35

НАШИЯТ ЧОВЕК

преди 5 години

Е ПРАВ --- НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ ПРЕМИЕР. А МАТРЯЛА ПИТА КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ МУ ТРЯБВАТ, ЗА ДА СТАНЕ? В ИЗМИНАЛИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ --- САМО ПРЕЧИСТВАНЕ - РАЗБИРАЙ ДОКАЗАНИ КРАЖБИ, МИНИСТЕРСКИ ОСТАВКИ И НЯМА И ЕДИН ОСЪДЕН!!! ТОЯ НОМЕР ГО НАУЧИХА И НАЙ МАЛКИТЕ БЪЛГАРИ, САМО НАШИЯТ ЧОВЕК СЕ ПРЕЧИСТЯВЯ, ПРЕЧИСТЯВА...

34

УМЕН

преди 5 години

Никой не се е родил премиер, така е, но Борисов се е родил тъппак и това е ЗАВИНАГИ!От този пост не можеш да подадеш оставка.

33

Нагъл

преди 5 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл и Бойко-Разбойко. От къде са доходите на Цецо на апартамент, за които му трябват 16 години изплащане, без да харчи и стотинка от заплатата си на депутат,а той има 6 апартамента и 2 гаража. Няма други доходи, а да не говорим, че го е купил на 40% от цената. Шайката ГЕРБ краде, чуждите инвеститори избягаха заради тази корупция, инфлация 3.6 процента, а доходите на половината от румънските, които бяха зад нас преди ЕС и ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са противоотровата на БСП

31

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм да не управляват ГЕРБ, но БСП не е алтернатива.

30

Анонимен

преди 5 години

Борисов си подава оставката на 26 май вечерта...информацията е от сигурен източник,тъй като той няма да понесе убийственото поражение,което ще му нанесе БСП на изборите с подкрепата на милионите българи, желаещи по-бързо да се отърват това крадливо и цинично управление ,докарало ни това,да сме най-бедните и умиращи в Европа...

29

Анонимен

преди 5 години

Цецо пълен професионалист - с каква лекота говореше как гладко му течеше мисълта не като на пенсионерите от БСП които приватизираха и продадоха цялата държава и всички предприятия, летища, пристанища и каквото още може, а Цецо го обвиняват за някакви апртаменти

28

Анонимен

преди 5 години

Слабите ги бият , а слабостта възбужда агресивността на силните.проса съм и не те мисля за слаб играч и ще гласувам за теб.

27

ай сиктир

преди 5 години

За гербавата гангрена оставките не вършат работа трябва скалпел за да оздравее болния тоест всички ние.

26

факти

преди 5 години

При БСП+ДПС 2008 година БВП на България: 45 милиардаСлед 10 години ГЕРБ управление БВП на България: 116 милиарда

25

Анонимен

преди 5 години

Оставка и затвор за продажното крадливо гербердко управление

24

Анонимен

преди 5 години

С нетърпение чакаме да се пречистиш!

23

Анонимен

преди 5 години

Бойко, от другия понеделник няма да заемаш вече поста и информационното пространство! Омръзна ни да те гледаме и слушаме вече!

22

Анонимен

преди 5 години

"... две баби за една помпа се сбиха, аз ги набих и двете и спечелих." Боже, защо не си го прибереш?!

21

Анонимен

преди 5 години

Мачкай ги Бойкоооооооо!! Така се изкефих на цялото събитие в Арена Армеец!! Беше много зареждащо с енергия! Професионалисти, говорят с факти, имаме германец който лобира за нас в евро парламента, въобще всички сте класни, не като БСП само ала бала и методи от преди 30-40 години не ги знам тия хора в коя година живеят!!

20

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, тези дето сте в далаверата сте достатъчно по- малко от онези дето не са. Към вас да добавим и купените , пак сте малко. Така, че при масов вот герб изтича в канала.

19

Анонимен

преди 5 години

Да и липсва още една оставка, за да се свършат мъките вече!

18

Така де

преди 5 години

Бойко, ако питаш мен и моите приятели, ти си за затвора. Не знаем дали ще се случи, но там ти е мястото. Ти разгради държавността, а твоите некадърни калинки окрадоха България.

17

Анонимен

преди 5 години

Хората избират политиците според своите собствени усещания за това как да стават нещата. Няма начин един недоучил дребен тарикат и мошеник да си избере за водач умен и почтен човек.

16

Анонимен

преди 5 години

Толкова е жалък,елементарен и неадекватен изглеждаше по телевизията,че ме беше срам и чувствах неудобство ,че този човек ни е премиер...освен това се мислех ,че тази къща за гости е някакъв майтап,а то се оказа истина...и отговорите му бяха неубедителни и гузни...,защото излиза,че и той не прави изключение от "апартаментгейт",както се опитва да се изкара - чист и непокварен...освен това прекъсваше френската българка Габриел в опит да се изкара по-умния и знаещия,но с нищо не "блесна"....