106

хей, 119

преди 3 години

А мозъка си със своите очи виждал ли си го?

105

Анонимен

преди 3 години

БСП с герб СДС като стегнат една завера . Ще треперят протестърите.

104

до 119

преди 3 години

Все някога има първи път.

103

Аз

преди 3 години

Боже мой! Аз си мислех, че само вожда Доган си има примитивно племе от защитници, а то се оказало, че имало още племена. И ние мислим, че сме европейци, а то с толкова много ***, няма да има европейско благоденстващо бъдеще. Ало, феодалните селяни, след като еволюцията ви спряла, я бързо заминавайте на клона и в пещерата и не се показвайте в цивилизацията.

102

Анонимен

преди 3 години

Лелеее, Бойко много се е изплашил, щом ги вика да му охраняват двора :)) Предполагам, че това са му 50-те млади момчета, който са готови да се жертват за него :))

101

Анонимен

преди 3 години

До of 109 Не съм видял никой друг да носи тениски на партийни вождове. Е малкия Буда подобаващо е екипирал сектантите

100

Да дойдем много?

преди 3 години

Каратистите не сме забравили какво направихте за карате клубовете.Главно за "Карате Шотокан".

99

Анонимен

преди 3 години

Помните ли как заплашваше под снега по косКюм в двора в резиденцията. Ето я заканата. Извикал е преданите си *** да покаже че тези ще правят провокациите. Същите фланелки само че облечени от ***..нгали пазаруват гласове в ромските махали.Не му ли върнат власта този няма да се спре пред нищо. Ще видите кака се правят протести. Протестърите с техните разходки неможаха да го свалят но той ще ги свли като подпали държавата. Незнаят с какъв елементарен човечец си имат работа. Готов е на всичко.

98

Гербер

преди 3 години

Да се помолим днес за победата на генерал Борисов пред Неговия дом! ГЕРБ ПОБЕДА!

97

of 109

преди 3 години

А онези с черните тениски където уж системата ги убивала и онези с черните тениски мутри вън- на какво ти приличат?Не ти ли приличат на траурна агенция? И ковчези разнасяха, и бесилки ровесиха, и черни чували за трупове. Ако не ти приличат на траурна агенция - грях ти на душата баш на Разпети петък!

96

Хубава работа ама

преди 3 години

Герберская работа работа работа.

95

Анонимен

преди 3 години

200 000 от Турция и 2 000 000 от цял свят.Стига с тази Турция.

94

Анонимен

преди 3 години

Очаквам истинска саможертва от Георг в името на вожда.Може да се самозапали и да изгори. Светлината ще се превърне в пътеводна звезда за нов герберски райх! Само така ще осмисли своята вярност към вожда и ГЕРБ!

93

Анонимен

преди 3 години

До до слави ще погуби Защото римляните знаят български, но пък за тях няма проблем. Важното е да гласуват за баце Мойкооооо, да зеем неко леф бате

92

ей мааму стара

преди 3 години

Не разбирате или не искате да разберете,че на никой не му пука за България!От тия 400,000 колко гласуваха бе,амсалаци!?Ми ще ви кажа-22,000!Е,това ли е страховития ятаганен вот на турците!?Хората отдавна са зачеркнали България,и пет пари не дават кво става тук!Нашичките бяха страшно неприятно изненадани,ама никъде по медиите не показаха празните секции в Турция!Ама ДПС как при нормални 6% изведнаж взе над 10!?Ами като гласуваха между 20 и 25%!И това никой не го отбеляза!Айде със здраве!

91

Потрес

преди 3 години

Като погребват мутрите,такива ги изпращат.

90

Анонимен

преди 3 години

Тези преличат на секта с тези тениски. Трябваше и една молитва да ударят пред параклиса

89

до слави ще погуби

преди 3 години

Честити ви 200 000 гласа от Турция ,тези дето не знаят български ще решават съдбата ви!ми излезте гласувайте като турците бе, не си стойте на диванчето със салатката

88

Totenkopf

преди 3 години

ахахахахахахах мога само да се изсмея

87

Анонимен

преди 3 години

Просто цирк . Сър!