39

www

преди 6 години

А замисля ли се някой колко мощно беше отклонено общественото внимание от това зверско убийство? Мислим за петорно убийство и жена убиец... После мислим за шесторно убийство и бивш пандизчия убиец и т.н. Какво пропускаме в това време?1. Протест на еколози днес. Протест, който реално е срещу мафията в България.2. Президентско вето от завчера срещу псевдозакон за борба с корупцията и назначаване на органа и. Вето, което реално пак е срещу мафията.3. Корупционни критики от чужди медии.4. Друго?

38

Анонимен

преди 6 години

"Ангелов е лежал в затвора през 80-те години на миналия век за педофилия, изнасилване, блудства и други сексуални престъпления"И нека позная, през демокрацията е бил помилван като "жертва" на комунистическия съд.

37

Hh

преди 6 години

Къде са рокерите? Няма ли да се протестира?

36

Анонимен

преди 6 години

Някой по-долу спомена за ромската престъпност нещо. Айде сега да прочете горната статия.

35

Опаа

преди 6 години

Обичайния заподозрян..

34

Гробокопач

преди 6 години

Този не е извършителя, а изкупителната жертва. Такова убийство е дело на професионалисти, а този е съден за блудство. Факт е,ч е е прибрано, оръжето, гилзите, и със сигурност е позлвна заглушител. Но страхът от Гората винаги е трясял всяка една власт, дори и тази на поколенията на бившите шумкари. Гората ражда Хайдути, които режат глави, без задръжки.

33

Анонимен

преди 6 години

След такова масово убийство едва ли се е върнал да си седи в къщата в Луково. Ако е той убиецът и ако наистина е добър планинар по билото на Стара планина за един ден ще е в Сръбско.

32

подходящ грешник

преди 6 години

Дано да не е грешка, но утре да не стане, че е разбрал от медиите, че го издирват и се е предал пък той си няма и на представа, че е направил това.

31

Следово куче

преди 6 години

Разбрахте ли че докато претърсвали гората, са се натъкнали на друг труп...колко и какво ще изплува от тия гори след масово претърсване не ми се мисли...

30

Инсп. Дюдю

преди 6 години

До Един от СеверозападаТакава физиономия се получава след инсулт или ЧМТ /черепно мозъчна травма/. Не е по рождение. Въпроса е кога ще го самоубиват от МВР?

29

Пинк Фройд

преди 6 години

Тоя като му гледам физиономията не може да уцели и слон с прашка, какво остава да разстреля 6 души с малокалибрено оръжие...

28

язека

преди 6 години

Пуснаха ви едно фото и веднага издадохте смъртна присъда...а колко въпроси нерешени възникват...ви е се тая. После се чудите, що милиционерите са такива... Ми и те първосигнални като вас.

27

Криминалист

преди 6 години

До Един от СеверозападаНе съдим за човека по дефект във физиономията, а по цялата му физиономия.То си е цяла наука това, ама какво да ти обяснявам...

26

тзък

преди 6 години

Може да е претърпял някаква операция и за това да изглежда така страшно, но това не доказва, че това е убиеца. За сметка на това пасва идеално за плоскомислещите господа.Пишат, че е имало множество изстрели. Един пистолет знете ли колко патрона събира. Или този е бил с 6 пистолета????

25

Анонимен

преди 6 години

ТЕ ПЪРВО И ЖЕНАТА ИЗДИРВАХА КАТО ЗАПОДОЗРЯНА А ТО СЕ ОКАЗА ЧЕ НЕ Е СРЕД ЖИВИТЕ

24

Анонимен

преди 6 години

Виновника трябва парче по парче да го дерат,гиди мръсника долен!!!

23

Дежа вю

преди 6 години

Те и Кюхова така пуснаха за издирване...дано да е този че доста милиони вече излязоха от бюджета на МВР за коптер и заграждане на пътища...

22

Анонимен

преди 6 години

човека е регистриран за блудство а това не го прави веднага масов убиец , ами на времето и аз като бях на 25г имах гаджета на по 17 , и аз ли трябва да съм заподозрян , няма достатъчно инфо по регистрацията му в МВР

21

Анонимен

преди 6 години

Той ли ще е изкупителната жертва.Не ми се вярва да е този ***.Няма толкова акъл ,за да направи такова меле.

20

Анонимен

преди 6 години

Сещам се за филма "Хищникът". Оня от едно време.