74

а вие

преди 4 години

До а ниеНие не, ти ако искаш си стой и 190 дни във ваканция.

73

Линч

преди 4 години

Я да кажат къде продадоха респираторите от военовремения резерв за жълти стинки!

72

Анонимен

преди 4 години

На ви сега плосък данък.

71

Фурнаджийска лопатка

преди 4 години

Бойко върти и суче, накрая всичко е добре, а държавата нямала проблеми...Чакай ве Бойче. Мамин златен - когато викаше "Много сме добре, дайте да си напишем един болен, че имаме - за парлама", тогава е имало десетки заразени. След това ми излизаш oaкан и обясняваш колко било сериозно положението. А 2 седмици кво си правил преди това бе? Ето и сега - Обявиха извънредно положение, Лидл ЕДВА ВЧЕРА обявиха режим на влизане. Ми колко са се заразили, докато са грабили *** ПАПИР-а? А ? След дъжд..

70

Българина е прост!

преди 4 години

Като гледам обикновения апел на една майка да спрете ремонтите за 30 дни, как й го нацвъкахте с минуси? Защо бе, народе!!! Нали децата искате да учат, че били прости, не като вас! Нали хлапенцата имат право да спят? Нали се възмущавата, че народа обикаля по улиците? Тинейджърите били нахални и седяли на групички? А къде да седят? У дома на вашите бормашини!? Селянина си остава селянин!?

69

Анонимен

преди 4 години

Има няма 4-5 дена извънредно положение и от излишък вече сме 3млрд-а вътре. Сега си представте след месец два докато всичко утихне...

68

Анонимен

преди 4 години

Как за 1 седмица дефицит стана? Бюджета не се пълни от 13.03.2020. А и сега е моментът да си намалите заплатите, субсиидите и да замразите поръчката за изтребителите, защото тези пари са по-нужни на нашата икономика, а не на американската

67

Анонимен

преди 4 години

Франция-вече обяви пакет на стойност 45 млрд. евро за компаниите и работниците, като 32 млрд. от тях са отложени данъци и такси, както и данъчни облекчения за застрашените от фалит фирми. Други 8.2 млрд. са предвидени да обезщетения на компаниите, които ще трябва да намалят работните часове на служителите си, а 2 млрд. са отделени за ресторантьорски и туристическия сектор. Предвиждат се и до 300 млрд. евро нови банкови заеми за бизнеса.

66

Анонимен

преди 4 години

До 75И при комунизъм и при капитализъм когато имаш неграмотни селяни на власт няма да просперираш. Видяхме и комунистическия икономически балон как се спука и попиля цяла източна европа барабар с Русия.

65

а ние

преди 4 години

Сърбия, въвеждат 90-дневна кредитна ваканция.Предложено е и увеличение с 10 процента на заплатите на всички здравни работници и еднократна помощ за пенсионерите, на които е препоръчано да не излизат от домовете си.

64

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е да върнат комунизма защото с тоя капитализъм и робство страната загива.

63

Анонимен

преди 4 години

Поредните 2 млрд долара току що бяха гепени.

62

ко станаааа?

преди 4 години

Как така дефицит бе, довчера се тупаше у гърдите като бабуин,че ИКОНОМИКАТА дърпала, че сме стабилни, че СРЕДНАТА заплата била висока?!

61

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Който не е преял ГЕРБАВ - домашен арест 30 дни. Дерзайте.

60

Анонимен

преди 4 години

Нормалните безработни и работещи и пенсионери и ученици сме съгласни да не посещаваме обществени места но на всеки от милионите безработни ученици рабоотещи пенсионери трябва да се плаща поне по една минимална заплата всеки месец иначе как ще оцелеем трябва и да се яде и работещи и безработни и пенсионери и ученици поне по-една минимална запата за всеки бъларин ,че иначе няма какво да се яде около 4 милиона население 4 милиона минимални заплати трябва да плащате всеки месец

59

Анонимен

преди 4 години

Абе, Бойко... какво стана с ония 80 милиона които отпуснаха от ЕС?

58

Божидар Петков

преди 4 години

А какво ще стане със стадиона на филибийците.? Или Боко забрави какво им е обещал преди месец и нещо...

57

Анонимен

преди 4 години

Когато някой пише против властта му пращат двама да го бият и един да снима!Е до там стигна ''демокрацията'' ни!Българи,бият нас дефакто всички нас!!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Искам МВР да забрани ремонтите по домовете, аконегонаправите цял блок от 3 входа с по 7 етажа, с 4 апартамента на етаж излизаме и почваме да миткаме по улиците с малкитеси деца, ученици и студенти! Само някой да смее да ми направи забележка... Да седим на бормашина е ТОРМОЗ- ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ! Искам държавата да защити съвестните й граждани, които седят по домовете си!

55

Анонимен

преди 4 години

То ако след 4-5 дена вече сме на дефицит направо да закриваме...