117

Бойко Борисов

преди 2 години

Сърдит съм на народа защото с голи ръце му построих 200 км магистрала за 1 милиард, а те не ме преизбраха. Живея с едно шкафче с кюлчета и пачки като кyче. Замонаших се и само по *** ходя. Народа не ме заслужава.

116

Анонимен

преди 2 години

Малки, Пълзящи, политически насекоми - еднодневки ... скоро ще пълзите пред Бойко и той само ще ви стъпква, и дори няма да ви изчегъртва.

115

Нане

преди 2 години

герберастията, още ли не е опнала палатки на жълтите павета... И те щели да стават партия на протеста и да се борят против статуквото...))

114

Хахаха

преди 2 години

Искам много да излязат с вдигнат юмрук и да извикат мутри вън. Какво лошо има? Или ти си мутра? Изобщо НЕ ти си получи този пост. Пари за нега няма да вземеш.

113

Анонимен

преди 2 години

Винаги, когато комунисти дойдат на власт държавата се срива.

112

:)

преди 2 години

скрий се вече, Бойко! По=голям диктатор от тебе няма! Това ти е проблема!

111

Мдаа

преди 2 години

Е, ако той се съгласи да се бори за президент, може Радев да не спечели.

110

Анонимен

преди 2 години

Геpбави, нали щяхте да правите контрапротести и да се надигате. Видя се колко ви подкрепя народа.

109

Анонимен

преди 2 години

Гледах интервюто на Вожда и ми направи впечатление колко е загрижен за бюджета. Вождът говори така, сякаш още той е на власт. На него ще кажа само да не си насилва късмета, няма опасност да дойде пак на власт. Неговата свърши.

108

Хехе

преди 2 години

Еее, тролчета червени! Много обидчиви станахте! И то само за една дума - диктатор? А що не бяхте толкова принципни, когато от Президентството излезе един хубавец с вдигнат юмрук и думите "Мутри, вън"???

107

Мда

преди 2 години

Лошото е, че това е истината !

106

Румен Владимиров

преди 2 години

Смешкo, ако Станишката, Корнелка или особено Христо Иванов беше на власт Истанбулска конвенция щеше да бъде ратифицирана тихомълком и то много отдавна! Благодарение на г-н Бойко Борисов, България ефективно се отдръпна от този позорен джендърски документ! Бойко винаги се е вслушвал в мнението на хората, а не е развалял седенки, както правеше другаря Орешарски! Бойко има едно чекмедже, а фигурант Радев сума ти офшорни сметки!

105

интересно

преди 2 години

Диктаторът Буци, нарича Радев диктатор!

104

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев беше избран от 2 милиона българи, които бяха излъгани, че е НАТОвец и патриот. Никой не знаеше тогава за договорките на Нинова с Решетников. И че е руска картица. Както обикновено комунистите излъгаха хората. Нищо ново.

103

SS

преди 2 години

ще го потърсят, ама не от партиите, ами от НАП и МВР, а след това и бай Ставри

102

ЗАГРИЖЕН

преди 2 години

До: 132 Човече какво ти е? Лошо ли ти е?Обади се на 112, ще дойде линейка, ще ти помогнат хората! Да не си пипнал коронавирус някъде? Ваксиниран ли си?

101

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно. Освен това бъдещото правителство ще е определено пак от Радев. Точно като служебното. На Радев му трябват марионетки. А зад Радев стои руското посолство.

100

БСП

преди 2 години

Президента Румен Радев беше избран от над 2 милиона Българи!! Прецедентна подкрепа в цялата Българска история!! ФАКТ!! В момента е най-одобрявания Български политик с 78% подкрепа!!Някой съмнява ли се, че той ще бъде преизбран? Има ли смисъл да се харчат пари за избори само за да се потвърди това което целия народ знае? Радев е следващия президент!

99

Анонимен

преди 2 години

Хунтата на Чорапа има още няколко месеца живот. Ще бъдат пометени от народната "любов"....

98

Наблюдател

преди 2 години

Диктаторът вика "дръжте диктатора"!