38

тттттттттттттттттттт

преди 7 години

До РусофобА ти отивай при Обамчо-заедно че сте Бананови Алпинисти...

37

Анонимен

преди 7 години

до 53САЩ е бъдешето на България- знаем- с ромки майки на 13 години и 15 годишни бащи от същата прослойка! Хвала на САЩ!

36

Анонимен

преди 7 години

Проблема на България е че не направихме лустрация, затова в момента от 240 депутата неможеш един да намериш, който да не е свързан с БКП и ДС

35

Русофоб

преди 7 години

До всички любящи Рашка и кремълското джудже - марш натам и не се връщайте никога !!! САЩ и Европа са бъдещето на България !!!

34

Анонимен

преди 7 години

требеше да ликвидираме комунистическата върхушка, а децата им или в русия или където поискат, но не и в българия! сега щяхме с пъти да сме по-добре!

33

Анонимен

преди 7 години

Пак да попитам: до 2007-*** мизерствахте, а сега след 10 години цъфтите?Тъ.панари жалки!

32

Анонимен

преди 7 години

Ние сме класическа банкрутирала държава и нямаме думата. ЕС даде някакви възможности, ако нацията се беше мобилизирала за промени, но 10г. си заминаха в безметежно профукване. Така е - господ дава, но в кошара не вкарва. Полша успя, Румъния е на път да успее, но ние не. Въпрос на национално усилие. Щом не сме способни на това, оставаме само територия. Временно.

31

Анонимен

преди 7 години

до 45 Абе, кре.тен, комунизма свърши 89-та! В ЕС сме от 2007-***. Правиш ли разлика?

30

Анонимен

преди 7 години

Проклет да е ЕС. Дай Боже да се разпадне по-скоро!

29

Анонимен

преди 7 години

Най лошо е глупав човек да дава акъл за такива големи неща.Ако нямате алтернатива по- добре ,не говорете.Ако бяхте кадърни щяхте да сте научили, че в бизнеса ,като предлагаш нещо го защитаваш.Някои от вас предлагат излизане от ЕС? Предложете и алтернативи? Какво,ще печелим, какво ще загубим? Така самоо лозунги си е пълна идиотияя.

28

Берлин

преди 7 години

До БерлинАма клечиш постоянно и коментираш активно в българските форуми, а? Що не коментираш в дер шпигел, а ***?--------------------------------------------------------------Щом парите от данъците ми заминават за БГ, ще коментирам в БГ. Когато излезете от ЕС, ще си коментирам тук. Пoнял?

27

Има надежда

преди 7 години

Това,че здраво мислещите политици в Австрия не успяха да вземат властта е породено от фактът,че толерастите се плашат от десни политици.В Унгария НПО на Сорос прецакаха референдума.А в ислямизираната Франция трудно ще спечели Льо Пен.Но надежда има.Борбата на здравомислещите хора продължава.Италия,Испания,Португалия също загубиха много от членството си в ЕС.Когато през 2020свършат парите от еврофондовете тогава ще писнат и българите.Ако ЕС не се разпадне преди това.

26

Циник

преди 7 години

Преговаряй си ***

25

Анонимен

преди 7 години

до 32 При комунизма пра дядо ми и баба ми отгледаха 4 деца с висше образование на едното купиха апартамент, защото то бе единствения им син,... и на децата си и нашите родители в продължение на 30 години им пълниха багажниците по празниците от село, смешеееен!

24

Ангелов

преди 7 години

Тази измишльотина ЕС се опитва да копират САЩ но не успяха и никога това няма да стане.

23

АНТИ

преди 7 години

Чорбаджия-изедник:Плащам им точно толкова, колкото са си изработили.Работещ-беден:Тогава ще крада от експлоататора ми.Кой е прав?!

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Господи какви въпроси! Ами ЕС ни трябва, че такива ката тебе да не умрат от глад. Ама всяко нещо с времето си. И ЕС няма да е вечен.

21

Бай Иван

преди 7 години

Проблемите които описвате по-долу не са на ЕС, а на манталитета ни. Във всички държави в ЕС се краде, ама не и като в БГ. Във всички страни в ЕС като те хванат в издънка и в панделата, но не и в БГ.

20

Берлин

преди 7 години

На мен не ми харесва. Искам да излезете от Съюза възможно най-скоро. В Берлин, още от 4 сутринта, градският транспорт и улиците са пълни с народ, който отива на работа - първа смяна. В София по това време всичко живо спи. Няма тролеи, няма трамваи, по Цариградско няма кьорава кола. Спите и чакате субсидии. Така не бива. Не желая да изхранвам готованци. България вън от ЕС!

19

Анонимен

преди 7 години

До 16Виждам,че си от село..Но ти не си критерии за бизнеса.Относно ЕС.. той нито е червен кръст, нито директор. Ние си имаме проблеми свързани със собствен манталитет и ограничения.Защо работещи в институциите,не си вършат работата? Защо всеки частник укрива и краде нещо? Защо всеки от вас не засади по едно цвете пред дома си? Не може още 50 год да търсите вината някъде .....Другаде.