99

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=NsrYlBmktEw#t=25

98

Анонимен

преди 10 години

44 убити ....... това им донесе САЩ на украинците.

97

Анонимен

преди 10 години

Ахилесовата пета на Запада са собсгвените им граждани.Да,не малка част от тях са сити,но има и гладни,и мислещи.Обама ще е следващия президент ,за когото ще искат импийчмант,а Меркел беше до тук.За онзи червей Аштън не ми се пише.

96

Анонимен

преди 10 години

До ЪцПреди месец про-руски ФАШИСТИ пък пребиха украйници с по 20 срещу един. Та, и разликата каква е?

95

хххх

преди 10 години

Вървяла си Атака из гората,а насреща и вълка(дпс).Хванал я вълка и рекъл:Сега ще ти задам една гатънка ако я познаеш те пускам ,ако не ще те е...ем.Мъничко ,червеничко в гората расте, що е то?Домат ,казала Атака.Ат...така не позна,ся щта е...ем и така 1 год.Омръзнало му на вълка и почнал да се моли:Кажи ягодка ***!!!А Атака:Няма,няма;Домат,домат

94

be_free

преди 10 години

Русия вече наистина трябва да праща танковете!

93

Анонимен

преди 10 години

DPS,BSP I ATAKA sa podlogi na Rusia te rabotqt protiv BG narod i interesi

92

Ъц

преди 10 години

Привържениците на федерализацията, се бяха барикадирали в сградата, нападнателите от Десния сектор на Ярош, започнаха да хвърлят коктейли *** по сградата.От на прозорците горящата сграда започнаха да скачат хора, а бандеровците долу ги чакаха и ги пребиваха или убиваха.Гледката беше отвратителна, на подобно варварство са способни само фашистите.Каква ли ще е реакцията на Обама и Меркел, как ще оправдаят действията на хунтата в Киев.

91

Анонимен

преди 10 години

Това е гражданска война.

90

Анонимен

преди 10 години

Това за Европа е Америка е напълно нормално,защото за тях това са еврепейски и американски ценности!

89

МИНЧО

преди 10 години

До ЛЕНИН: ТЯ ПОРЕДНАТА ВОЙНА Е ОТДАВНА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ГОРБАЧОВ И ТЕЗИ ,КОИТО ГО ОХРАНЯВАТ ПОВЕЧЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРЕЗИДЕНТИ ,ЗАЩОТО ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ 1 НА ДВАДЕСЕТИЯ ВЕК !

88

лео

преди 10 години

не си правете илюзии след съвета за сигурнокт утре нешата ще загрубеят45 ще бъдат жертвите всяка секунда дори има вероятност заради украина и САЩ и НАТО да изгорят няма да им серазмине или светкавична капитулация или ги чака ядрен чадър и СНОПОВО оръжиуъ незнаете какво е нали

87

Лора

преди 10 години

Даваха по гр.телевизия ужасяващи кадри.Стаите на сградата били пълни с трупове и локви кръв.Казаха,че гражданската война е започнала.Обама се изказал,че това,което правели русофолите,било осъдително,и нито дума за фашистите.Светът се е побъркал.В Сирия даваха разпънати на кръст християни.Връщаме се в Средновековието.Заражда се модерен фашизъм,прикрит зад думата демокрация.Запада запалиха чергата и сега си свирят безразлични.СТОП на студените ви войни,на топлите ви войни и на безумствата ви!!!!!!

86

жалка работа

преди 10 години

тези, бивши съветски поданици, показват политическа диващина, което е логически закономерно, но трудно се възприема. По-странното е, че на български пишат разни, които не се знае точно какви са, но проявяват подобни дивашки рефлекси. Е, нека дойдат и у нас руските солдати. Има много хотели и ресторанти на наши другари. Ще ги настаним завинаги там. На Слънчев бряг, на Албена, на Златните пясъци и къде ли не из цялата страна. Ще им е готино.

85

Анонимен

преди 10 години

До Криворазбрана правдаВ тази ситуация всичко е извън контрол. Жалко за хората само.

84

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАтака е единствената платена *** на Турция и Русия. Защо Сидер Ага се продаде толкова лесно на ДПС? Нали беше против тях и щеше да ги забранява, а и на всичкото отгоре се пишеше за голям националист. Ами какво стана с национализацията на ЕРП-тата - защо Волен премълча за подновяването на договорите с ЕРП-тата? Нали щеше да ги национализира, а вместо това качи БСП и ДПС на власт, които вместо да национализират подновиха договорите. Ами 1000 мин. заплата и 500 лв. мин. пенсия ???

83

Анонимен

преди 10 години

Заради случващото се в Одеса депутатът от Върховната рада и кандидат за кмет Генадий Труханов призова президентът на Украйна Олександър Турчинов и ръководителите на правоохранителните органи да въведат ред в града.АМИ ТЕ ВЕЧЕ ГО НАПРАВИХА ,ИХГОРИХА ХОРАТА ЖИВИ !!!

82

анонимен

преди 10 години

НЕ НА НАТО- ЕС -ЦРУ -САЩ, НИЕ СМЕ ВАС БРАТУШКИ ИСКАМЕ ХЛЯБ И МИР, А НЕ ГЕЙСКИ ПАРАДИ И ЛИЦЕМЕРНО ПОДЛИ ФАШИСТИ

81

Криворазбрана правда

преди 10 години

А бе, руски подложки, вие хубаво искате затвор за Десен сектор, но защо не обелвате ни гък, ни зов за руските ***? Как едните са фашисти, а другите чак изкарвате вежливи? После ми обвинявате Запада в лицемерие, двоен аршин, намеса от вън и так дали неща, които важат дори двойно за Путин! Не сте ли чували третия закон на Нютон - всяка сила си има равна по големина и обратна по посока противосила? Няма как справедливостта да възтържествува, докато законите важат само за едните!!!

80

tornado

преди 10 години

по4на се.жалко за вси4ки.