59

къш бря

преди 4 години

тоя взе да се мисли за много много.Каракачанката избра, плати и ще докара самолетите. Тоя усеща че ще има нови избори и се натиска да се пласира някъде.къш манутката от бутката

58

Анонимен

преди 4 години

Вижте му безумния поглед, този ще натисне копчето на бомбата без да се замисли за секунда!

57

Анонимен

преди 4 години

човека е прав , а всички други в Парламента са зеленчуци

56

Анонимен

преди 4 години

Каза американския шпионин!

55

Shark

преди 4 години

Паси, национален предател. Вън от България, псе долно, продажно.

54

ха ха

преди 4 години

Министър Майната му на православието.

53

Анонимен

преди 4 години

POLOVIN BALGARIA SME RUSKI AGENTI

52

Анонимен

преди 4 години

Тоя не искаше ли скоро да разполагат американците атомна бомба в България? За какво говорим повече, по голямо предателство от това едва ли може да има!

51

Българин

преди 4 години

Паси - вън от България. Този човек е анти-българин и се опитва да ни зароби под американските корпорации и имперски интереси.

50

всъщност

преди 4 години

"Сделката" с ф-16 е нечовешки нагъл грабеж, пред очите на целия свят. Със съдействието на такива шпиони, като тоя, на снимката.Като се сравни със сделките на Словакия за същите самолети и сделката на Полша за ф-35, на цена ефките, за които човекът взе парите и каза, ще видим.

49

фактите

преди 4 години

Това Ф-16 са 50 годишни бракми бе Паси,какви руски шпиони те гонят,а за Полша нови Ф-35 на същата цена що така!?А службите и армията на България са се продали на САЩ според същият Паси!Значи Българските офицери и агенти ако имат капка чест и морал по-добре да се самоубият!

48

TOP SECRET

преди 4 години

Руските шпиони са от 1878 г у нас и не са си тръгнали а у нас за вечно , виновен е Панславизма на Екатериниа велика която си въбразявала че българите са славяни а не слвянизирани и християнизирани от Византия през 866 г при Борис 1 пише точно и ясно в Уикипедия за Борис 1 за тези които могат да четата имам предвид четене с разбиранеМ/у другото не случайно тази част от История на България не се изучава в Училище щото е неудобна не само тва а Скандал в Българската История

47

Анонимен

преди 4 години

Руски шпиони няма.Русия е до 1917г.Сега има Съветски шпиони.

46

Анонимен

преди 4 години

Еми ти не си ли американски шпионин ве,каква е разликата, ние сме суверенна държава! Между руските и американските мекерета няма разлика!

45

Трабанцедес

преди 4 години

А китайски и индийски шпиони няма ли?

44

Анонимен

преди 4 години

тоя си е обикновена *** любимите кадри на американцитекомунета или техните наследницищо не се пънеше когато ходеше на курорт в базите на цк на бкптоя като го види *** и повръща

43

Василев

преди 4 години

Ционистчето Соломон Паси е хитро, много добре знае , че колкото повече се раздухва и се вкарва българския народ и държава в противопоставянето между Русия и САЩ, толкова повече се засилва ционистката пропаганда и те безпроблемно ще използват васалните елите да крадат от народите си, като избират една от двете страни!!!Агент Ричард Конъли!ЦРУ!!!

42

БГ

преди 4 години

Където става за стотици милиони винаги е виновна Русия ,ако не пряко то с хора като Пеевски и Доган

41

Картофчо

преди 4 години

До 897Точно така! Щом нещо не сме могли да направим, значи Русия и Путин са виновни, а не нашите си *** и продажници. Не са ни избрали хората нашата калинка за президент - значи Русия и Путин са се намесили. Ама май запачва да се намесва здравия разум на повечето хора все по-често!

40

marquise

преди 4 години

Изявкението на етническият евреин Соломон Паси е много общо и несеризно за възприемане като реалност. Да, вероятно шпиони на Русия и САЩ у нас има. Но твърденията с цитираните стойности от д-р Паси е нелепо и водевилно.