56

Анонимен

преди 11 години

Затова поскъпна тока слушалките са на ток.

55

ВВВ

преди 11 години

Ат. Атанасов: За Цветанов няма граница между законно и незаконноОбвиненията за подслушване са свързани с психологическия портрет на Цветан Цветанов, това е човек, за когото няма граница между законно и незаконно, а всичко е въпрос на целесъобразност. Той няма вградено самосъзнание, за да спазва правилата, решил е, че всичко му е позволено за постигането на политически цели

54

червена баба

преди 11 години

Мутри, милиционери и калинки - Омръзна ни от Вас!!!

53

Анонимен

преди 11 години

Да му имам честния поглед с милиционерски плам! Ама той и Симеоново не е завършил даже, но чистите си ръце и сърце е направо за дъската на отличниците на най-елитното ни школо!

52

ВВВ

преди 11 години

Цветанов избяга от журналиститеРъководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов отказа да отговаря на въпроси на журналисти за подслушването на политици, предаде репортер на БГНЕС.

51

4444

преди 11 години

оооо, ти колко пъти ни иизлъга бе пич.какво става с 6-те апартамента на тъста ти .той да не би да е в затвора вече.айде двамата да си правите компания в килията .ЕГА ТИ НАГЛЕЦА.

50

Пешо

преди 11 години

До Анонимен 49....По големи лъжци от герберасите няма....Какъв ти Доган и неговите мижави 1.5 млн...но взети от частна фирма...Найденов за 3 млн прави интернет портал....с държавни пари...Колко е реалната цена умнико гербераст????????? И кой гушна моите и твоите парички???????

49

Анонимен

преди 11 години

С толкова много увеличиха бюджета на министерството му, докато тоя беше министър, а никакво подобрение в работата на полицията не се видя. А то какво се оказва, че парите са отишли за абсолютно излишно подслушване. Че даже и еврокомисар подслушвали... Европа много ще се зарадва, браво! Голяма излагация...

48

Анонимен

преди 11 години

Основният принцип на римското право е ,че "Заподозреният е невинен до доказване на противното" ,а доказването се извършва от съда и прокуратурата.Ето защо мразя комунистите ,защото дейсват на принципа на Сталин,че"заподозрения е виновен до доказване на противното" като са получили сигнал ,да го внесат в прокуратурата и от там да се произнесат,а не те да раздават присъди,щото като гледам ка вървят нещата ще гледат "умно" на 12 май вечерта след като научат за присъдата на народа

47

цецо слушалката

преди 11 години

Как пък така се оказа, че всичко са клевети и компромати...а като се докажат, дори и половината да се, де ще си намерите място под слънцето

46

Анонимен

преди 11 години

Това дребно човече СерГейчо изглежда толкова миловидно,а всъщност е толкова злобно гномче,че нямам думи.Естествено,че предизборната кампания на червените ще е компроматна и пълна с лъжи.Те друго никога не са умеели.Да не забравяме и новото лично острие на Гейчо оня психопат Гечев вече е в акция.

45

ivcho do 30

преди 11 години

Sestra ti e k.....a. Dokagi,che ne e.. mn vagno ,che nqmash sestra;;

44

Анонимен

преди 11 години

Цвък - ***, Цвък - ***, Цвък - *** и не остана нещо ненасрано ... А кога ще го закопчеят тоя лъжец?

43

Анонимен

преди 11 години

БСП ПОБЕДА --Засега БСП победи в конкурса за най голямо изсрано г..вно и най-голям ханорар на Доган. И най-скъпия гьол - един милиард лева!!!Не щем повече такива победи.

42

ИВОО

преди 11 години

НЕ МИ ПУКА НИТО ЗА ГЕРБ НИТО ЗА БСП НИТО ЗА НИКОИ НО ПО КОМПРОМАТИТЕ НА ПЕРВО МЯСТО СА ГЕРБ И ТАКА ОТ 7-8 ГОДИНИ.

41

Анонимен

преди 11 години

da e ne6to novo 4e Stani6ev i bratskoto mu obkrajenie lajat ?!

40

Анонимен

преди 11 години

До Бивш от ДС То и записите с Мишо Бирата бяха подхвърлени и Тиквата отричаше,най-нагло,но след това призна,че е истина!

39

Анонимен

преди 11 години

БСП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИСКАМ БУДА ЗАД РЕШЕТКИТЕ ЗА ГЕНОЦИД В НАЙ ТЕЖКАТА МУ ФОРМА БЕНОСТ И БЕЗРАБОТИЦА ЗАМРАЗЕНИ НИСКИ ДОХОДИ

38

Анонимен

преди 11 години

Не бе, кой би си помислил че Цецо-СРС-то е подслушвал някой... неее. ;)

37

белене

преди 11 години

БЕЛЕНЕ МРАЗИ КРАДЛИВАТА ГЕРБЕРСКА ХУНТА ДОВЕЛА СТРАНАТА ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА