47

тц,тц,тц.........

преди 11 години

Не знам защо, ама за пръв път, от страна на това лелче, чувам нещо смислено и то пак отчасти, защото, според мен се отнася за всички, изтъркаляли се на политическата сцена последните 24 години!

46

АБЕ , ПРЪМОВА...

преди 11 години

67% ОТ ИНВЕСТИЦИИТЕ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ОТИДОХА В ТВОЯ ДЖОБ ,КАТО ЧЛЕН НА БАНКА ПАРИБА.КАКВО СЕ ПРАВИШ НА "СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА"..!КОГО ЛЪЖЕШ .....??!

45

Анонимен

преди 11 години

ЕЕЕЕ ВЕНЪЖ И ТАЯ ДА КАЖЕ НЕЩО УМНО

44

TO MRS YES,

преди 11 години

DARLING, YOU ARE EVER SO PERFECTE.

43

АНОНИМЕН

преди 11 години

Луда жена за връзване.

42

krassimir

преди 11 години

Абсолютно е права Кунева. Достатъчно е са се прочетат повечето безмозъчни коментари на драскачите от ГЕРБ и Атака, които се чувстват безпомощни защото наистина в редиците им има много необразовани хора, които само могат да завиждат на интелекта на Кунева и нейните симпатизанти. А както се казва в известна реклама, не трябва само мускули, но и акъл ... Но и това да го разбереш трябва интелект, така че няма кой да им помогве.

41

Анонимен

преди 11 години

Тая пък само дето троши пари по социиолози и плаща за тв време всеки ден. Никога няма да влезе в парламента. Благодарение на нея къде затвори блоковете в АЕЦ сега Румънската с парите на Париба продава през нас по евтин ток на Македония. А в кой борд на директорите е др. Пръмова?

40

Браво !!!

преди 11 години

Не съм и фен, но по-точно нямаше как да се опише ГЕРБ :) Браво на Кунева !

39

Васко

преди 11 години

Пръмова,избърши си червения *** и тогава говори!Нали вашите хора създадоха монополите! Червените надничари да млъкнат,а колко ви плащат да драскате в нета,всички ,,анонимни,,сте такива.

38

Какво време , боже..

преди 11 години

КОМУНИСТИ ДА ТЕ УЧАТ НА "ДЕМОКРАЦИЯ"..ХА,ХА,ХАААААААААААА....КАКВА НАГЛОСТ НА "ПРОСТАКА" И "ПРИМИТИВА НА ПАРТИЯТА БКП"...???!!!РОДИТЕЛИТЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИЯ *** ---ОГРАБИХА НАРОДА НА 9.09.44г. НАЙ-БЕЗСРАМНО И ИЗБИХА ЕЛИТА НА НАЦИЯТА ....ЗА ДА СЕ БОЯДИСВАТ СЕГА В СИНЬО И ДА НАДЯВАТ *** КОЖИ, ЗА "ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОПОВЕДНИЦИ"...ХА,ХА,ХАА......НО , ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ --ВИНОВЕН Е БЪЛГАРИНА ,ЧЕ ИМ ВЯРВА !ТОЙ ---ЗАТОВА СИ И ПАТИ!НИТО ИМА ИМОТ ЗА ДА ГО ХРАНИ ,НИТО ИМА ПРЕДОСТАВЕНА РАБОТА.

37

доц.д-р дм

преди 11 години

Г-жа Пръм има спешна нужда от спец. медицинска помощ. Със съмптоми на истерия,амнезия и агресия ! Другарко Пръм,нима когато бяхте вминистър в правителството на НДСВ,забравихте че всъщност Вие и вашата групировка /именуваща се също като името на партията/ продадохте ЕРП-тата,А кой подписа за затварянето на блоковете в АЕЦ "Козлодуй"? И кой е в управата на "Париба банк" към днешна дата?Все въпроси на които не желаете да отговорите,понеже ще ви уличат в лъжа...и още доста неща,ама не ми се пише !

36

Dido

преди 11 години

Кунева! Когато човек е *** и няма с какво да пребори противника си - започва да ръси обиди - като теб!

35

Никола

преди 11 години

До Сузана Аве,ами онанирай си ,като не ти харесва.

34

Козлодуйката нагла

преди 11 години

На тая и ГЕРБ, и червените крад.ци могат само да й дишат прахта! Затварянето на двата блока на Козлодуй е обрулило джобовете на всички българи до един! Народа е загубил много, много милиони! А кривоустата нагло очаква същите обрулени да гласуват за нея! За да може пак да е на хранилката!

33

плюйте си

преди 11 години

Накрая само да не се окаже така, че точно вашите вождове да й се молят за коалиция и да стане така, че тя до командва парада ;)

32

Анонимен

преди 11 години

До прав е Бойко"Смятам, че от пенсионерите няма никаква полза." Абе ти луд ли си с това изказване. Мисля, че не само циничните, но и откровено простите изказвания, като твоет, трябва да се трият, а на такива простаци, като теб трябва и компютъра да се конфискува.

31

h

преди 11 години

Мръсни червени недорасли ***, вън от Р България, долна зган крадлива. Не ви ли омръзна да гледате собствените си деца и възрастни родители да ровят по кофите за да оцелеят. *** нагли и безплодни всички на бесилката. Докога ще се надупвате на ДПС, отцеубийци и гробокопачи на Р. България. По голяма клоака от вашата столетница БСП респективно ДПС няма. Трябва да си мазохист за да подкрепяш една илюзия разбила живота на милиони хора и просперитета на една цяла държава с вековна история. Партия от смешници и палячовци, с водачи *** и ***.

30

Анонимен

преди 11 години

злобни душици има в този форум, ей! леко да не се удавите от злоба, колкото и да ви е яд, *** няма да управляват... болшинството хора (за радост) не са прости ;) ай' със здраве

29

прост овчар

преди 11 години

Давам и 2.1 % на изборите на тая ламя!

28

йордан

преди 11 години

Стига злоба,лъжи и омраза.Масова подкрепа за ГЕРБ.