36

Анонимен

преди 9 години

В най богатата държава САЩ , Президента има над главата си лозунг - ИКОНОМИКАТА *** . Всички приказки са излишни .

35

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

ЧЕСТИТО, ПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ ГЪРЦИ !Доказахте, че сте велика нация !Свободни хора сте. Не случайно демокрацията се е родила при вас.Сега трябва всички свободни народи в европа да ви последват !НЕ на колониалното робство на Брюксел и Вашингтон !!!

34

Анонимен

преди 9 години

3 гръцки банки, които имат клонове и в България, подадоха молби за помощи и ако Ципрас ги остави без пари да фалират, ще повлечат и България и Кипър, които се довериха на Гърция и ги пуснаха в България.

33

Христакис

преди 9 години

Само със сиртакис не ставакис,трябва и работакис!Да лежакис и паралакис да падакис от небевакис не сатавакис!

32

Българин

преди 9 години

Ако Гърция я изгонят от ЕС дали няма да е по добре за нас ?

31

Анонимен

преди 9 години

12 ти за европеец ли се смяташ ние сме 3 ръка хора на 2 са африканците никои не ни смята за хора а европа се афроазиятира и са бая и са уважени черните вива сириза,подемос,шин феин,фронта на марине лио пен

30

Анонимен

преди 9 години

Данайското племе се закопа.В ЕС ще става все по-инересно и по-драматично. Един съюз наложен на сила без одобрението на европейските народи няма бъдеще. Случайно или не, началото на края идва от най-старата демокрация.

29

че

преди 9 години

Гърците винаги са били едни гърди пред нас.По време на ВСВ те се надяваха че ще станат комунистическа държава но Сталин е отстъпи на Чърчил. И след ВСВ там имаше партизанско движение и борци като Микис Теодоракис се бореха за друг живот. Но запада наля пари в Гърция защото беше граница между две системи. Сега когато сме в един кюп запада и обърна гръб. Гърция като нас няма никаква индустрия. Разчита изключително на туризма и селското стопанство.Ние и това нямаме.

28

пенсионер

преди 9 години

спомням си преди 45 години Салваторе Алиенде спечели изборите и обеща на Чили само танци и любов. След 1 година глад и мизерия и го разстреляха .. останалото го знаете..

27

Анонимен

преди 9 години

Стига писахте глупости, ами се качете на колите и отидете до Солун да видите как са цъфнали. гола вода, кал по гърба и грес в ушите. През 80-те години на миналия век бяха безспорно добре, но сега са по-зле от нас.

26

Анонимен

преди 9 години

До ЕвропаА какво ше стана ако Гърция продължат да трупат огромни дългове- още по-зле ще стане без Сириза. След 2009 г. им опростиха 200 милиарда евро дългове но кражбите се удвоиха и сега дълговете и им са 3 пъти повече над 300 милиарда евро.

25

демокрация

преди 9 години

Тока е истината .Престьпния колонизатор Евроамериканския *** ,дано си получи заслуженото! Браво Сириза !

24

Анонимен

преди 9 години

15европеца не е европеец отиди малко на запад да рзгледаш населението на европа ами аз съм 15 г.вече и от ден на ден европа почернява и бая джамиики са издигнаха ха-ха-ха кеф у.....

23

Анонимен

преди 9 години

А в *** който и да дойде на власт мизерията е тотална. Вместо да налят стотици милиарди както в Гърция, по лесно е да купят политиците за няколко милиона и *** си остава просто депо за евтина работна ръка и военна база на НАТО.

22

Анонимен

преди 9 години

Гърците ореваха света с техните намалени пенсии и заплати с 2-3 %Няма таван на пенсиите и замразени заплати.Взимат в пъти повече от нас, водят се западна държава със западен стандарт и права на западняци.Имат много силно гръцко лоби в Германия и САЩ. Всеки грък може да пътува свободно до САЩ, без визи.Държат се един друг и се радват като видят грък някъде по света.Не са имали комунизъм.Умни са и си отстояват интереса.

21

Пирогов

преди 9 години

Виждaте ли кaкво знaчи буден нaрод, който когaто протестирa питa зa зaплaтитд, зa рестрикциите и нездрaвословните икономически дерегулaцииНие питaхме #КОЙ, вулгaрите, нaй бедните и нaй-болните, дa не съм ви чул дa мрънкaте, че сте мизерни

20

до 8

преди 9 години

Какво браво бе, ти явно никога не си посещавал Гърция да видиш каква мизерия е в момента. ега ти смешника си. пълна скръб са в момента. и кво, очакват Меркел да извади парите и да им ги хвърли. олала.

19

Европа

преди 9 години

15. Гърция - 182.2% Брутен външен дълг: 579.7 млрд. долара БВП 2010: 1318.1 млрд. долара Външен дълг на човек от населението: 53,984 долараИ какво мислите ще стане ако спре да плаща Гърция този дълг ?

18

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ ПАК ЩЕ ЧУПЯТ ЧИНИИ В ТАВЕРНИТЕ

17

леви

преди 9 години

Щом мечката играе в комшиите,дано и при нас дойде да ни покаже,че без ляво управление,няма прогрес.Само с крадене/преватикрадация/ няма прогрес.25 години се краде без нищо нова да се направи,около 50 милиарда се откраднаха и няма осъдени или виновни.Не съм мислил,че ще се развиваме,като африканска държава с тези основни фондове и четвърти в Европа по производство.Наред за мнения са фашизоидните.....