25

Анонимен

преди 3 години

Досега в България на един починал се падат 14 излекувани. Ако 70% се заразят, слагайте сами колко хора ще починат. Да не говорим, че от заразяването си има последствия.

24

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

Холокостът над Бялата Раса със Супер Био-Оръжието на Китайските Комунисти ще бъде Завършен! ДаркУинтър!!

23

Анонимен

преди 3 години

До 20. И ще са много по добре с глупостите дето им пълнят главите

22

Анонимен

преди 3 години

Вмомента карам коронавируса, въпреки че не вярвах в него преди. На третия, четвъртия ден съм някъде. Не го карам тежко засега, почти не кашлям и почти нямам температура, но не прилича на никой друг грип или вирус като усещане. Причинява и безсъние и нощно изпотяване. Действително го има, пазете се.

21

Анонимен

преди 3 години

Плюйте по Мангъра! Може и да ви олекне! Плюйте мощно!Накрая той ще се окаже прав. Искате или не искате заразата ще мине през 70% от населението.Половината от моите близки и познати се заразиха. Повечето се оправиха. Някои страдаха много от тази гадост. Почина само един в високо кръвно и затлъстяване. Светла му памет!

20

Истинските Новини

преди 3 години

Байдън започна да губи отново, в последните часове Аризона и Пенсинвалния бяха премахнати от щатите, които печели със сигурност. Съответно Операция Мрачна Зима е РеАктивирана! ДаркУинтър РеАктивашън...

19

Анонимен

преди 3 години

Всички плюеха по Мутафчийски, че "Яко ще се мре", а сега... Само че "елитът" тича при него да се лекува, а не със съветите на Мангъров вкъщи на чайчета и супички. Единственият начин е затваряне поне за 2 седмици, както направиха другите държави, защото няма да има кой да ни лекува и да учи децата ни!

18

Анонимен

преди 3 години

Стратегиите са няколко:1. Ваксинация. Обаче само ако е преди епидемията. За това сме закъснели.2. Пълен локдаун. Това обаче само малките жълти дресирани маймунки го могат, защото са малки дресирани маймунки. Не щем да сме като тях.3. Шведският модел. Тука вече почти сме постигнали успех, само дето ни мъчат с тия мерки.

17

Анонимен

преди 3 години

Сега затварянето е безсмислено. На такъв етап вече не можеш да спреш отведнъж разпространението - прекалено много са вирусоносителите. А освен това - времето минава, все повече хора вече са преболедували и са безопасни за околните. Могат да ходят на работа и където си поискат. Тях също ли ще ги затворите? Това не ми изглежда много смислено.Жалко за хората, които боледуват тежко и умират. Но ми си струва, че нови мерки, включващи пълно затваряне, няма да подобрят положението.

16

Грант Заеми

преди 3 години

106 от Корона, ужас, но докато не станат 350 не сте ми любимци

15

до по-долу

преди 3 години

Какъв "маймунски грип" бе Другари, така ли Ви инструктира Глобалвите Комунисти да наричате Китайската Комунистическа Чума от Ухан?Междудругото, не сте получили последни инструкции, защото преди 6 часа дори СиЕнЕн махната Аризона и Пенсилвание от щатите уж спечелени от Байдън и вече не е "избраният" президент. Също Главният Прокурор на САЩ започна разследване за шалшификация на изборите.Поредният ден, в който се събуждаме и реалността не е това, което фалшивите медии ни казват.

14

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Ваксина йок.И да изкарат някаква ваксина, вече е след дъжд качулка.По време на епидемия ваксините са безпредметни, дори опасни. Слагат се преди това.Ваксина всяка тука забравете!

13

Анонимен

преди 3 години

Единственият работещ вариант е както направиха в Китай и други държави.

12

Анонимен

преди 3 години

Дано не станем като Швеция, където хиляди хора умряха заради безхаберието им, а сега и там започна нова вълна, въпреки че спазват много повече ограничения в сравнение с България.

11

Анонимен

преди 3 години

изводът е, че мерките само забавят неизбежното

10

Анонимен

преди 3 години

Специалистите си го казаха - стаден имунитет само с ваксина.

9

Анонимен

преди 3 години

Дай боже да станем като Швеция! Само там пребориха вируса и най-вече истерията по него.

8

Анонимен

преди 3 години

До края на месеца за три седмици ще се заразят повече хора, отколкото са досега зараземите. Адекватни мерки няма!

7

Бацо

преди 3 години

Работим за стаден имунитет! Ние ще сме Швеция на Балканите !!!

6

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Още ли не сте се приготвили психически, че всички ще изкараме маймунския грип?Ваксина тука всяка забравете!На маймуни ни направиха