва,че ваксините действат и защитават

138

До Непрофесор

преди 2 години

Хахахха е ние за три дни ще я минем тая болест, бре! После какво ще правим една година? Как ще ни накарат да се вакснем. Спри се малко с изчисленията хахахах

137

До аз

преди 2 години

Ти знаеш ли функцията ,ролята и задачата на ваксината ????Прочети и заповядай пак !

136

К

преди 2 години

Значи 235 антиваксъва по-малко :)Поне са се спасили от намагнетизиране в рамото или 5G връзка с щаба на рептилитв и Бил Гейтс

135

До 141

преди 2 години

Европа се справи с вируса !Личи по стадионите им-пълни !!!!Отделно имам познати в Дания,Англия и Франция.От тях знам,че фокуса на внимание на обществото се измества от К19 с всеки изминал ден.

134

Аз

преди 2 години

Аз имам коментар. Баба Вуна на 70 едва ли е фалшифицирала сертификата си. Откъде изскочиха 13.5% новозаразени ваксинирани, при положение, че поне 45000 са отишли на тест заради сертификата? Значи тия ваксинирани с тия зелени сертификати ходят и сеят зараза неконтролируемо, а другите си се тестваме и сме стерилни. Вземи спазвай хигиена ти -ваксърче.

133

Анонимен

преди 2 години

живеем в държава-менте

132

Анонимен

преди 2 години

Какво мислят по въпроса световно-признатите експерти -> Мангъра и Алибегов ?Ше дадат ли интервю по БТВ тая сутрин ?

131

Непрофесор

преди 2 години

При 100 000 теста - 12 000 заразени. При един милион теста - 120 000 заразени. При 6 милиона - 720 000 заразени.

130

Истукан

преди 2 години

Нали задължиха хората да се ваксинират? Ето го ефектът от ваксинатна. Караровци и Радевци ще отидат на съд и ще ги разпъват на кол да висят. Народът няма да търпи дълго.