92

Анонимен

преди 4 години

Щом и той иска нещо безсмислено, значи нищо не е в ред в тая държава...Само ще строшат милиони с тия тестове за тоя дето духа...

91

Анонимен

преди 4 години

При 30% изкарали , без да е умряла цяла София, значи разпускай. Няма страшно. Това е, брат, и при 20% значи разпускай. То се вся такава паника. Всичко дърпа назад. Аз чакам проект да ми се одобри от общината и да почвам строеж, замина таз година...и то да съм само аз, на колко човека им отекоха плановете, безнес инвестиции....тази не я мислите вие.

90

Анонимен

преди 4 години

Тестовете са добра мярка, за да се оцени степента на разпространение, но да се извършват на КПП-тата, положителен и карантина, отрицателен - дезинфекция и продължаваш напред.За съжаление не виждаме никъде да се изпълнява първата препоръчителна мярка. Тотална дезинфекция на всички публични пространства по няколко пъти на ден. От СО почистват по метода с метлата и прахоляка в канавката.Радев, като главнокомандващ *** армията има властта да им нареди да се включат в дезинфекцията. Защо не го прави

89

Анонимен

преди 4 години

Не пускайте материали на немски или английски. Тук е електората на Боко. Това за тях са йероглифи. Както за самия Боко.Пускайте страх за смърт, морги и обяснявайте, как безработицата ще е 1-2%.....Ще умрете от глад. От Боко червения слуга.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92И колко да са масови тестовете в Германия?50000 на ден.Тези тестове ти казват с 30% вероятност, че си заразен преди повече от 5 дни,Ако си заразен преди 4 дни не те хващат.И какъв е келепира?

87

Тонката

преди 4 години

Р Радев...Отиваме на купон на Шипка:):):):В.Мутафчийски...Никъде не отивате:):):):)

86

Анонимен

преди 4 години

До IozeffРадев и Борисов са двете страни на една и съща монета: комунистим които са се позиционирали в различни ниши. Просто Борисов се е позиционирал в Европейската ниша, а Радев в руската. На Борисов му се налага да върши полезни неща, защото европейското ни членство го изисква. Радев още си мисли, че сме 82ра година.

85

Анонимен

преди 4 години

Аз не желая да ме тестват. Може да ме заразят с нещо.

84

АлоУ ветото

преди 4 години

Радев ,знаеш ли ,че маска от 17 ст струва под щанда 5лв ? -ти си Виновен !100мл спирт от 1лв и за 2лв Не можеш го купи , и хляб купих за 1,69 .Много държави въведоха таван на цените на стоки от първа необходимост .А ти вето , а защо Бойко ти кандиса не разбрах !

83

Анонимен

преди 4 години

До Зозо 84Ако го пробват с друг тест пак няма гаранция, че короната няма да го тресне на другия ден след теста.

82

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък и той къде се обажда. Това искал, онова искал. Вето ама само в подкрепа на бизнеса. Хората кучета ги яли.

81

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоЗа тебе обаче има" гаранция".Гаранция-франция,дет му викаха.Не се бъзикай с тия неща да не ти скочи вурус в шу ндата.

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77И какво ще разбереш от тестовете?Примерно, ще се окаже, че 30% от младите в София вече са го прекарали.И?Да ги пуснем да си идат на село та да си уморят дядовците ли?

79

Анонимен

преди 4 години

Защо никой гражданин на цивилизована държава не живее в страх и доносничество. Всеки ден се чувам с колеги от Европа и всеки ден ми се смеят и не вярват на всявания в мишкостан ужас. В Германия глобата е 160Евро и там са приложени МАСОВИ тестове. Затова имат 30.000 случая и 300 починали. А не като в мизерната Италия, в която тестват тези с тежка симптоматика. Българинът е най-нисшето ниво на цивилизация - манипулируем, плашлив и злобен.

78

до 82

преди 4 години

И как ще стане това - то си има една група хора, които винаги че са навън и мобилни. Лекари, полицаи, социален патронаж, транспорт, електрозахранване, аварии, вода и канали, аптеки, оптики...тази работа е загубена битка. Всички да спрат за 2 седмици ли? Ще сидиш ли на тъмно и студено , без телевизия, без радио, без храна - а????

77

Фен на БСП

преди 4 години

Дистанцирам се от тоя откак сложи вето на текстовете на другарката Нинова. Вече е 500хил гласа назад от нашия електорат.

76

Анонимен

преди 4 години

един нормален политик, който отчаяно се опитва да възпрепятства налагане на диктатура на Бойко и компавия

75

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРадев си дари заплатата.А Борисов,барабар с МС-по илядо лева....Щедрост...

74

Анонимен

преди 4 години

Радев е намерил фирма вносител на тестове по едно време рева за самальоти спешно му трябвали нови самальоти... за целите на НАТО... видяхме какво стана.

73

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Откога тестовете лекуват бе?Ако си болен, ще го разбереш и без тест, пък и никой тест няма да ти помогне от там нататък. Лекът срещу епидемията е самият вирус. Само изкаралите го са защитени. Колкото повече хора го изкарат, толкова по-скоро ще свърши тоя кошмар.