15

sbs

преди 10 години

До ужасТи къде видя Борисов да иска прошка и коалиция от БСП? Аман пт такива платени форумни драскачи като теб, бил гласувал за ГЕРБ видиш ли *** сега е вече възмутен - мишок, бягай при Кутев да ти дава надницата за писането тук и изчезвай от днес.бг платен драскачо!Оставка на кабинета ОлигаРСКИ!!! дОЛУ БСП !!!

14

Елена

преди 10 години

Борисов,какво си въобразяваш,все си ощипаната мома.Ти се изгаври и ни унижи,не погледна към народа,а към магистралите,понеже там са ....Сега пък Станишев да се извинява заради поведението на Сидеров,да не би да му е настойник.Къде е твоята политическа отговорност към твоите избиратели.Защо не стоите в пленарна зала и да ги защитавате,а откакто си в политиката все някой ти е виновен.Като кмет не направи нищо положително за столицата и тогава ти беше виновен Станишев.Да се оправдавш не е добре.

13

Анонимен

преди 10 години

ха тиквата

12

До радио Ереван

преди 10 години

Въпрос: Защо Бойко Борисов все се изсулва като пръдня от ***?Отговор: Вие ВЕЧЕ си отговорихте.

11

БББ

преди 10 години

ИЗХОДА Е ПОДСКАЗАН ОТ БРЮКСЕЛ : НОВО, НАИСТИНА ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДКРЕПЕНО ОТ ГЕРБ И БСП.

10

художника

преди 10 години

Като чета Бойко какви ги реди, мога да кажа с ръка на сърцето.- Браво г-н Борисов, ако продължавате в този дух ще градите респект и уважение. Вече няма да сте Боко Тиквуня, а ще Ви наричат г-н Борисов. Това по-горе са думи на истински държавник!

9

цирк серенгети

преди 10 години

най нахъсъният и *** шут от цирк серенгети в действие, зад кадър тълпа от странни създания с джуджета по раменете и с циркови плакати подкрепящи изпълнението на палячото/рунд2 палячото е осъзнал че нищо не може да направи и се опитва да направи договорки касаещи свободата и парата, обръщение към циркопоклониците с малките шашардисани джуджета= вижте сага кво ако не ме пипнаттрайте за сега щот шъ ми го вкарат отзад кат харбун от китоловен кораб, по късно шъ дам нови нареждания, цецо съм го еал

8

ужас

преди 10 години

Този човек на снимката моли Станишев да игнорира Атака и ще влезел в Парламента и заедно ще приемали законите и управлявали...Само иска извинение от Станишев че е допуснал до себе си АТАКА и веднага влиза в парламента и заема мястото на тази партия като подкрепящ правителството.....Като избирател и гласувал за ГЕРБ съм отвратен и потресен......Вече ставам симпатизант на Атака и става видно че това е единствената партия която е трън в очите на всички други..Гади ми се,чувствам се омерзен..

7

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

АКО НЕ Е НА ВЛАСТ....БОЙКО ЩЕ ГО ОШУШКАТ...

6

123456

преди 10 години

Вече започна да четеш и ако не поставиш това съобщение на 5 различни страници *** ще умре до 5 днипреди 3 часа Харесвам

5

Тина

преди 10 години

отново велики разсъждения и опит да нагнетява обстановката,много елементарен мъж

4

Извинисебе!

преди 10 години

Извинисебе!

3

ква стана тяяяяяяя

преди 10 години

Ахааааааааааааа Бойкооооооооо,вече молиш за коалиция ааааааааааа ? Само и само да отървете с Цецо крадеца съдебното възмездие ! Как се чувствате симпатизанти на Герб да ви питам ? Този индивид на снимката би се съюзил и с дявола само и само да е във властта !

2

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ В РЕЗЮМЕ-НЯКОЙ БЕШЕ НАПИСАЛ ЧЕ СЪМ ИНТРИГАНТ И ВСИЧКО МИ СЕ ПОЛУЧАВА БЕЗ ДА СЪМ НА СВЕТЛО!!! ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!НЕ СЪМ ИНТРИГАНТ-ВИЕ СТЕ ПРОСТИ ДА МИ СЕ ВРЪЗВАТЕ И ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ (НЕВОЛНО) НЯКОЙ ОТ ВАС МОИТЕ ВЪЖДЕЛЕНИЯ НА ДОН КОРЛЕОНЕ!!!

1

varg

преди 10 години

Какъв е проблема Ахмед Доган да е на власт.За това е учил човека.