27

Анонимен

преди 9 години

Много нагли.миглена кунева вика че 350 лв. Е добра заплата.ся тъз статия .докога ще цакате хората.докато вземат сопата ли?

26

Анонимен

преди 9 години

Щом ще сме в Ес, да има и еврозаплати

25

Анонимен

преди 9 години

На телефонните слушалки дават 1600 лева , днешното поколение всеки знае английски , както ние през комънизъма всеки знаеше руски.. Даже отгоре на това някой знаят още и немски , френски и испански .. Само си пускаш СВ-то и ще ти се обадят 7-8 фирми да те вземат.

24

Анонимен

преди 9 години

ниска ви е производителностая вижте краварите - бачкат с 8 ръце и 8 крака затова и запллатите са им големисега като глътнете и 16 милиарда заем - ставате новата латинска америка от преди 100 годиниясно е кои са командирите и кои робите ако не издухате краварите и правнуците ви ще са роби ако тая територия тогава още се казва българиясами сте си виновни

23

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде едни и същи новини. Стига с тази пропаганда. Престанете

22

Анонимен

преди 9 години

Нали сме в Европа? 500евро много пари ли са?

21

Анонимен

преди 9 години

На телефонните слушалки дават 1600 лева кой е *** да работи за 1000 лв.

20

Анонимен

преди 9 години

С 1000лв ако плащаш квартира, сметки, храна, транспорт(без помощи от мама и тати)...на края на месеца си на нула! Е как да ги стимулираш тия млади да работят за 500лв и да бъдат самостоятелни? Някой да ми обясни как може да се издържаш сам с 500лв заплата? Спрете с тези статии как младите искали много пари и били мързеливи! 1000лв не са много пари!

19

Odnoklassniki

преди 9 години

Хахахахаха , нямали от къде да дадат 1000 лева , обаче имат 1000 000 за Майбах и за джипове по 500 000 . Ако не инвестираш в работниците си , какъв продукт очакваш ?

18

да

преди 9 години

защо някой не попита тези 42 000 млади хора каква квалификация имат...1 000 лв са малка заплата..да..особенно,когато 50 % и нагоре от тези млади хора са със средно образование...може би трябва да им се плаща за това,че..умеят да четат и да пишат

17

Анонимен

преди 9 години

Естествено , че няма работят това поколение си знае цената ..

16

Анонимен

преди 9 години

"Бизнесът" в България още не е разбрл, че трудът е скъпо нещо.

15

работник

преди 9 години

Като няма пари как другарите назначени капиталисти имат луксозни коли , яхти , самолети и всяка вечер нови фолкаджийки . Тези пари от небето ли падат , нали няма нужната производителност .

14

Анонимен

преди 9 години

Ако си в София и не живееш при родителите си, а си под наем, даже и толкоз не знам как може да стигнат...

13

бате златко водолаза

преди 9 години

при тези наши профсъюзи които са п-ки непоръбени няма как да стане.те ядът и пият с властта.а всичко може.

12

Lan

преди 9 години

Може да е над средното за страната, но младите знаят, че нищо не ги задържа тук - това, което искат е много ПОД минималните заплати на повечето Европейски страни, могат да работят и там. Големият губещ е българската икономика, едно че работна ръка изтича ей така и друго, че и потребители изтичат...

11

политолог

преди 9 години

Над 80 % от икономиката е в ръцете на другарите назначени капиталисти от БКП-БСП . При това положение чудно е как все още плащат някакви заплати , а не са наели мутри да бият хората които искат заплати . Нищо не може да стане с тези т.н. работодатели . Един *** пример-при незаконното бутане на хотела на др. Гергов по известен като свинаря в Пловдив загинаха трима души. И какво от това , нито дума по въпроса , ама той е от БКП-БСП .

10

Стамат

преди 9 години

И правилно искат! и като не им дадете, друг ще им даде!

9

Анонимен

преди 9 години

Това са реалистични очаквания. Стига сте промивали мозъците че няма от къде да се вземат тези пари.

8

Анонимен

преди 9 години

С 1000лв заплата на практика си беден!