184

Аз

преди 3 години

Писна ми самозабравили се арогантни типове да ме заплашват! Доцентът, преди да си дава мнението, първо да даде отговори на най-наболелите въпроси, които всички се обитват да избегнат, нали е запознат с материята?

183

Анонимен

преди 3 години

Имунолога да си завре дипломата отзад дето я получи от приятелчетата от Д. С. На т.ъпаци не им се връзвайте. Новините пак ще вият, но аз не съм виждал да изнасят трупове от апартаменти, те в болниците ги оправят.

182

Анонимен

преди 3 години

Аз съм ваксиниран имам си чип вече.Вие като не искате ваша си работа.

181

Анонимен

преди 3 години

До От българите "Да са живи и здрави ромите, че пътуват в чужбина и внасят култура в задръстения ни бит." Римляните ще излязат по-умни от 80% от "гениите" българи. Горее долу там е фиксиран процента.

180

Анонимен

преди 3 години

До От българите 196 - Н е д ъ г а в, нямаме загубена битка. Чесън може да посем където си искаме - отивай в гугъл да провериш за какво говоря.

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 184 "Защото ваксините все още не са официално допуснати ... (тайни) белтъчини) ... след десетилетия ....Не съм медик, но съм алкохолик и знам какво говоря!" Мдааааа.

178

Анонимен

преди 3 години

Страх мори добитъка

177

Анонимен

преди 3 години

При такава атака за ваксиниране нещо не е наред. Ясно е, че има произведени милиарди ваксини и трябва да се употребят. Скоро един учен каза, че май ще трябва всяка година да се ваксинираме като при грипа. Това допълнително демотивира хората да се ваксинират и сега почва задължителното ваксиниране.

176

Анонимен

преди 3 години

До France - Нищо не идва от Китай и народа на Китай. Там са лаботарориите на изчадията от Цион.

175

Анонимен

преди 3 години

"Доц. Шиваров смята за рационално, ако се изисква децата в детските градини да са ваксинирани, както и техните родители, персоналът на детската градина също да бъде ваксиниран."А един 9мм в главата искаш ли да ти изискам пce долно....

174

Анонимен

преди 3 години

Поредният национален предател, продал се за стотинки. 10 месеца след ковид имам 720 като резултат антитела. Не важат, нали? Промениха цели науки като имунология, епидемиология само и само да служат на новият им бог..

173

хеха

преди 3 години

Шиваров да ме те намерим и да те ваксинираме в главата, а ?

172

До физика

преди 3 години

Поредното доказателство, че в БГ всеки разбира от всичко. Надявам се, че докторите не са физици....

171

France

преди 3 години

Юстиниановата чyма, Чeрната смърт и Испанския грип също идват от Китай. Изводите да си ги направи всеки сам за себе си. Само от Юстиниановата чyмa измира половината население на Европа. Не е ли време да поискаме компенсации от китайците. Не е ли това шанса ни да се изправим срещу тях и да им покажем, че няма да сме им колонии. Не е ли време да поставяме националните интереси пред тези на шепа корпорации.

170

Анонимен

преди 3 години

Лекарят не можел да си обясни защо сме на последно място по ваксинирани в Европа. Докторе, защото имам право на собственост върху живота си. Здравето ми не е публична обществена собственост, както се опитвате да го изкарвате Вие и подобни на Вас робовладелски богоспуснали се държавници. А правото ми на живот включва и правото ми на смърт. Достойно е аз да избирам смъртта си, а не да умирам, както държавата иска, например, като в Революционна Франция на модерните якобинци.

169

Люба

преди 3 години

До dada: Интересна логика имате! Ходили ли сте скоро на психиатър? Според Вас всеки лекар трябва да носи наказателна отговорност, ако негов пациент почине. Тогава всички лекари ще бъдат по затворите.

168

Анонимен

преди 3 години

Масовата атака пак започна. Пуснали са и ***-командата да заработва по форумите.

167

Анонимен

преди 3 години

Шиваров, ваксинирам се, ако писмено подпишеш декларация, че няма да имам странични явления и ако нещо стане ми броиш 100 хил лв, *** такъв! Шти дам аз един труден начин, твойта верица!!

166

Анонимен

преди 3 години

Има фирми, с и хора, които се учат само чрез болка (като маймуните, Павловски рефлекси) и това ще бъда ваксинираните! Защо? Защото ваксините все още не са официално допуснати и защото отрязъците на rNA-ато никога няма да излезат от организма, защото са обвити в специални (тайни) белтъчини и селекцията на отрязъците от rNA е също тайна! Последиците ще бъдат видяни след десетилетия, но няма да има обезщетение както при други ваксини и медикаменти! Не съм медик, но съм физик и знам какво говоря!

165

Анонимен

преди 3 години

последен туит от 51 годишен софийски антиваксър преди да умре - И аз ударих джакпота, с двустранна пневмония съм и чакам резултата от PCR теста да знаят от бърза помощ накъде да ме карат. Към Ковид отделение или нормално такова. Иначе нищо друго ми няма освен, че прикашлям от време на време. Това от седмица го правя от когато бяха студовете и се е развило до пневмония. ... и късмета .