14

ни са знай

преди 7 години

Тези удари са крещящо доказателство за това, че САЩ бързат да унищожат някакви факти, които ги компроментират............................!

13

БАЧО ИВАН

преди 7 години

До Анонимен: СЕГА СЛЕДВА ОТНОВО НАСИРАНЕ ,КАКТО В ЧЕРНО МОРЕ И УВЕЛИЧЕНИЕ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ПАМПЕРСИ ЗА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ. ДРИСЛЬОВЦИ !

12

inatut

преди 7 години

Асаде пътник. Скоро ще гори в ада.Джуджето вече не е толкова непредказуемо, колкото тръмп и сега е в шах. китайците преди и те ще имат едно на ум. Да се готви корейският делян пеевски, че и там ще заиграе томахоука..а най са се по.ка.ка.ли троловете щото чичо тръмп не изглежда да е про савецки както го очакваха:) ще пускат нова директива..

11

дядомраз

преди 7 години

Няма логика Асад да използва отровни вещества и да се срине в очите на света. И то след като напредва на всички фронтове и победата му е гарантирана.Ако беше притиснат в ъгъла щях да го повярвам,но сега не. Това е провокация за да се удари Сирия и не се допусне победа на Асад. Опасна ситуация!

10

Анонимен

преди 7 години

Сега следва ние да ударим(не знам обаче с какво) колумбийските наркокартели за да защитим националните ни интереси или пък сомалийските пирати !? Ей т,ва американските интереси стигат и до Юпитер и Сатурн ,мнооого нагли са .Добре е ,че Путин не е реагирал иначе .......

9

Берлин

преди 7 години

Обама беше лош, на ви сега добрия Тръмп.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

САЩ отново помагат на световния тероризъм. Факт !

7

Анонимен

преди 7 години

Странно Тръмп повтаря думите на Хилъри Клинтън в изявлението си.Или са му промили мозъкът или са го заплашили да не му врътнат Кенеди афера.Е все пак от наша гледна точка продължава да е по-добре от Хилъри.Оная искаше да атакува Русия със самолетоносачи и подводници.Руснаците щяха да ударят САЩ.И нашата пропаднала държавичка в педалският съюз ставаше радиоактивна пустиня.

6

Анонимен

преди 7 години

Джуджето си намери майстора. Русия вече не може да лъже до безкрайност и да се прави на цар в Сирия.

5

Анонимен

преди 7 години

А кво стана с "великата" руска ПВО С400 - Триумф на руснаците ? Нали хващаше всичко от всякъде ? Май това не се отнася за томаховките

4

Bolt Thrower

преди 7 години

Браво. Крайно време беше. И добре че русофилистициte лобираха яко за Тръмп. Ако беше Хилари едва ли щеше да се реши на такава стъпка.

3

Анонимен

преди 7 години

,,предполагаема химична атака ,, !? За тва избиха стотици !

2

Анонимен

преди 7 години

русофилските *** сега ще защитават правото на Асад да използва химическо оръжие срещу деца. Пфу !

1

Анонимен

преди 7 години

Малко след атаката, Ислямска държава е започнала офанзива срещу сирийската армия. Дано американците да са горди.САЩ = Ислямска държава.