15

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 10 Но пък без тях сте фалирали хотелиерчетата и това си е истина Ха ,да видим след тия изцепки на нашия Плевнелиев и другите охлюви ,да видим колко руски туристи ще дойдат лятото А те са основните чужденци идващи тука Ако има по-голям отлив 5-6години поред,то туристическия ни бранш ще фалира и тогава хотелиерчетата ще го ду*ате барабар с дооста хорица,дето си изкарват целогодишните пари в летния сезон Много се святкате,айде д*хайте супата

14

грешка в мисленето

преди 9 години

Грешка в мисленето е да плашите българина с Русия! Българинът го свързват толкова дълбоки жизненоважни корени с Русия, които нито ЕС, нито НАТО, нито САЩ, нито тримата изброени заедно, могат да ги изкоренят.

13

Отговор на н.3

преди 9 години

Русия продава газ:- на Германия за 200$- на Чехия за 300$- на България за 500$- на Македония за 600$Пропорционално на продажността.Ние може да купуваме газ от Германия за около 350$. И Украйна започна да прави това, а рашите не могат ада кажат копче, те имат договор в Германия, който е железен, а Германия ще прави с газа каквото си пожелае.

12

До 6

преди 9 години

До Discovery: Капиталът е хубаво нещо до едно време. Сега когато ограбиха ресурсите на така наречените комунистически държави, как ще се развива. Няма вечен прираст на печлбите в условията на ограничени ресурси. Уравнението не излиза в дългосрочен план, капиш?

11

Ben Gan

преди 9 години

Докато не разберем, че политики се правят с ,,*** на дупета'' няма да се оправим. Идеята е да извличаме максимално изгода от всички. Това се допълва и от малката ни държава и по територия и по население. Трябва да създадем впечатление, че сме приятели със всички. САЩ, РУСИЯ, ЕС, Китай и дори Турция. Да извличаме максимална изгода. А не да мразим. Историята нека си я имаме и нека я помним. Само така ще сме напред. Но не трябва да сме слуги на нито една страна ! Това е изкуството - ПОЛИТИКА!

10

Анонимен

преди 9 години

Нямам нищо против руския народ. Държавата им обаче винаги е била агресивна и с имперски интереси. Така е било и като са ни "освобождавали" от турско робство. Всеки си гледа интереса. Но както Русия го прави, трабва да го прави и България.

9

без комуняги

преди 9 години

Чак пък вече го играят обидени руските крадци.Мнозинството от българите искаме наша си България,а не задунайска губерния.Тези,които искат това като този *** с лентОчката да си ходят при техния цар Путин.Ние искаме да бъдем хора,а не крепостни мужици.Набийте си го това в дървените глави руски ***.

8

Анонимен

преди 9 години

Не знам какъв е тоя мит че българите обичат руснаците.Точно обратното е.Като разбереш че е руски турист отношението към тях е по скоро с неприязън. По смотани и алчни надали има.

7

GTY

преди 9 години

Нямало било проруски сили в БГ!? Смях в залата.А какво е партия "Юруш"!?? Ами ББЦ? Ами бесепе и абеве? Дори и депесе не е толкова протурска, колкото проруска? Ами *** Саша Симов и Пьотър Вольгин?

6

optimist

преди 9 години

Рубладжиите от БСП, АБВ и АТАКА сигурно са про-китайци?!

5

мда

преди 9 години

айде сега.. Руснаците се разплакаха.. кой продава на България най-скъпия газ? Кой ни цака?Ей сега ни трябват истински политици.. да изиграят картите по най-добрия начин- и САЩ, и Русия искат от нас нещо... но политици просто няма.. има само *** лапачи, мислещи за задниците си..

4

георгиевска лентичка

преди 9 години

Лично аз нося георгиевская ленточка. Често ме спират непознати хора и ме поздравяват. Много от тях питат, от къде да си набавят и те такава лентичка.

3

Do1

преди 9 години

До Анонимен: Ти откъде смяташ да внасяме по-евтини?

2

Анонимен

преди 9 години

Тези предадени обирджии, струват на България 900 милиарда за последните 140 години.

1

Анонимен

преди 9 години

След най-скъпия газ и ядрено гориво какво са очаквали?