150

Анонимен

преди 4 години

Американските цени за университет: студентски такси $20000 за годинаОбщежитие $7000 за годинаСредна цена на един учебник: $350

149

до Нелито сервитутка

преди 4 години

До Нелито сервитьорКато не искате "безпарични" хора и ресторанта ви е за средната класа "и нагоре", може да си направите менюто по-стилно. Такива ламинирани менюта напринтирани с офис принтер на формат А4 говорят, че таргетЪт Ви е точно най-"безпаричните"Много си КУХА *** Нелче.

148

Абе

преди 4 години

Не ми казвай къде съм ходил,след като обикалям по целия Свят и мога да си го позволя.Само едно ще ти кажа.В Цивилизацията никъде няма толкова кофти обслужване,както на Балканите,включително и прехвалената ти Гърция.Който се пука да я хвали,значи не е ходил другаде.

147

селянин

преди 4 години

я край реката си имам плаж па си напалим огин изкарал съм от ранните компирипа си фанем пастърва биричка винце рачийка

146

нормален

преди 4 години

Това е ,,Мидена ферма,,Дълбока" до Каварна ,която е винаги фрашкана с посетители.И целта са не картафките а за любителите на мидите. Целта на цената е да се поръчват миди а не картофки-така го обяснява собственикът.А има и най различни риби!Който обича ,,морски дарове",ходи СПЕЦИАЛНО там,а който обича стандартна кухня си ходи в други заведения с други цени ..Аз например миди и суши не вкусвам!!!.А СУШИ ресторантите да не са по евтини???Както казва народът,,За всеки влак-има пътници"

145

Спиридон

преди 4 години

По фрапира цената на качамака 25 лева за кило!

144

Анонимен

преди 4 години

До Сс 79Когато Господ иска да накаже някого, чува молбите му. Преквалифицирай се извън туристическата сфера, докато е време...

143

Бай Ганю

преди 4 години

Абе има ли още луди да ходят на българското черноморие. Ей хора , немога ви разбера наистина ... Това е някакъв уникален български синдром - обич към мутрите ,къса памет и недоимък на самоуважение.

142

Нелито сервитьор

преди 4 години

Това е ресторанта на мидена ферма дълбока и аз работя там. Не е висока цената, на всякъде другаде са около 5 лв. картофите. 8 лв с а си 4 евра, в Гърция дан е по евтино? Таргетат на нашия ресторант са успешни хора от Бг и чужбина. Който му е скъпо дан сяда. По този начин се отсяват клиентите, шефа е решил, че не иска да идват безпарични хора само да разгръщат менюто и да поръчват картофки с таратор. Ресторанта е за средната и нагоре класа пак казвам. Шефа е пич. Високи заплати и винаги навреме

141

Анонимен

преди 4 години

Чудя се медията докога ще дърви тази абсурдна анкета на челно място. Може би до края на октомври?! Всички въпроси са подвеждащи- отговорът е, че хората ще почиват независимо къде. А много хора нямат пари за каквато и да било почивка.

140

Факт

преди 4 години

В Турция където загубите са за милиарди, решиха да намалят цените и да върнят туристите това е важно а печалбите по натак, така прави истинският бизнес а не като у нас перачи на ддс и пари, това е разликата...

139

Анонимен

преди 4 години

"За тия 2 хилки за седмица дето ги давах и тук си ме гледат като цар."Кой ти е крив, че си ходил в Турция на такива места където се бута да ходи простолюдиeто? Като казваш "давах" (в минало време) значи ще ти кажа, че много си се прецаквал. В Турция в близките минали години човек можеше да почива царски и за 1/4 от това което си давал.

138

Бг

преди 4 години

На нащо море чат пат се дигам от Софето да начеша некоя заблудена тамошна силтачка. Иначе си почивам в Гърция там си е супер .

137

Анонимен

преди 4 години

150 грама октопод на скара - 30 лева...мУахаххахахаа...

136

Хм

преди 4 години

Абе къде ходят гърците на почивка,че само българи и румънци срещам там?И защо?

135

Мис Плеймейт

преди 4 години

Ако няма рускини, да разнасят Папилома и Сифилис по Слънчака, обадете се - ще помогнем!

134

Анонимен

преди 4 години

"Миналия август маляките ме одраха за 4 звезди хотелче 150 евро на вечер.Един път пробвах и повече няма да повторя!А цените не са по-малки от Италия,Испания,Португалия."По всичко личи, че никога не си ходил в Италия, Испания и Португалия. В най-хубавата част на Италия примерно (най-хубава като красота и чистота на море), за 75 евра на вечер ще получиш тясна, ниска стаичка на последен етаж, без климатик и с балконче 0.5 м на 0.5 м с изглед към глуха улица. Без закуска и вечеря. Без екстри.

133

Анонимен

преди 4 години

Добре, че достатъчно хора са "изгърмяли" с "храната" им, та знаят, че става дума за Мидената ферма. А на тези които крият, че става дума за мидената ферма, да пият цял живот на екс cпepмa! ;)

132

Ivo

преди 4 години

Преди години почивах само в Гърция и Турция но от като започна да се пълни с българи, румънци и украинци все по-често започнах да ходя в затворени комплекси на родното черноморие за същите пари и е по-добре. За тия 2 хилки за седмица дето ги давах и тук си ме гледат като цар.

131

Бегай Бате Бегай

преди 4 години

Каква оферта е Гърция,като е по-скъпо от Карибите?За качество е трагедия.Къде сравняваш Мексико и Доминикана с измислената Гърция и надутите маляки,които се кривят от мързел?