41

qur4u

преди 10 години

do 57. Пеевски не беше грешка, беше политика. И тази политика продължава. Утре ще назначат за шеф на НЗОК сестрата на българската Чичолина - другарката Йотова. Пак набързичко-за два дни. От това по шуробаджанашко правителство никога не е имало.

40

Монархист

преди 10 години

Е сега ви готвят четири пет нови партийки, имате избор. Нов бардак със стари к-----, той народа е казал, че не се прави, но вие явно си го искате.

39

цъъъсс

преди 10 години

като спре кранчето / жив протестиращ няма да видите / *** народ ама тъпппппппппп/ е*ахти селинятите / софия е едно голямо селоооооооооооооо /

38

До Shop Къде видя да подкрепям които и да е? Или ти си по червен и от соц. доматите - "КОйто не е с нас е против нас". Няма да подкрепя правителство което се оставя да бъде изнудвано от който и да е. Само че няма да помогна и на провалени политици изгонени с камъни да употребят недоволството на хората и да се върнат на бял кон.

37

До Shop Една мутра беше 12 години във властта, вече сме свикнали с това.... Колкото до Тлъстака Пеевски - и децата в детската градина разбраха че това беше провокация която целеше именно това - дестабилизация на България. Ако Пеевски или ДПС искаха да командват в ДАНС щяха да си назначат една марионетка която на пръв поглед е приемлива за всички.

36

Анонимен

преди 10 години

До електорат матряловщото преди това бяхме цъфнали и вързали.

35

Анонимен

преди 10 години

***.меткайте се на чинията и дим да ви няма

34

Shop

преди 10 години

До електорат матряловНе те ли интересува, че чужд гражданин маскиран като българин, искаше да назначи мутра в ДАНС, която да убие политическия му противник?

33

БУДA

преди 10 години

до 49. Прав си. Наистина Борисов каза, че иска да стане "***". Сега чакам Станишев да каже, че иска да стане "хетеросексуален". Еееееххххххх, мечтиииииии

32

Протестите са...

преди 10 години

...платени от ББ и ЦвЦв!Ако не вярвате, опитайте да вдигнете поне един плакат против тях!

31

Егон

преди 10 години

До БУДАА като ги знаеш кои са, що седиш в нета, ами не си на площада и да търсиш сметка, а? Редовно ли плащат иначе или бавят?

30

Shop

преди 10 години

До електорат матряловА не те ли интересува, че подкрепяш престъпници, дошли на власт след изнасилване на електората и Конституцията?

29

Егон

преди 10 години

Буда, кой си ти бе, пич? Айде да те видим какво толкова спамиш форума. Хващам се за последното ти словоизлияние. " Шом искаш нови избори значи искаш Борисов да се върне" - ХА - ХА - ХА.Хората на улицата не сам там, защото искат да върнат Борисов. Те са там за ново начало на България. Който и да управлява след изборите, ако не промени кардинално вземането на решения изцяло ориентирани към услуга на гражданите, ще си замине за дни.

28

Древните римляни са казали "хляб и зрелища".... Бай *** е далеч по елементарен - само му кажи да пръдне и той сам си прави зрелището, а хляб не му трябва. Пак призовавам протестиращите - ако искате подкрепа, истинска масова подкрепа- кажете ясно и точно - КОИ СА ВАШИТЕ КАНДИДАТИ ЗА МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ! КАЖЕТЕ ИМЕНА, не само високопарни фрази. С викове "Оставка", "КОй не скача е червен" и "Червени ***" пробвахме и 1990 и 1997ма и сме на днешното положение!

27

БУДA

преди 10 години

Всички будисти сме хомосексалисти! Венсеремос! Идеите ни са червени -задниците също! А! И прашките...... по примера на лидера!

26

Бойко Борисов

преди 10 години

Оставка-Оставка-Оставка.Аз съм интригант-вие сте прости а България е страната на Бизнесмените с кинти и Глупаците като вас на Площада.Ох да се върна пак на власт че да намаля заплатите защото сами виждате криза е и кинти няма....за вас...нас не ни мислете ние имаме милиарди окрадени от вас в прехода който никога няма да завърши просто защото нямаме интерес!Understaund My?

25

Монархист

преди 10 години

Абе, тия гладностачкуващите може ли да си ----------------------------------- -------------------- лелина ?!? Кво се правите на интересни с тия гладни стачки, при условие, че 100% ядете тайно и няма да издържите в тия жеги да не ядете един ден. Аман от смешници и *** жадни за 5 минути слава. Ама той Уорхол си е бил прав като е казал, че в бъдеще всеки ще си получи 5-те минутки слава по един или друг начин. Вашият определено е доста жалък.

24

681

преди 10 години

Защо за зам.министър на образованието е назначена жена определила Васил Левски като закононарушител?Поискала преди две години още сваляне от учебниците на голяма част от трудовете на Ботев и Дядо Вазов?Ясно ми е че може и да е добър човек и т.н.(Което много ме съмнява)Но как може да я назначиш за зам.министър на образованието?Майната им и на сини и червени,тука няма партии и цветове а елементарен морал...Затова искам ОСТАВКА!!

23

Shop

преди 10 години

До БУДАБойко може и да не дойде на власт, но той ви разрита червената кочинка, затова толкова го мразите. Още дълго ще гледате отстрани как отминава влака. Оставка!

22

Реститутка

преди 10 години

Аз се прибрах вече.Дадоха ни 25 лева сандвич с шунка и сокче с сламка.Не съм за Герб ако си мислете така.България може да бъде спасена само от Иван Костов.Питам нормално ли е той да е извън Парламента така възпитан-лицемерен-интригант обичащ като мен парите,а лудия Сидеров с ясен и реален изказ към Народа вътре и на всичкото отгоре от него да зависи черен бате Ваньо от Драгалевци?!Потресена съм но най вече много ме е яд...много..бясна .