71

Анонимен

преди 3 години

Защо не пробвате да направите работеща пряка демокрация на площада? Може да имате късмет и всички българи да видят, че пряката демокрация е по-добра управленска система от диктатурата на Боко Тиквата. Приемете няколко протестърски закона, издайте няколко декрета и започвайте да управлявате държавата направо от площада.

70

Анонимен

преди 3 години

До написалия: "От няколко седмици имам ново хоби: събирам снимки на протестиращи, след това ги разпространявам сред моите познати шефове на фирми и си говорим .... за това как тия никога няма да бъдат взети на работа при тях или при мен."------------Виж сега, мога и аз да се включа в психотерапията ти. Да те свържа с мои познати психиатри и да си говорите... за това как тия протестиращи, дето ги снимаш, никога няма да бъдат взети на работа при теб...

69

Анонимен

преди 3 години

До НанеИ ние те обичаме.дано ти се запали хамбара.

68

Анонимен

преди 3 години

Няма ли някой бизнесмен да направи партия на младите безпартийни , ако няма на изборите избирателна активност 10 30%

67

Анонимен

преди 3 години

След 6 месеса ще му предявят обвинение в държавна измяна.Ти па откъде...? Да не би да си врачка? Нашият президент е недосегаем!

66

Анонимен

преди 3 години

До БСПЯко си се натряскал.

65

Анонимен

преди 3 години

Вероятно протестите няма да свалят Боко и Главния каскет, още по-малко - тези, които са ги назначили. Но само с протести и всякакви акции можем да намалим подкрепата отвън.Безскрупулна мафия не се сваля с бели ръкавици. Няма начин да победиш, спазвайки законите, ако противникът ти не ги спазва!

64

Нане

преди 3 години

Как сте герберасти...Още ли сте живи... Ега ви тръшне короначумата.

63

Анонимен

преди 3 години

Катунари. А къде са мандраджиите?

62

Тонката

преди 3 години

Бабикянката как само му се искаше вчера Неделята да затапи и Тракия с некой хипарски къмпинг,но уви:):):)Днес се прибрах сутринта в София с 250:):):)

61

Христо Крушарски

преди 3 години

След победата за Суперкупата над Лудогорец..Ето така се прави! Не като онези палаткаджии,налягали на Орлов мост.Млади хора,с лежане не става!С работа, работа...

60

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo47....ha ha haaa koi ste "vie " be ...deto "ne zabraviate "?!?? Che to po- goliam izmennik na darjavata Balgaria ot segashnia vi glavtar ima li be ?!?!!! Ako ne be tragichno ...naistina shtiah da se na se ra ot smiah !!!

59

Анонимен

преди 3 години

Най-качествените хора ставаха комунисти. Там не приемаха всеки.Гаранция за качество е членството в БКП.

58

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ-аджийският грабеж продължава с пълна сила, нека само минат изборите, да вземат пак властта, гледайте как само почва вдигане на данъци и такси, все пак това раздаване на бали с пари предизборно, трябва някой да го плати накрая ..... как мислите, кой ще е този някой ??!

57

Анонимен

преди 3 години

До До 28/57"Служебното правителство е конституционно регулирано и има същите правомощия за преговори, нормативни разпоредби, като другото"Къде го прочете това, пиле? Я дай си източника.

56

Офф

преди 3 години

Това не е новина , никой не впечатляват. Новината е на Алфа рисърч, че ГЕРБ пак е водеща партия.

55

Анонимен

преди 3 години

Българите искат премиер като млади премиер с харема безпартиен, а не като старите мутри, никой не иска стари мутри направете една партия на безпартийните, младите да се заявят като алтернатива друга алтернатива няма

54

БСП

преди 3 години

Догодина никой няма да си спомня за ГЕРБ!!. Системата която убива майките..Демокрацията, Ще бъде заменена с социялно ангажирана система Социализъм!! Българина избра Социализма пред дивия капитализъм на Герб!!

53

..

преди 3 години

Хаха, във Варна има 50-тина човека пред Общината...Това ли ви е 60% подкрепа - едимн човек, един процент!

52

Анонимен

преди 3 години

Пинокио от лъжи му порасна носът. Сега Божков да му плати за смаляване на носа. Пак ще порасне от лъжи.