166

Анонимен

преди 11 години

Ердоаган колкото си иска да поткрепи измениците народът като не ги подкрепя ,народът на 13 май такъв урок ще даде за измениците че никога няма да забравят.Народът е велик умен няма да позволи да се разцепват турците има няколко гюотверена на брой сами да си изберат киде да лижат далеч да са от обществото да идат при измениците.

165

Анонимен

преди 11 години

Приключва ерата на Цветанов и Борисов ... Изненадата на изборите е съюзът между НДСВ и Касим Дал делят награда с целувка уста в уста , твърдят социолози ... Касим Дал преди беше с ЕНП после с ГЕРБ по зле от простутитките ,симпатизантите са като простутитките ха ха ха.

164

злодей

преди 11 години

До Анонимен216-Никакви кланета не е имало-това са измишльотини на комунистите ,Кремъл,Коминтерна!Точно обратното-комунистите ,наречени "хайдути","комити","бунтовници","четници" са клали мирните турци,които 5 века са си стояли мирно и тихо в *** и не са искали да си сменят имената.Това завери ,въстания-всичко е било финансирано от Кремъл.Затова "великият българин"Стамболов се е скрил и нищо не направил в ръководения от него революционен окръг!Ако не вярвате-питайте Василев и гербаджиите!

163

бедуин

преди 11 години

До Василевкато ти изреват веднъж '***' и ще ти секне ентусиазма.. Бг е част от 500 мио човека пространство, какво турци и руснаци ви гонят, изправете се, усмихнете се, напънете се и започнете да правите продукти и услуги, които да продавате в европа. и ще се замогнете. но повечето сред нас май са *** фолк дето все чака някой да му организира работа, забавление, той само знае как да плющи ракия.

162

Дядката

преди 11 години

Тоя Бойко как се извъртя и зализа *** на турчина !И ЯЕЦа му спря и петролопровода за Гърция - а бе турска продажна душица !Бойко , Бойко ,ах как ще те цапна с бастуна продажна душо , само да те докопам!!!

161

Джеронимо

преди 11 години

Братко Винету, когато *** Пищов те хвали, вземай томахавката, *** на безлюдно място и призови духовете на Предците. Не ти е читава работата, да знаеш!-Хау!Братя, Месията возкресе! Бъдете живи и здрави!

160

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо вечно на тоя свят ,всичко тече всичко се изменя. Турция ни намигна нещо . Комунистите са изпонас*аха от страх . Имат маи някакви дългове да връщат .И ако турците си ги поискат голямо шоу ще става ,комунистите под строи и със шутове ходом марш към Капитан Андреево. Катарзиса още не е прикючил още сметки за ореждане имаме със другарите убиици и престъпници

159

Анонимен

преди 11 години

Ди Пресе: България се бори за оцеляване. Четете да видите докъде ни докара некадърното управление на ГЕРБ!

158

муняс

преди 11 години

До пол до 192хубаво но те внасят без да плащат налози и това убива родното.

157

Анонимен

преди 11 години

До ЕР ДОГАН ЕФЕНДИ Доброволно се изнесохте за Турция, не лъжи. А ние какво да кажем за кланетата по време на робството?

156

Анонимен

преди 11 години

Боко, пита ли Ердоган за новата карта на Турция, или му пусна на запис позицията на Б-премиера на ГЕРБ?

155

COPY-PASTE

преди 11 години

НА СВЯТ ДЕН, ВЕЛИКДЕН ТУРЦИЯ ПОСОЧИ СВОЯ ФАВОРИТ. БЪЛГАРИНО, ТИ ИЗБИРАШ!

154

Анонимен

преди 11 години

Какви мутри в БСП. Мутрите масово са в ГЕРБ. Всички чухме баш мутрата Боце.

153

Анонимен

преди 11 години

Комунистите мразят турците не ние .Не бъркаите комунист и Българин .Комуниста не е Българин тои е безродник ,неверник и престъпник свикнал цял живод да краде не да работи. По заповед на коминтерна турците трябва да са мразени и постоянно предезвиквани със всякакви деиствия. Целта е едни изкукуригали малки човечета живеещи във кремъл да намерят повод за воина със турция . Защо защото тия малките се мислели за третият Рим и че КОНСТАНТИНОПОЛ И ПРЕНАДЛЕЖИ справка . Всички руски царе

152

бутафист

преди 11 години

До Възмездиеа дано. овчаровци и петковци - в затвора. после въпросната комисия да погледне трафика на нарктици и да направи същото с боко, цецо, маргините, маджо, любен гоцев..

151

Брей

преди 11 години

Брей, мутрите на БСП и трактора пак превзеха форума. Малко бяха в почивка, но днес са много активни. Като им чета коментарите, по един калъп са писани - сигурно имат няколко написани варианта от шефа, и цял ден ги преписват като разменят думичките. Никого ме можете да излъжете - всички, които сте против ГЕРБ сте слуги на червено-депесарската мафия - дрога и проституция. Няма да превърнете България в бардак.

150

Анонимен

преди 11 години

Верно ли и Лилито Павлова ще дава обяснения в Прокуратурата за някаква далавера в Бургас?

149

щавен

преди 11 години

До до 191обясни по-подробно моля

148

Възмездие

преди 11 години

БКП (бсп+дпс+атака) губят катастрофално и са озверели провокатори, расисти и престъпници!Готови са през трупове да минат за да заличат следите от бруталните далавери в ЕНЕРГЕТИКАТА!Умират от страх защото европейската комисия за надзор и финансов контрол започна проверка в сектор ЕНЕРГЕТИКА в България! Разкрити са ужасяващи престъпления срещу народа! Ще има затвор и отнемане на имощество!

147

до 191

преди 11 години

Не може да си толкова ***, нали? Правиш се, признай си....