60

Анонимен

преди 4 години

Защо са опаковали гробницата на сифилистика Ленин, а му правят парад !?

59

СССР

преди 4 години

Красота!!

58

Анонимен

преди 4 години

Руснаците твърдят,че кирилицата била гръцка азбука,но признавали БГ за люлка на славянската азбука. Ние следвайки техния начин на мислене можем да кажем,че СССР се би с нацистка Германия,но без САЩ никога нямаше да победят. Ще признаем победата ви само ако вие си признаете,че кирицата е бг азбука,а не гръцка.

57

Тонката

преди 4 години

"сега вместо на тате Червената Жигула щях да карам лъскав Мерцедес"сега щеше да си тубичка крем за ръце на нощното шкафче на Ханси, или още по-лошо - на Мюмюн:):):)

56

Анонимен

преди 4 години

До 48Може би Путин да е направил и танка "Армата" "невиДИМ" !

55

U2

преди 4 години

Така наречената велика отечествена война е руска измислица! Втората световна война започва през Септември 1939. Рашаните измислиха някаква война започваща през Юни 1941 защото иначе трябва да отговарят какви са ги вършили в периода 1939-1941 година...

54

Българин

преди 4 години

До 43Куха лейко, първо направи разлика между латиница, латински букви и провери кои държави използват латинската азбука.А Кирил и Методи са синове на български сановник, обаче този факт се крие по нареждане на другарите, за да скрие факта, че даваме българската азбука на Рассия!***!

53

X

преди 4 години

Парад на комплексите за малоценност.

52

Анонимен

преди 4 години

Българоотстъпници като господин Борисов се кефят на Цеца сърби и тн.Но истинските българи знаят какво мислят сърбете за България.

51

Анонимен

преди 4 години

Ах Чичооо, Чичо, защо избърза... сега вместо на тате Червената Жигула щях да карам лъскав Мерцедес :/

50

Чебурашка

преди 4 години

До Тонката...... ако не беше Русия, съседът ви щеше да се казва Абу Айман......... Ако не беше Русия нямаше да ги има единствено българофобите национални предатели от петата колона на Москва.

49

Баш фактите

преди 4 години

До фактитеКюлчетата в шкафчето са благодарност от Дънди за нищожния комисион при износа на златото ни.И 10% акции за щерката....Само предатели могат да се радват,че ни скубят без пари.

48

Анонимен

преди 4 години

Русия няма технологии трябва да гледаме на Запад където са технологиите и прогреса.

47

Анонимен

преди 4 години

"""Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем по домовете на хората в градовете и селата с цел грабеж, а и в някои случаи изнасилват жени и убиват мъжете им."""из геройствата на непобедимата червена армия по нашите земи през 1945

46

Жалко

преди 4 години

Славният танк Армата няма да го има на парада - миналият път не можа да запали и досега нямат нови произведени образци ...... а каква пропаганда беше как бил безаналогов ....

45

Анонимен

преди 4 години

До 36В България при съветската окупация, имаше имена като Сталин и Ленин, ама после комунистите сами се прекръстиха.Сега русофилите могат да се кръстят, ако искат Шойгу !

44

ДДРОнег

преди 4 години

Към всички Българи :НЕ се превъзнасяйте нито по руснаци, нито по европейци, нито по американци !!!Да си отстояваме НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, никой друг няма да го направи, само ще ни ограби по един или друг начин !!!а нашите НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ СА - всички Българи заедно и ЗАДРУЖНО да се множим и просперираме като ЕДИНЕН НАРОД !!!

43

Анонимен

преди 4 години

Няма статистика колко български жени са изнасилени от червеноармейци по време на окупацията на България 1944г - 1949г. Днес е подходящ ден да поискаме извинение от режима в кремъл за тези извращения

42

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с арматата? Сигурно са и скъсали тегличите от дърпане :)

41

Анонимен

преди 4 години

До 36Ако не беше Русия сега щяхме да сме "зле" колкото Гърция, а не последни в ЕС !