44

От Габрово

преди 11 години

И тук ви мразим, другарю, даже още по-безплатно. Махайте се, че "тенджерата" трупа още налягане...

43

Анонимен

преди 11 години

Нагли , нагли , нагли ! Тия няма да дадат властта без кръв . А това мръсно животно вече и на снимка не искам да го виждам !

42

Анонимен

преди 11 години

скандиранията "червени б*клуци" са напълно оправдани

41

Мистър Х

преди 11 години

ГЕРБ ( БКП живковисти) = БСП (БКП лукановисти)

40

Егон

преди 11 години

Еми няма начин без по-радикални мерки. Изсмяват се всеки ден на хората, а те(ние) продължават да маршируват по улиците все едно е национален празник. Просто се вижда, че друг начин няма. Постоянна повсеместна стачка, блокиране на пътища и окупиране на държавни сгради. Иначе аз поне не виждам изход. Който вижда друг да сподели.

39

ран-ът

преди 11 години

Ха такаааааа! СЕГА ЩЕ НАСТРОЙВАШ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ЛИ БЕ, НАХАЛНИКО???В ПРОВИНЦИЯТА НЕ Е ТИХО! ПРОВИНЦИЯТА ТИ ИСКА ОСТАВКАТА ПЕРВЕРЗНИКО!!!МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ ***..РУГА НЕЩАСТНА!

38

rumen221

преди 11 години

ОЛИГАРХИЯТА ПАК ЩЕ НИ ОБЯЗДИЗащото БОКО заяви:1. Радвам се, че от това, което чувам, Орешарски засега стриктно спазва нашата програма. (БРАВО ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!)2. Позорно е Българското правителство да е подкрепено от ултра-националисти(БРАВО И НАЦИОНАЛИСТИЧНИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!)МЕЖДУ ТРИТЕ ОЛИГАРХИЧНИ ПАРТИИ НЯМА ПРОГРАМНИ и СИДЕРОВИ ВЪЛНЕНИЯ"И- СЕГА БСП И ГЕРБ ЩЕ СЕ ГУШНАТ И ГРАБЕЖИТЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ СЪС СМЕНЕНА ВЪЛЧА КОЖА И СЪЩАТА ВЪЛЧА ЛАКОМИЯ... ПАК ЗАЕДНО ЩЕ ГЛОЗГАТ МЕСАТА НИ ДО КОКАЛ!!!.

37

;)

преди 11 години

Тоя е скандален!

36

Анонимен

преди 11 години

Каква аготантност. Мирния протест никога няма да накара този плондер да подаде оставка, неговата наглост не знае никакви граници. Той ще си управлява с 0% доверие 4 години ако може. Спомнете си колко нагъл беше между 2005 и 2009. Никак не се е променил. След като стана ясно, че ПЕС няма да го издигнат за председател на ЕК през 2014г., той сериозно ще се заеме с делата унас засъжаление. ПЕС трябваше да ни отърват от него, но не стана. Час по-скоро трябва да го разкараме, той сам няма да се махне.

35

Анонимен

преди 11 години

Прав е, в анадола всичко е спокойно само се чува плющене на бузките станишеви.

34

NNN

преди 11 години

В София 90% от хората са дошли от прованса и голяма част от протестиращите са с такъв произход. В София хората имат по-близка информация за безчинствата, които се случват в държавата, и затова са по активни, но скоро когато им поевтинее тока с 5%, а ги удари инфлацията, поради по-скъпия ток за бинзес, ще скочат и те.

33

_Анонимен

преди 11 години

Безотговорен човек казва, че нещо би било безотговорен ход? Простотията им е безкрайна...

32

_Анонимен

преди 11 години

Безотговорен човек казва, че нещо би било безотговорен ход? Простотията им е безкрайна...

31

qur4u

преди 11 години

Сутринта чух по телевизията/ в нета не мога да го намеря/ дъртата твар Дърева е написала някаква статия в парцала дума. била озаглавена "Протеста на наядениете" или нещо от сорта. Баси наглярите червени!

30

Анонимен

преди 11 години

Нищо няма да излезе от тия протести. Съсела, Местана и Болен много добре го знаят.Нали ги гледам "интелигентните и образовни" хора, като ги питат за какво сте тук не могат не искания, ами едно смислено и завършено изречение да формулират. Само празни думи "промяна", "оставка" и дотам. В началото и аз имах някакви надежди, но уви

29

Някой

преди 11 години

***!

28

rumen221

преди 11 години

Станишев, "За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали, че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни".В. Левски

27

Анонимен

преди 11 години

Другарю Станишев,може би не знаете,но в София е 1/3 от населението на страната.Може и да не зачитате факта,че по-голямата част от страната определи друга ПП за победител в изборите и единствено факта,че когато един социалист гласува за БСП получава в комплект и Доган ви даде шанс да съставите правителство.Колкото до другия участник в Тройната ви коалиция-за него стана ясно че са платени *** на ДПС(а уж са националисти?!).Управлението ви за 1 месец прилича на тоталитаризъм!

26

30

преди 11 години

Ами да като провинцията е в София.

25

aphrodite27

преди 11 години

"Според него ситуацията е различна, отколкото по време на февруарските протести и хората искат правителството да работи и да решава социалните и икономическите проблеми."Ние не искаме правителството, пък камо ли да решава каквото и да било освен да се оттегли. Набий си го в главата, плъх!