35

Анонимен

преди 4 години

До Тодор Вангелоски29 Видяхме ви,дето сте за "бой",сърбите избиваха,изнасилваха,палиха,бомбардираха,грабиха,прогонваха стотицихиляди свои "брача",във Войната в разпадащата се квазидържава Югославия и сега са завряни в миша дупка. Принудели да молят ЕС за пари,да станат руска и китайска провинция.

34

Елемаг

преди 4 години

Момент,няколко факта.Когато сме писали на тоя език,който е и техен ,то не еимало държава Сърбия :) Па и като е техен що при Тито демонстративно махнаха всичко от кирилицата и от злоба си сложиха западните букви ,ей така от злоба :) Само и само да не е с българските букви.Сега пък бил техен,е каква е тая шизофрения :)

33

Вместо да споритеТук

преди 4 години

идете в БАН и в качеството си на данъкоплатци искайте отнемане на научните степени и звания на две поколения мазници, част от които отдавна вече не са живи. Искайте от наследниците им да върнат парите, които техните "учЕни" родители и дядовци са получили чрез БАН.Сърбите може да не са прави, но те век и половина воюват с всякакви средства за налагането на тяхната концепция, а нашите "учЕни" от последните 70 години не правят друго освен да се д/пят пред силните на деня и да "доказват" каквото им

32

Анонимен

преди 4 години

Цял свят се присмива на българите за раболепието им - преди бяха най-големите подмазвачи на Русия, сега са най-големите подмазвачи на САЩ.Сърбите винаги са били неутрални и народ с достойнство.Не кленкнаха, дори когато страната им бе срината от бомбардировки.Това е разликата между българите и сърбите.

31

Василев

преди 4 години

И Македония ще падне от сръбска орбита, гаранця ви давам!Зад Сърбия е само Русия, но и тя е склонна да преразгледа македонския въпрос, след строителството на Балкански поток!!!Газ до дупка, и ще се поздравим с победа, ЕС,САЩ,Великобритания,Германия,Турция и Израел са на наша страна!!!Агент Робин Скот!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Президентът да обяви, че ще даде българско гражданство на всички които:1.Имат поне един прародител роден в териториите дадени на Сърбия с Берлинският договор.2.Изявят Българско самосъзнание.Ха да видим сега!

29

Анонимен

преди 4 години

С риск да скандализирам някои националета с малки пишета, трябва да отбележа, че сърби и македонци са много повече "българи" от населниците на днешната територия България, които се пънат да се изкарват какви ли не хунски и азиатски наследници.

28

Анонимен

преди 4 години

българи са в този район, но се сърбеят

27

Анонимен

преди 4 години

Вече няма никакво значение какъв български диалект са говорили някога хората в източните части на Сърбия. Сега всички говорят сръбски.В Македония обаче винаги ще си остане български диалекта!

26

до 25

преди 4 години

И откъде е тая голяма група българи в Солун ?Или може би имаш предвид българките, които сменяват памперсите на гръцките пенисионери ?

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен26 Сърбите и руснаците са имитатори,но никога нищо не са създали свое.

24

Анонимен

преди 4 години

В кралство Югославия латинската азбука е официално приета.За каква кирилица бълнуват сърбите? Сърбите винаги се нагаждат,според интереси,сядат,като кукувица в чуждо гнездо.

23

Анонимен

преди 4 години

Сръбският език е много по-близък до руския, отколкото до българския. В българския език няма падежи, каквито има в споменатите два езика.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен23 В Солун има голамо група хора,които винаги са е говорили на българско наречие и то източното. Но не и на сръбски.

21

Анонимен

преди 4 години

До Истукан13 Сърбия наскоро бе обявена за хибридна демокрация,като бе извадена от списъка на демократичвите страни в Европа. Сърбия е руска и китайска колония,няма скоро да стане европейска членка.97

20

Анонимен

преди 4 години

Ами нормално - сърбите също пишат на кирилица, въпреки че нямат нищо общо с българите.Именно тук теорията на Божидар Димитров, че Кирил и Методи са българи, силно издиша.Да не говорим, че са от Солоун, който никога не е бил български град.

19

Анонимен

преди 4 години

Македонскшят език е български,написан на сръбска пишеща машина.

18

Анонимен

преди 4 години

Сърбите да се информират,докъде се простирала българската държава и за колко века. Сръбската столица Белград е била доста дълго в пределите на България,например. Сърбите са тези,които обезбългариха българската област Македония/на Мали Великден,където сърби избиват 30 000 българи-свещенници ,учители.../,за да сърбизират областа.Въпреки десетилети на сърбизация,в този регион все още свети българският светилник,духовност,българско самосъзнание.Сърбизацията,подклаждана от Москва трае и до днес.

17

Анонимен

преди 4 години

Сръпско дружество от Скопие, - пълен смех... цирк. Клоуни...

16

Ецилоп от Плюк

преди 4 години

Който рошав србин ми каже че славянската азбука е срПско творение,веднага го осъждам на доживотен ецих с пирони плюс вкарване на 100 черни мамби в седлището.Кю Србе!