87

Анонимен

преди 10 години

А защо 27 моряци са подали рапорти за напускане? И защо,американския есминец,едва намокрил се във водите на Черно море,бе изпратен на почивка в Констанца?

86

Анонимен

преди 10 години

Аз помня лично как по времето на първата световна война 2 германски подводници е..ха мамата на целия руски черноморски флот

85

Анонимен

преди 10 години

Убий Руския ***

84

Анонимен

преди 10 години

И друг път е ставало.Това се случи и по време на революцията с която аятолах Хомейни дойде на власт в Иран през 1979 година.Тогава американското посолство в Техеран беше блокирано и дипломатическия персонал беше взет за заложници,като разменна монета за избягалия в САЩ ирански шах Мохамад Реза Пахлави.Американците направиха опит с хеликоптер да си откраднат дипломатите.Кацнаха на покрива на посолството си в Техеран и......до там! Блокираха им електрониката и ги направиха за смях.Така че, от самолетоносача "Мидуей",който се намираше в Персийския залив и ги очакваше,не само,че не си видяха дипло

83

Анонимен

преди 10 години

Спомнете си, прехваления неуловим разузнавателен самолет на САЩ, който беше буквално приземен от иранците! Не свален, а приземен, след като "влезнаха" в компютъра му! После американците помолиха иранците да им го върнат! Голям майтап! Тези янки нямат дори достойнство на мъже!

82

Анонимен

преди 10 години

Искрено се забавлявам като чета болшевишките простотии на путинолюбите. Големите специалисти по въоръжение изкараха САЩ като някаква първобитна държава неспособна да спре свръхмодерните руски бараки . Абе баламурняци САЩ има всичко и може да си позволи каквото пожелае. Русия само се напъва като пуска разни филмчета в Youtube за да надъхва мързеливите безделници ( по правило комунисти и русофили ). САЩ може и е в състояние да спре над половината руски ракети без проблем.

81

456

преди 10 години

До Одисей 1Голям българин си нема що:)))Я ходиш по гръцките форуми да им обясниш колко са велики,може да ти метнат някое евро:)))С граждани като теб на България не и трябват врагове!!!

80

Анонимен

преди 10 години

"Китайска батарея открила огън по мирно орящ съветски трактор. Тракторът отвърнал на огъня, унищожил китайската батарея, а след това мирно отлетял. След този инцидент, Министерството на земеделието на СССР предупредило китайската страна, че при следваща провокация ще им изпратят комбайн!"

79

HAARP

преди 10 години

Чибурашките влезнаха в оправдателен режим....:) Плашите гаргите бе "мОсквичи" ръждиви. Русия и русофил са синоним на пълен неудачник и комплексар.....и нека Бог се смили над бедните Ви душици!

78

СУ24

преди 10 години

си има достоен наследник СУ34. Само един от тях изпробваха срещу Наакашвили и срина летището на Тбилиси. С 2 ракети - едната порази американския локатор, втората направи огромна дупка на пистата и нито един самолет на "славните" грузински ВВС не литна повече

77

Анонимен

преди 10 години

Присъствието на американски бойни кораби е незачитане на военната спогодба от Монтрьо,в която е определено,че в акваторията на Черно море могат да присъстват само военни кораби на черноморските държави.И това,ако не е провокация здраве му кажи!

76

Adam1966

преди 10 години

До анонимен 58 какво ви пречи материала за Доналд Кук ?Може да влезе в гинес ако го пуснат още няколко пъти!

75

ветеран

преди 10 години

Та казваш, патриоте, ние сме в НАТО и американците са наши съюзници и естествено противниците ни са руснаците, нали така? Но и Турция е в НАТО, което ще рече, че и турците ни са съюзници и пак против Русия, нали така, пишман-патриоте? Само, че искам да ти припомня един малък исторически факт: през Първата св. война пак така бяхме съюзници с турците срещу Русия. Случайно да имаш спомен, как завърши тя за нашата родина?

74

Анонимен

преди 10 години

Каква работа имамат хамериканците в нашето черно мори, по$ерковци да си отиват в сащ нямат работа тук.

73

Анонимен

преди 10 години

Само от рева на СУ - 24 пълнят гащите тия американски ***.Не им е било нито до радари,нито до нещо друго. Безсилието,когато се намираш на кораб идва от това,че за разлика от сушата, няма къде да се скриеш,докато не ти помогнат да отидеш на дъното на морето или океана.

72

Анонимен

преди 10 години

Американските мамини момченца-лигльовци от Мак Доналц-Кук напълниха памперсите и подадоха рапорти за напускане защото са изпаднали в депресия и нервно разтройство и психолозите са неспособни да се справят с проблема на лигльовците мамини!

71

Поп Грую

преди 10 години

Ха-ха, ще им спрат маратонките от хамериканския OLX!И защо бунтовниците ги наричате "сепаратисти"?Та това са "бунтовници, борещи се срещу режима на ...."!Ко стана, що няма вече героични "бунтовници", а ***.бг?В 50 реда статия на драскаческата клика бта съм засичал по 10 повторения на думичката "режим"! Гимнастичката ли ви заповяда да преписвате глупости?А бе, вие имате ли интернет там? Проверявате ли новините изобщо?

70

Анонимен

преди 10 години

Информацията, че 27 моряци от свръхмодерния US есминец "Доналд Кук" са подали рапорти за уволнение след като руски СУ-24 прелетял 12 пъти ниско над палубата и им причинил тежък емоционален и психически стрес предизвика небивал интерес и множество коментари в т.ч. и в БЛИЦ. Мнозина се питат обаче с какво е вцепенил от ужас американците невъоръженият руски бомбардировач, който далеч не е от най-съвременните руски самолети.

69

456

преди 10 години

До БГТя да живее ,ама как ?? Май само лозунги разнасяш като дърт комунист от соца а идея си нямаш как да стане това!!Не се пъни по форумите а опитай да направиш нещо за тази държава!А това беше само виц от нета,ама прости чутири скочихте като питбул на бой:))

68

Анонимен

преди 10 години

По ивицата на Крим Русия разположи 300 ракети с контейнерно базиране. По четири в контейнер са и се изстрелват през 5 секунди---залпово. Айде смятай Иджисите. Иджиса между другото е за сваляне на ракети балистични. Изстрелва се по ъгъл 45%. Руския Яхонт лети на 5 метра над водата. Доналд Кук има 80 противоракети. 80% ще свършат само да гонят примамките, пуснати от самолет. Войната не е това, което показват по холивудските филмчета:-) Сам кораб е една мишена, доста голяма при това. Не може да издържи атака от изтребител, ракета земя-кораб и торпедо