85

Анонимен

преди 4 години

Радев и Тръмп са под чeхъл, Путин и Плевнелиев не си водят жените на разюздани гуляи и разпивки.

84

Анонимен

преди 4 години

такава е съдбата на постотоманското руско недоразумение наречено българия.независимо на какво е член българия,тя ще бъде винаги жертва на руско-турското противопоставяне.българия е крим на балканите...а съвременните политици в софия имат една цел-редуциране на броя на българите на тази територия до екзистенц минимума!

83

999

преди 4 години

Радев май вече нещо не вдига самолета - яко му оклюма рейтинга и ще види втори мандат през крив макарон!

82

Нане

преди 4 години

Ух ух ууххх...Вижте я платената герберастия, как вие...

81

Анонимен

преди 4 години

Де е Бойко Акционера бе? Хаха!

80

Анонимен

преди 4 години

Мутрата ви ограби за десетки милиарди, изядохте Радев, че назначил жена си на 975лева щат. Смях в залата. Годжи с един параф за държавна поръчка във ВМА касира милиони, вие полудяхте, че взимал 1200лв пенсия от военните президента. Толкова сте жалки и така се връзвате на всичко, нямам думи... Затова хората си възстановяват икономиката, а ние по време на корона ужаса намаляхме с още 9000 души.

79

Активист на БКП

преди 4 години

Единствената надежда на българите са Освобождение пт ГЕРБерско робство !

78

wer

преди 4 години

Рупма фани се маани и не се показвай повече никъде!

77

до Гогич

преди 4 години

До Гогичама ти сметна ли тия проценти на какъв брой население са? Виж Испания, после провери България. Аз се радвам, че у нас починалите не са като в Испания, защото деца, студенти и тия по на 30-40 години още разчитат на родителите си в някои отношения. Та като измрат тия дето дават парите, другите игльовци ще измрат от глад, без Корона

76

Анонимен

преди 4 години

Радев,внимавай,че Оня от Банкя пак ще дигне кръвното и може да почине от коронавирус)))

75

така като гледам

преди 4 години

До Шоферахаха, наистина, добре че са му дали да кара военен самолет, а не граждански :))

74

Крими-соц революция

преди 4 години

Няма друг президент в Европа, който да контрира правителството си и да разединява народа си в борбата срещу covid-19. Това не е президентска компетенция!!!Нашата "зла свекърва" обаче не може да не изплюе отровата си, защото я произвежда в огромни количества и има опасност да се пръсне от напрежение.Десито нещо не си върши работата - да го олабва редовно бе! А, то кво- мине се не мине някой ден и Резидента пак вътрешно напрегнат чете опорки за изпадналите в безтегловност криминал-социалисти!

73

Тролове

преди 4 години

Гиганта, някоя_си, този, калеко, анонимен, вие всички един платен герберски *** ли сте или сте няколко. Стилът ви е много сходен, а и минусите, респективно плюсовете от едно IP са очевидни. Само питам, че то от мутропоклонство ми замириса.

72

Анонимен

преди 4 години

До КривонделСлед 1989 г. няма история а катастрофа.

71

Анонимен

преди 4 години

Поне Радев не всява паника, както прави генералът, хаха вашият спасител който иска много хора да умрат, и това го казва човек с титли на генерал и доктор, държащ се арогантно и агресивно, думите са излишни....

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Не пуфти, не псува, не краде, не се държи като старшинка или гадна мутра. Няма да го разберат"Не пуфти: ти виждал ли си му на тоя ПОНЕ едно изказване. Трябва му повече време да улови следващата дума отколкото на бавностоплящ (той си е такъв).Не краде: кааажи за апартментите и за длъжностите на жИната, бацеНе се държи като старшинка и гадна мутра: тоя е олицетворение на образа на старшинката. Ич не се държи като гадна мутра,само когато баща му газеше инвалиди беше леко циничен

69

Истината казвай !

преди 4 години

Радеф , я кажи Кои Олигарси стоят зад теб ? Какво искат срещу вложенията си в твоята персона ? Бойко ги стисна Якооо и сега искат Преврат ,та да се върнат на Власт и да Краднат !

68

bg

преди 4 години

Излизат, но не знаят къде отиват.

67

Кривондел

преди 4 години

През цялата ни постсоциалистическа история не сме имали президент, който за толкова време да не успее да върже едно конструктивно изречение. Само злобни деструктивни критики по управляващите. Не че те са цвете, ама поне вършат нещо.

66

Гогич

преди 4 години

Изключително е прав за хипнозата на българина- хора навън с маски при 30 градуса, страх да излязат щото вируса убивал на място, студенти не искат да се върнат в университета щото нямало гаранции, "притеснени" *** не искат матури щото било супер опасно в училище.... И то при вирус с около 4% смъртност...Даже Испания призна, че заразените са били много повече и релно смъртността там е 1.5%..... *** народ, силен ГЕРБ :)