56

ДА,..

преди 10 години

МАЙ КАКВОТО Е ВИДЯЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТ ЛИДЕРА СИ Б.Б. КОГАТО ИСКА ИДВА -КОГАТО ИСКА ИЗЛИЗА Е ЕЕЕ КАКВО ИСКАТЕ.......

55

Ali

преди 10 години

Да питаме Данев, които също е пред пенсия колко му платиха, за да се пени.Той също е мръсен комунист, питайте кой е баща му.

54

юсуф

преди 10 години

ама елате в яна-ад плевен , да видите какви права имат работниците. НИКАКВИбачкаш събота и неделя , без да ти се плаща извънредно, работиш от 7 до 18 де извънреден труд платен . тея работодатели маи искат да станем като в африка www12.zippyshare/v/61396690/file.html

53

Анонимен

преди 10 години

Супер нахални и гадни са работодателите. Ако може нищо да не плащат, а само да им бачкат хората. Пак настройват млади и стари. Прослуженото време е опит, сега получават тези след години ще получават сегашните млади. Трябва да се криминилизира забавянето на плащане на заплата, както и назначаване на минимилна заплата, а другото под масата. Не може един майстор на алуминиева дограма да е на минимална, примерно, това е мошенничество и ощетяване на хората.

52

Анонимен

преди 10 години

Абсолютно прав е Данев. Този соц кодекс на труда трябва да бъде премахнат. Иначе с всичките "социални придобивки" (в повечето случаи възпитаващи мързел и бездействие) и това агресивно отношение към предприемачите ( а те са хората които създават работни места, без предприемачи няма работа) има да се чудите що така безработицата се увеличава. Все пак сме 21 век, а не 17 век, всеки който работи сам е отговрен за действията си, няма нужда държавата-закрилница да го кърми.

51

Анонимен

преди 10 години

Аз имам 1 кафе с 3-*** бармана и 3 сервитьорки.Давам им по 400 лева . Като дръпна чертата за мен остават 1200 на месец.Е кажете ми как да дам заплати по 600 лева нали и на мен нещо трябва да остане.

50

Анонимен

преди 10 години

Бе нагли и крадливи и ревът ли ревът.Големи бизнесмени , големи работодатели а България на дъното .То сигурно щото работника не си плаща данъците с мизерните си 300-400 лева.Ограбвате труда на хората, работят по 12 часа, осигурявате ги на 4 и си живучкате по чужбина.И още искат ли искат. Мизерни лакомии.

49

straightForAreason

преди 10 години

Имаше една поговорка много подходяща за статията" Докато плащат колкото да не умрем , ще бачкаме колкото да не заспим "...

48

Алоо

преди 10 години

Само да те светна бе отворко, Данев! Само за 1500 трудно ще навиеш IT специалист да ти работи, взимаме доста повече! И знаеш ли защо? Защото това не се учи за месец или година, а за много повече време, и има недостиг на специалисти! Иначе няма кой да ви свърши работата и ще си стоите в 19 век, където ви е мястото! Тарикати мазни...!

47

neni4a

преди 10 години

Случили са на народ нашите работодатели и нашите политици. Ако вашите предложения ги направите в Гърция, ще ви бият с тояги. И 350 лв. много ви се виждат, обвини бизнеса синдикалистът." Е па това е абсолютната истина. Еи тоя Данев голямо ко*еле бе. Нека да се пробва да го обяви пред работници,ако му стиска а?

46

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен(27)Напълно те подкрепям. При това повечето фирми са частни, а не ТКЗС като държавните служите, които гледма да им мине времето и да пречакат клиентите си.Трябва да се разбере, че пари трябва да се изкарват чрез РАБОТА, не чрез мързелуване и помощи.Това е една от причината поради която над 2.5 милн. българи напуснаха странта.Другата причина е, че тези хора не сикат да работят при червените дерибей за 300-400 лв. заплата.

45

Pimp C

преди 10 години

До синдикати и т.н искате да ми кажете че минималната заплата е 340лв най ниската в Европа а и вече дори страни от Африка ни изпревариха и тея хрантутници са там от десетилетия ,какво направихте вие бе?????

44

златко

преди 10 години

Това да плащаш нормални заплати било комунизъм...

43

Анонимен

преди 10 години

Слушайте Сидеров по БНР!

42

Темерут

преди 10 години

Правилно му е казал Тренчев: Ако може да ви работим без заплати, и дори да ви плащаме! Та, кой луд би ти приел исканията, бе Данев! Ти *** ли си? Какъв си? Така ли ще съживиш икономиката, бе ***?

41

Анонимен

преди 10 години

Проблема е в шуробаджанащината ,вуйчовите,чичовите и т.н.Така е в нашите фирми и държавния сектор. Огледайте се и ще ги видите навсякъде около вас ,било то в спорта в ,телевизията в общината ...навсякъде.Така попадат некомпетентни хора на ключови места и работата затъва .Можещите и кадърните винаги са последни на опашката за работни места в нашата страна .Затова си патим всички.

40

Анонимен

преди 10 години

Нищо напротив предложенията на Данов, но нека да направим първо минимално почасово заплащане нато в Германия от 8 Евро/час. След това става.

39

атв

преди 10 години

това е обида за всички работещи в държавата!Данев да види в много частни и държавни фирми как се работи по 10-12часа с 5мин за храна и др.за всички чужди инвеститори тази оценка е добре дошлалБСК да вземе да се засрами!

38

Анонимен

преди 10 години

докато българите се делят на БОГАТ-БЕДЕН , УПРАВЛЯВАЩ -НЕУПРАВЛЯДАЩ ,ПОДСЛУШВАН -НЕПОДСЛУШВАН,ЛОШ -ДОБЪР нещата ще са все така .Крайно вереме е да почнем да се делим само на МОЖЕЩ и НЕМОЖЕЩ

37

Анонимен

преди 10 години

Тези дето много викат срещу работодателите,ако имахте възможност да имате фирма и да сте работодатели щяхте да сте същите алчни ***!