74

Анонимен

преди 6 години

75 Смрад на кисело и чесън

73

Сокол 9

преди 6 години

70 Стават , стават има си начини и разбира се , че до сега не са блеели , просто сега ще обобщят резултатите

72

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

71

Зозо

преди 6 години

Поредната нова Волга - невидимка. Има ги само на картинка и вечното руско - ще, ще, ще ..... фотошоп и анимационни изтребители. Пълен смях, те какво да ядат нямат.....Питайте Вова Шаломов!

70

Боби

преди 6 години

До Тежък СоколАз не мога да разбера кого ти защитаваш ХАмериканските Корпорации които нашата кръвчица със всички други продукти ни я пият? Въпросните Корпорации са собственост на КОЙ? ХАМЕРИКАНСКИ МУЛТИМИЛИАРДЕРИ - ТОЕСТ ОЛИГАРСИРезонен въпрос колко от продуктите които ползваш в България са Българско производство и не са скрита или явна собственост на ХАмерикански фондове?

69

Анонимен

преди 6 години

Много ми хареса...всичко написано е в бъдеще време(неопределено)...Ще построи,ще изпита,ще се опита да догони......След 2020 -2022!!Абе тавариши вие един самолет разработвате вече 10 години и още не става!даже индииците прекратяват сътрудничеството за него та.....Сармата!!!В ВМС на САЩ има 38 ядрени подводници клас Охайо с общо 430 балистични ракети.Я тичайте да си играете с иранците!!!!

68

Сокол 9

преди 6 години

67 Прав си за мен ще бъде празник наистина, а за твоите хора / къде си ръгнал да се равниш с тях / ще бъде ден на безкрайна печал . Горките няма да могат да ходят на гости на парите си .

67

SS

преди 6 години

До Сокол 9А за що трябва да има нещо общо SS с русофилството.Просто по модерен начин (нали ще ставаме западняци всички и се опитвам да свикна) си изписвам инициалите.Е те до сега не са ли имали тая задача, та сега за 180 дни ще я стъкмят.Още повече някой трябва да им даде достъп до дадената информация, а не ми се струва , че офшорките леснио ще кандардисат да я дадът.Не си мисли че нещата стават с магията на татко барба.

66

факт

преди 6 години

САЩ нарушеха паритета с излизането си от договора за ПРО и ДОВСЕ който 70 години пазеше света от световна война и сега не се знае кой какво ще направи,риска за унищожението на човечеството е много голям....

65

A

преди 6 години

От този сайт научих почтим всико за руските оръжия - Сатана, С500,Ядрен влак и тем подобни.И за всички се казва, че ще пробиват американската ПРО. Ми то изглежда , че американците са изградили своето ПРО около Русия, вероятно с доста добри качества. ама за тях някак си не ни осведомяват. Елочка, разрови се и по американски сайтове и ни разкажи нещо за тях, бе! Знаеш ли английски или само руски?

64

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Знаем, че ще празнуваш личен празник тогава :))))))))))))))))

63

Анонимен

преди 6 години

Американците се месят във вътрешните работи на Русия навсякъде по-света.

62

Боби

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАКъм 2017 година РФ има в бойна готовност 110 ракети ЯРС(на снимката) - 90 на мобилни пускови установки и 20 в шахтни пускови установки. Ракетите могат да носят по повече от една ядрена бойна част и имат имитатори които точно повтарят в инфрачервения и радарен спектър характеристиките на ядрените бойни глави.За сега едва ли са оборудвани с маневриращи бойни глави но до година две със сигурност това ще станеСледваща модификация/модернизация оборудване с хиперзвукови глайдери

61

Тежък Сокол

преди 6 години

Не мога да разбера кого защищавате всъщност , руските олигарси ли, наглеците на хранилка на Кремъл, които пият и от вашата кръвчица чрез енергийните доставки.

60

смях

преди 6 години

До Сокол2Това са секретни разработки какво искаш,да ти бият телеграма къде са и кога ще ги изпитат!?

59

Сокол 9

преди 6 години

Помнете датата 2 февруари 2018 , ще бъде преломна

58

До 53 сокол2

преди 6 години

Ти изглежда нямаш мозък да разсъждавал. Как ще ти издават военни тайни.

57

жалки говеда

преди 6 години

Наред с най новата руска ядрена балестична хиперзвукова РС -28 Сармат Космическите войски на Русия извършиха успешни тестове на Сателити убийци .ВКС на Руссия успешно изпитаха маневриращ сателит способен да лети до други орбитални апарати ,да ги инспектира и при необходимост да ги прихваща и унищожава .Заради последните успешни изпитания на руските сателити убийци шефовете на Пентагона и съвета по нац.сигурност на САЩ се събраха на 29 сеп.т.г .на спешно и закрито заседание

56

До странджата

преди 6 години

Звук от тракането на ръждясали, руски ламарини, може да се окаже последния звук, които враговете на Русия ще чуят!!!

55

ГАДОРЯН

преди 6 години

Както Колт изравни силите, така и ядреното оръжие изравнява силите. Затова и Корея е неуязвима. Скоро и Иран. Точно Иран трябва да ни притеснява.