39

ссдд

преди 6 години

Руснаците закъсняха с около 20 години с тоя самолет.САЩ изкараха 5-то поколение изтребител преди 20год. а в момента имат два вида 5-то поколение изтребители.Очакваме скоро време американците да изкарат 6-то поколение ,и ще чакаме още 20-30год. руските пияници да наваксат.Интересно колко бройки ,ще има от този СУ-57 ? 10-20 бройки ? САЩ имат над 200 от F-22 и над 200 бройки от F-35.На практика този СУ ,няма шанс срещу американската авиация ,още повече ако САЩ изкарат и 6-то поколение скоро.

38

Анонимен

преди 6 години

Абе то и калашника бил неточен ама краварите признават че във Виетнам ги е разцепил в сравнение с точния и засичащ м1 така че оценки от лаици не се приемат

37

смех...

преди 6 години

На руската, пияна *** й трябваха повече от 10 години за да направи копие на най-добрият изтребител в момента - Ф-22. Естествено оригиналът (Ф-22) е десетки пъти по-добър от копието (Су-57). 90% от всичките руски, военни проекти и разработки, са крадени от САЩ. Мужиците никога са нямали капацитета да сътворят нещо читаво!

36

ХМ

преди 6 години

Америка вече не може да купува и краде толкова лесно от СССР технологията.А и нацистите ги няма.Какво очаквате от САЩ на която всичките и авио проекти са дело на германци,руснаци и дори българи.Чудя се след като дори вече и космоса им е непосилна задача къде са тръгнали на стара слава.Приятели не се ли изтърка тази седераска мантра за Ладите ?Колата е Фиат 124 подобрен да издържа 50 години ,все още се карат.

35

Анонимен

преди 6 години

Навремето и Маяковски написа стихотворение за гордостта да си гражданин на СССР.: "Читайте, завидуйте, Я гражданин сиветского съюза". Пък после се оказа, че в СССР не са били граждани а роби. Всичко в Русия и една голяма лъжа и измама!

34

Анонимен

преди 6 години

Приятно ми е да чета такива новини и още по приятно ми става като се сетя, че на едни наркозависими същества с неустановен пол от софия им прилошава до припадък от тези новини

33

Анонимен

преди 6 години

Всички са за мир, но ако може те да са миротворците. А когато Русия си пази границите, я изкарват виновна, защото не им играе по гайдата. Напълно ги разбирам, никой не харесва по-силния от него. Кучетата лаят винаги от страх.

32

:D

преди 6 години

Руснаците на картинки и филмчета нямат равни. А реално на бойното поле цялата им военна техника, като започнеш от танкове и минеш през самолети и т.н, е ГОЛА ВОДА!

31

Анонимен

преди 6 години

КОЙ РАЗБРАЛ-РАЗБРАЛ-ХЕГЕМОНИЯТА НА ЦИОНИСТКАТА КРАВЕФЕРМА ПРИКЛЮЧИ ,ДАЖЕ И МАЛКИЯ КИМЧО ВЕЧЕ ЯКО СЕ ГАВРИ С КРАВАРИТЕ .ЗА ДА НЕ СЪМ ГОЛОСЛОВЕН ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДНА НОВИНА КОЯТО ЩЕ НАКАРА ЕВРЕО-АТЛАНТИЦИТЕ ДА СЕ ИЗПРИЩЯТ -МИНАЛАТА СЕДМИЦА ИЗРАЕЛСКИЯ ПРЕМИЕР НАТАНЯХУ ИЗПИЩЯ ,ЧЕ ,ЧЕ ИРАН СТРОИ ЗАВОД ЗА РАКЕТИ СЪС СРЕДЕН И ГОЛЯМ ОБСЕГ В СЕВЕРОИЗТОЧНА СИРИЯ .ТОВА ПРЕДАВА РОЙТЕРС ,АГЕНЦИЯТА СЕ ПОЗОВАВА НА РЕПОРТАЖ ОТ ИЗЛЪЧЕН ПО ИЗРАЕЛСКИЯ ВТОРИ КАНАЛ .ДАННИТЕ ЗА ИРАНСКИЯ ЗАВОД СА ОТ САТЕЛИТНИ СНИМКИ

30

Не сте прави

преди 6 години

СУ-57 наистина превъзхожда всички ... косачки за трева на Джон Диър, разбрахте ли се, а ?!Всичките им модели заедно не могат да се мерят с великото СУ!Подпис:Вова Путин

29

Индиец

преди 6 години

Питайте индииците! хахахахахаха и в тази секунда, поне един американски самолет изпълнява боен полет...и не прави кобрата на пугачов, нито двоен тулуб или чукахара с чупка...

28

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не са казвали такова нещо, даже и цената не е тази - няма и цена! Те казаха, че ще произведат само 12 броя + 10 прототипа, просто защото сега е много скъп, а и няма срещу кого да се сражава, линията за производство ще стои в готовност при нужда, Су-27 им е предостатъчен!

27

Българин

преди 6 години

Гледам видеото ... направо превъзхожда законите на физиката.

26

До17

преди 6 години

Американците продават не най-много оръжия, а най скъпи. Които подчинените им народи са длъжни да купуват, затънали до гуша в заеми. Докато руското е в пъти по-евтино и качествено. Дори Турция захвърли американските ПВО системи Пейтриът и купува С-400.Никой не е луд да дава милиарди, ако не върши работа.

25

Trolland Dump

преди 6 години

Нема лошо, нека има конкуренция. Така се развива технологията. Иначе щяхме още да си седим със бухалките по пещерите.

24

Анонимен

преди 6 години

До до 7 ким сунРуските *** отдавна не ородават оръжие на Китай бе лъжливо русифилско хибридче!

23

хм

преди 6 години

Гледах някакви клипове за следващата им 6 генерация с чудовищните 6000км/ч.Те реално и на 4 плюс си доминират в небето.Америка доста се изложи със Стелт ,даже Еврофайтъра ги превъзхожда.

22

Анонимен

преди 6 години

Този самолет е точно като Лада - през няколко месеца се пускат снимки с проект и великото "Ще се създаде... в близките години..."Но после разбираш, че това е поредната лъжлива новинка от Кремъл ;)

21

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая са направили нещо като ф22.40 години след американците.Ф22 е самолет от 80-те на миналият век тогава комунистите се разбиваха да обясняватт как с миг29 ще го разбият.Хуу щом са казали.Само не разбирам защо всяка година стотици хиляди руснаци дават мило и драго да емигрират в сащ и европа?А в русия ходят разни алкохолизирани стари евро актьори и чернокожи изпаднали в немилост?Нито съм "фил", нито "фоб" просто реалност.

20

Анонимен

преди 6 години

Страшен, браво! Радев, такива искаме!