27

Т5

преди 9 години

ако искаш да те зачитат и да можеш в случай на неизбежна отбрана да изкъртиш на някой ченето - то се налага редовно да тренираш и да имаш под ръка ефективни средства за "въздействие"... останалото е "шушумигарство" ... което си имаме в предостатъчност

26

Пешко

преди 9 години

Странно - допреди Вовата да организира референдум в Крим матушката не беше заобиколена от американски бази и т.н и НАТО не беше чак такава заплаха. Тогава и Воленчо Ефенди още щъкаше из Парижа. И изведнъж резко НАто заплаши православието и стана агресор. Абе направо мистерия

25

Анонимен

преди 9 години

САЩ пуснаха 5то поколение изтребител. САЩ пускат скоро напълно невидим самолет. А руските алкаши пускат поредния танк-ковчег. Кой ти води война с танкове през 21ви век? Важна е авиацията, а там руснаците са зле. Бразилия и Индия от БРИКС си купиха шведски и френски военни самолети. Дори те не искат руските трошки. ФАКТ.

24

е

преди 9 години

Много е як. И да знаете това покритото не е купол, това са крила, а като се обърне по гръб става на кораб. Предвижда се следващият модел да може и да се самоокопава като кърт. Абе, въобще голяма работа е.

23

Анонимен

преди 9 години

Когато направят нещо технологично, което да се използва от цял свят, като ел. коли с по 1000 км пробег, ваксина против рак, сонда на Сатурн, студен ядрен синтез и т.н. тогава ще ги призная, за сега единствено и само оръжия могат да правят.

22

Анонимен

преди 9 години

Каква чистота при американците. Лично съм виждал тези мърлячи лежи на мозайката по потник краката му черни като майката земя. Мръсни не се къпят и миришат. Лежи и си разглобява оръжието на земята. Къпането било за женчовци. Мърлячи долни само българска вода за къпане ползват всичко друго им го доставят. Файда от тях има колкото от колорадския бръмбар.

21

до пешо

преди 9 години

Твърди се, че танкът превъзхожда всички западни версии Те и самолет пето поколение направиха и той превъзхожда всичко на земното кълбо и около него, но безкрайно великия , прочут и пр. и пр. т50 е произведен в две несполучливи и нелетящи бройки и още 6 бр. експериментални машини, на които основните проблеми са че нямат адекватен двигател,електроника и компютри,докото американците имат два модела произведени в над 300 бр.Най-вероятно и с танка ще е същото.

20

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОблизва им се някой за ресурсите. Подивели милитаристи са. Питай им съседите. И последния залък си го дават за оръжие. За това нормалните страни взимат мерки.

19

Анонимен

преди 9 години

Твърди се ХАхаха. Ми те и за миговете твърдяха, че са по-добри ама във всички войни в близкия изток падат, като патки от небето.

18

Новината

преди 9 години

Тази нощ не само танка "Армата", но и всички други бронирани машини, използващи за база платформата "Армата" ще имат тренировка и ще стъпят за пръв път на Червения площад.

17

Анонимен

преди 9 години

Танк! Глупости на търкалета.Що не построят пътища като хората и за хората, ами танкове вадят?! Или кола да направят или нещо дето не е с военно предназначение!Дето се вика: "на гол гз чифте пищови"

16

Анонимен

преди 9 години

Поради естеството на работа дълго бях между американски и руски военни. Амер.бази са несравними с условия за живот и храна. Но и с дисциплина и чистота! Не може да се види фас дори! При демонстрации на спец.звена Руснаците показаха невероятни умения. Авериканците също бяха добри но не като тях. Мотивацията и саможертвата са в основата на успехите на една армия, не парите. И тук мисля Руснаците водят убедително.

15

Az

преди 9 години

Всъщност танкът е преминал всички изпитания, догодина ще влезе масово във войската. Авторката да не преписва като папагал, а да чете повече !

14

Анонимен

преди 9 години

Американците отдавна не произвеждат най-добрия си танк М1А1 Абръмс. Дори и завода го няма. Всичките им абръмси само се ремонтират, тези които не са унищожени в Ирак.Освен това никой американски танк няма автоматично зареждане на оръдието. Което при руснаците е реалност още от 1964. при танк Т62. Така отпада четвъртия член-пълначът. Но американците толкова си могат.

13

...

преди 9 години

Ей това е днес, само дрънкат оръжия...Говоря и за двете" страни!Какво правят в космонавтиката, науката, медицината... културата?Зомбират ни с набор от с-ми, и прогресът никакъв го няма...Говоря за прогрес, както на физическо, така и на ментално ниво !

12

Крали Марко

преди 9 години

На гол тумбак чифте пищови.Те и САЩ са световни плашила, но поне от време на време изкарват някоя технология полезна за човечеството. Руската икономика е основана единствено върху експлоатация на природни ресурси и технологий за изтребление.

11

Анонимен

преди 9 години

Лелеее подмокрих се от кеф.

10

Аз

преди 9 години

Тая новина още преди две седмици излезе.

9

РУСКИ КРАТУНИ

преди 9 години

Аха. Само руснаците твърдят, че е най-добрия. То при тях кое ли не е най-доброто. Руските кокошки - самолети. Руските яйца - бомби. Руските джуджета - най-високите джуджета.

8

Ржевский

преди 9 години

- Какво му трябва на руснака, за да е щастлив?- Вожд, враг и танк.