42

Бойко е велик!

преди 11 години

Той е като вожда-слънце и всички го обичаме. Всеки иска най-доброто за детето си. Щом неговата щерка е в САЩ това означава, че там има по-добър микроклимат за живеене. Изпращам децата си и аз! Предлагам колективно да напуснем Бг.

41

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Директива от пиар центъра на нашата партия Герб :Всички които са против нашето управление да се наричат "***" , "червени" и "бесепари" Това е нашата защита срещу 90 процента от населението които са срещу нас ! Нищо че ние сме истинските наследници на БКП.1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. Известен с това, че отказва да се деполитизира от редовете на БКП и да захвърли партийната си книжка, поради което е уволнен от деполитизираното МВР. Бодигард на Тодор Живков.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Известен с това, че поради невероятния си интелектуален потенциал завършва ВИФ задочно само и само да бъде назначен в структура на ДС.3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Mинистър на регионалното развитие и строителството Лиляна Павлова е внучка на партизанин от бригадата Чавдар, твърдят отлично запознати. Дядо й Георги Павлов е роден в Етрополе и през 44-та г. става партизанин в бригада Чавдар. След това заема високи постове, сред които директор на Химкомбината в Димитровград, член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията и председател на комитета за опазване на природната среда. Министър Павлова е кръстена на баба си Лиляна, която е била политическа затворничка през 44 г.Апартаментът на баровския столичен булевард Джеймс Баучер, който министър павлова е посочила в декларацията си пред Сметната палата, е наследство точно от дядото партизанин. В него Георги Павлов е живял до смъртта си преди няколко години, припомнят си съседи.

40

до 35

преди 11 години

Българите щъкали из целия сват,ама да робуват на хората,освен в случаите когато някой им подари екскурзия до Бали например

39

иван-софия

преди 11 години

мутрата си е мутра,вари го печи го това е!

38

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Хе-хе!Пиел си кафето с "шефа на ЦРУ", а "Тагесцайтунг" пишел, че Бокича е престъпник!К'во се чудиш, ве ***, Шефа на ЦРУ е най-големият престъпник!!!Обичаш да имаш власт, така ли? Хм....

37

минаващ

преди 11 години

Ще гласувам за ББ-защото всеки,който се издъни в управлението на фондове,го изкарва на мига от властта!

36

Observer

преди 11 години

Семейството е висша ценност, нямам думи да изкажа разочарованието си, че обичаният от всички ни премиер се оказва, че не го осъзнава като ценност в управлението на една нация!

35

Алов

преди 11 години

Много правилно! Той за това е тука шефа на ЦРУ .Да се наспи и да си почине човека.

34

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, че те от ЦРУ инсталираха половината диктатори по банановите републики в Латинска Америка...Бойко не е изключение. Той си мисли, че целия свят е ***, а само той е умен. Такива като него не свършват добре.

33

Смахон Дянков

преди 11 години

Прав е ББ - не е продавал нито метамфетамини, нито цигари без бандерол по *** пазари. Станишев и Манджуков са виновни и за контрабандата и за цената на тока. ББ само играе мачлета и изпълнява каквото му кажат от американското посолство. Той не управлява - американците и сенегалците са виновни.

32

Анонимен

преди 11 години

От писанията на шепата позитановски другари не става ясно защо идентифицират целия народ със себе си. Това, че те са бедни и мърляви си е техен и само техен проблем и се дължи на изконния мързел и некадърност, характерни за всеки червен партизанин в България! Иначе хората си живеят живота - МОЛ-овете са пълни, улиците - задръстени от нови западни автомобили, българите щъкат по цял свят на екскурзии и почивки... Само на червените крадци им се иска да ни уплашат, че без тях сме обречени на бедност.

31

Анонимен

преди 11 години

Пак ще гласувам за ББ,защото Европа отпусна отново помощите по САПАРД,които бяха спряни на тройната заради корупция по високите управленски и партийни етажи и за срещи с оперативно интересни лица!

30

aibou

преди 11 години

Аз вярвам безкрайно,че Бойко не е бивш мафиот,той все още е такъв.

29

Анонимен

преди 11 години

В СРАВНЕНИЕ С БОЙКО СТЕ ЖАЛКИ ПЛЮНКИ...ВСИЧКИ ВИЕ ....ПЛАТЕНИТЕ ПОЗИТАНСКИ ДРАСКАЧИ И ВСИЧКИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ.....ДААА ЗАПОМНЕТЕ----ЖАЛКИ ПЛЮНКИ.

28

Говори истината

преди 11 години

Той дори не познава ПАШАТА...Опс, порасна ми носа!

27

Анонимен

преди 11 години

Народът е зад ББ и ще го докаже на поредните избори-всичко друго е пунтики и пластики.

26

Анонимен

преди 11 години

24,много злоба,като пепелянка си!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Да бе, да ?Чуждата преса пиши идиотщини и лъжи,а българската преса - само истината .Абе ***, ти хората за по-прости от теб ли ги имаш,сигурно така се мислиш щом са гласували за ***.Но това едва ли ще се повтори !

24

Анонимен

преди 11 години

комунизъма си е 100% капитализъммалко по уродлив от думата дето е измислил за сравнение, защото е държавени избива конкуренцията на едро

23

Анонимен

преди 11 години

Ама разбира се, винаги съм знаел, че в миналото Тиквата е бил праведен монах...