56

Кал-Ел

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук. Сега видях, че изчадието е набутано за министър на образованието. Това е гнусно. Това нещо от всичко ли разбира?По една таблица отпреди 20 години (мисля че още се намира в нета), умрелите в България ще са около 5%. Това значи, че ще натискат за 10-15% инжектирани. За някои държави беше написано 80-90%, и те си ги изпълняват.

55

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов току що каза, че били на кино и изгледали мултимудията. Хахахахахахааааааааааааааа

54

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна напусна СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е стана от третия свят като България.

53

ПроСоТо

преди 2 години

"Не сме обсъждали състава това са хората, промени няма да има", категоричен бе той...."Няма да подписваме коалиционно споразумение, ние не сме коалиция."...?!?!?!?!..Абе ей,тия ЛУДИ ли са,или уникално НАГЛИ?!?!...Със 65 депутатина си позволяват БЕЗАПЕЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ,НЕ ЗАЧИТАТ НИКОЯ от останалите партии..?!?!...Единственото разумно обяснение на ДИКТАТОРСКОТО им НЕРАЗУМНО поведение е,че вече имат твърда уговорка с дпс и герп,че ще ги подкрепят..Иначе защо ще режат клона,на който висят?

52

Анонимен

преди 2 години

Изнасям се, няма смисъл да се живее в България.

51

ИСТИНАТА

преди 2 години

ИТН СА РУСОФИЛИ!

50

Анонимен

преди 2 години

Велислава Петрова, имунолог: Важният избор е да се ваксинираме, а не коя да е ваксината.

49

Анонимен

преди 2 години

Итн добре че рано се издадоха да не им сърбаме попарата като на тиквеника десет години.

48

Анонимен

преди 2 години

Докато има "министерство на културата" сме си съветски модел държавно управление !

47

Цървул

преди 2 години

Има вътре индивиди, свързани с БСП.А има и един още отпреди 20 г.,кариерист, та дрънка.. Такава Промяна си я дръжте в къщи!

46

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименДържава България реално отдавна не съществува. Съществува само табелата "България" и така ще е докато станем малцинство. Трябва да свикваме да живеем като малцинство, все пак в САЩ-ската система, малцинствата имат много повече права от мнозинствата;)))

45

Анонимен

преди 2 години

Предатели! Уж бяхте на двата бряга на реката с приватизатолката Леополд.. упс Нинова. И сега си стиснахте ръцете. Скоро и гушите. Еничарииииии!

44

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, никой няма да гласува за тези аматьори. Да взема президентът да прави една партия със служебвото начело и да тръгваме напред. Гербероидите давайте с оплювките.

43

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Не одобрявам този кабинет - лицето представител на бил гейтс у гави е министър на образованието, а това значи задължителни ваксини за децата и тормоз на родителите.Долу!!!

42

Гошо...Тъпото

преди 2 години

От всички...обявени,познавам само Георги Султанов,оперен певец.Човек с воля и хъс,мисля че ще се справи като министър на културата;поне е...културен.

41

ИСТИНАТА

преди 2 години

ИТН СА КОМУНИСТИ!

40

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва да бъдем коректно, това са кандидат министри на проекто-кабинета на ИТН.Когато се изберат и влязат в длъжност могат да се нарекат такива, което ако стане означава, че ИТН са комунисти като БСП.

39

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Слави,полуаваш Доган и Корни.

38

Анонимен

преди 2 години

Трагедията е пълна! Правителството е шнорхел, плавници, бански, шнорхел, плавници, бански ... И отзад великият везир Тошко с тесличката на баба си, готов да троши глави!

37

Кал-Ел

преди 2 години

До 29. Квотата за инжектиране в България е много ниска. Нашия ген е ценен и не ни изискват много чипирани. Няма да стигнат до инжектиране на децата, но ще има много по лоши неща. Инжекциите са за отклоняване на вниманието. Страхувайте се от глада който идва.