77

българин

преди 3 години

"Жалко че не съм млад да развея байрака на митинговата демокрация". Познайте от кого е горният цитат? Точно такаааа, от другаря Тодор Живков, за чиято еднолична власт бълнува сега новият бивш диктатор, Бойко Борисов! Бойко, млад си още, не си за изхвърляне! Развей байряка, излез пред президентството, организирай един протестен митинг, мина ти вече на менискуса!

76

До payak...

преди 3 години

...така е...Европа няма да даде пари на хора, които хлопат празни шкафчета и чекмеджета цяло лято и нищо ,освен реваншизъм не предлагат и се надяват да си напълнят чекмеджетата...

75

Москвич Алеко

преди 3 години

До Калеко АлекоТи и Чебурашката ако не се изаакате, кой друг?

74

Анонимен

преди 3 години

Важното е да не е като от 2020 г.

73

ЕДИН ...

преди 3 години

Някой пишеше: "От ГЕРБ толкова са изкрезили , че се излагат и правят големи грешки '' с изказвания в защита на ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ'' ...

72

Анонимен

преди 3 години

аааа видяхме я по твое време Боче, сега хората почистват след теб.

71

Анонимен

преди 3 години

Тиквите на БСП искат затвор и растрел на политическия противник как да гласувам за такива НИКОГА

70

Анонимен

преди 3 години

"Бойко Борисов: Виждаме еднолична власт като от 1944 г."Ох, видя ли се най-сетне отстрани какво представляваш? Ама късно. За народа и държавата е късно. Теб, иначе, бълха те ухапала.

69

Факт

преди 3 години

Ще се реве за Борисов , ама племе българско всичко разбира по- трудния начин

68

ФИНАНСИСТ

преди 3 години

БИХ СЕ ПОСМЯЛ С ВСИЧКИ ВАС, но като гледам как вървят нещата то в скоро време ще искат в ЕЦБ да ни преоценят лева спрямо юрото и ще понесем най-вече в личен план загуби

67

Анонимен

преди 3 години

Май забрави за Аз дадох, построих и т.н...с нашите пари.

66

Анонимен

преди 3 години

Едноличната власт беше последните 10 години, като последните 3-4 от тях окупацията беше просто потресаваща и поголовна. Точно тази тиква да говори за еднолична власт след като самия той постоянно се хвалеше "аз, аз, аз..." е потресаващо и граничещо с психично разстройство лицемерие и наглост!!!!

65

Анонимен

преди 3 години

До ДЕМЕК : Ти в кома ли беше ? Да не ги изолираме ,тези близо 1 милион българи да бъдат изселени .

64

попа

преди 3 години

точно ти ли,*** банкянски,говориш за еднолична власт..лицемер..

63

Анонимен

преди 3 години

Такива приказки може да говори само пред Тиквенюгенд!

62

Анонимен

преди 3 години

До ДиктаторътТакъв ни е манталитета мен, требва ни диктатор :)) Иначе доскоро пишеше хвалебствия, сега бил такъв-онакъв, не напразно е развил шизофрения, вече го е страх и от огледалото :)) Ще сложат "Кобрата" за премиер, да видиш хубаво ли е, ще има "целувки" на воля :))

61

Калеко Алеко

преди 3 години

Това което виждаме беше ясно че ще се случи още когато дамата от с.Крушовица посети маскава преди да издигне кандидатурата на Румбата за преЦедент..Беше ясно и когато от ДПС призоваха електората си да гласува за Кремълският парашутист на II тур. Потвърди се и когато започна да повтаря като беквокалист прокобите на Импексова и когато след това се превърна във фигурант на Черепа и призова с вдигнат юмрук русофилите от Възраждане, Адвокатите на мутрите и жълтите плочкаджии на щурм с/у държавността

60

Анонимен

преди 3 години

Еднолична фашистка власт като преди 9 септември, или антифашистка многопартийна власт след 9-ти септември? Бойко май е фашист и трябва да се докладва на Израел.

59

:)

преди 3 години

До ЧебурашкаНикога не съм мислил, че някой нормален човек, може да подкрепя и харесва Борисов, радостното е че такива като теб, него и всички около него ще ги забравим след 11.07.2021г. Дерзай :)

58

Анонимен

преди 3 години

Вижда, че неговото крадене свърши.