58

Бау

преди 3 години

До 54Ужасно ще е :(

57

Анонимен

преди 3 години

БОКО НЯМА ЛИ ДА ПУСНЕ БИЯЧИТЕ ИЛИ НЕ МУ СЕ ЛЕЖИ В БРИТАНСКИ ЗАТВОР?

56

Анонимен

преди 3 години

до 55 И кои са тези "истинските протести"? След като си казъл А..Ще кажеш и Я! Та? Давай де!

55

Анонимен

преди 3 години

Постмодерна протестна аморфна маса. Определено е готино и модерно да тропаш със краче ако знаеш, че няма да ядеш шамари и е доста удобно да подвиеш опашка ако знаеш, че ще ги ядеш. Днешните герои вместо дамаджана със вино в една ръка и свински бут във другата ходят със смартфони. Че Гевара и санколютите ако бяха живи щяха да минат и да набият тия протестанти.

54

Анонимен

преди 3 години

Един протест от 1000 човека ръководен от трима образовани мъже докара в България повече важни европейски политици отколкото Борисов за 10 години.

53

Анонимен

преди 3 години

Който турга каруцата пред коня бута сам!!!!Протест без алтернатива но положителното е че БКП2 (Герб) разбраха че няма да им минават повече номерата.Но това не е цялостно оправяне, само частично!

52

Анонимен

преди 3 години

Инджова се контузи, Дейли я смени..

51

Анонимен

преди 3 години

КАК Е МИЛИЦИОНЕРИ ИМА ЛИ ЯРОСТ, ИМА ЛИ ГНЯВ ЧЕ ВИ СПИРАТ КОРУПЦИЯТА ХАХАХА

50

Скрийте се

преди 3 години

Тези тримата от тъпоумното трио да вземат да се скрият, че достатъчно компрометираха и изложиха България и европарите вече да ни на косъм! И без това Европа търси поводи да не дава пари, а парите ни трябват за болниците, за борба с Коронавируса и завършване на магистрала Хемус и ремонта на АМ Тракия до Чирпан! Просто тези тримата *** трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност!

49

Анонимен

преди 3 години

Тези протести май заеха мястото на истинските протести които можеше да се случат.

48

Анонимен

преди 3 години

До БауКорупцията си отива, ще се наложи честно да работиш хаха

47

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Едната диплома на Новаков е по транспорт, изкарал е следването си в камиона до Брюксел когато отиде да пребори Франция за пакета мобилност. Както знаем, благодарение на неговия интелект България излезе победител в спора, а не се окендза благодарение на тъпотията му.

46

Анонимен

преди 3 години

до 31 Много грешиш! Българина гласува вече 30 г за СДС,БСП веднъж за Мадритският крадец Симеончо и за ГЕРБ вече 10 г! Ами Ние сами сме си виновни! Гледаме "мнозинството" нали? Ама То нищо добро Не ни донесе уви! Ами вгледайте се в някоя малка партийка Но истински демократична! В която няма стари муцуни от"прехода"30 годишен вече!-:( Всичко е в ръцете ти бе българино! Не си на мач да викаш за Левски или ЦСКА! Хайде да се събудим вече а?Постоянната власт само в едни ръце бива упорочна на 100%!

45

Анонимен

преди 3 години

Аз искам Херо Мустафа да си ходи, отивам да я замерям със яйца, това хулиганство ли или протест ? Нефелни служби не може да различите хулиганство от цивилизован протест със искания. Арестувайте водачите на хулиганите и да мирясат.

44

Бау

преди 3 години

До 47Успокоявай се с това. Все пак ти си най-умния :D

43

за 44

преди 3 години

До БауБАЯ СЕРИОЗНИ ТАКА ЛИ БЕ? ЗАЩО ТОГАВА НЕ МУ РАБОТИ МОЗЪКА? НЕЩАСТЕН ПРОДАЖЕН ***.

42

Анонимен

преди 3 години

Принципно Новаков е с 2 висши ... Ти с колко си ?Зависи колко си заможен, в България дипломи се купуват сравнително лесно!

41

Анонимен

преди 3 години

Другаря Новаков била като оная чистачка с трите виши образования хахахаха *** много умно това момче, умно като горски пън още ли лъже хората или вече го изгониха

40

Анонимен

преди 3 години

Ами че снощи Ян Бибиян си го каза в прав текст - замислям се за партия, демек - отдавна сме го решили да правим партия! Бареков няма да е сам:))))) Любовното трио - следващите дето ще ни оправят:Хаджи Генчо - провален адвокатЯн Бибиян - провален журналистМинекофф - провален склуптор

39

Бау

преди 3 години

До за 34Погледни в Уикипедия. Двете специалности са бая сериозни и никак не са лесни. Глупав бил вика ...