66

Провокация :)

преди 12 години

В днешно време е толкова лесно да провокираш хората! Кажи им само една дума накриво и гледай сеир. Всички скачат, всеки се надпреварва да заплашва, но никой не си прави труда да проучи въпроса. Днес.бг е смешен провокатор, а хората, които се връзват на статиите тук трябва да търсят малко повече информация! Чакам минуси от псевдо журналистчетата на тази "медия"!

65

Бачо

преди 12 години

То е ясно че Македония ще се разпадне.Важното е ние да си вземем нашето от нея

64

Chikatilo

преди 12 години

Ето кой лансира албанската ***, която е по зле от нашите роми...отиват някъде нанасят се и после си го пишат тяхно...няма оправия с/у тия !!!

63

Антитурчин

преди 12 години

Те и кюрдите имат право на самоопределение ,а също така и имат право на една доста голяма държава - КЮРДИСТАН.Тая *** Ердоган ,кога ще се научи да не си вре гагата там където не му е работа.То бива нахалство,ама тоя *** вече прекалява.

62

Лъжа е !

преди 12 години

Мразя Турците, Мразя Македонците, Мразя Албанците, но тази статия освен Днес.бг никъде другаде го няма описано по този начин, Алоооо Днес за кого работите ? За онези които печелят с "разделяй и владей" за тях ли ***** ви *** !

61

Анонимен

преди 12 години

"Балканите са едно голямо буре с барут - ако фитила бъде запален, целият свят ще пламне" - Кемал Ататюрк

60

Анонимен

преди 12 години

Кюрдите вече са повече от 1/2 от населението на Турция.Разбира се официално това не се съобщава, но има неофициални преброявания.Те се съобщават по телевизия haberturk в предаванията през нощта на събота срещу неделя.Тези предавания са най-интересни.

59

НФБ

преди 12 години

в началото е икономическата емиграция....после като в дадена погранична област емигрантите станат мнозинство се забравя за исконните права на бившето мнозинство ...и следва преразпределение на територии...Бг в тежка демогравска криза!ромите все още неискат независимост защото са неграмотни, безработни и ги устройва да живеят на гърба на другите!но проблема е защо политиците на Бг 22г загърбват този проблем?2025г ще бъде вече късно!2025г всяко второ родено дете в Бг ще е ромче!

58

Анонимен

преди 12 години

ОКЛУЦИ КАТО АНЮ АНГЕЛОВ И КОМПАНИЯ УНИЩОЖИХА НАПЪЛНО БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ. ОБЩО ЕДВА ЛИ МОЖЕМ ДА СЪБЕРЕМ ОКОЛО 15 000 ВОЙСКА, ЗА ДА ОКАЖЕМ ОТПАР НА КОГОТО И ДА БИЛО. НЯМАМЕ ВЪОРЪЖЕНИЕ, НЯМАМЕ ТЕХНИКА, БОЕПРИПАСИ И ЛОГИСТИКА, ИМАМЕ ДВЕ РОЗОВИ БМВ-ТА И НЯКОЛКО ПОЛУИДИОТА ЗА ГЕНЕРАЛИ, А И НЯКОЛКО ОБИКНОВЕНИ *** ИЛИ ***! СМЕЕЕЕЕХХХ!

57

Анонимен

преди 12 години

доста смело изказване..като зад Сърбия застане Русияи да се смлатат отново Турция - Русия. Ще стане интересно

56

Анонимен

преди 12 години

Пичове, въоръжавайте се, защото ако чакаме на "милата" ни държава да ни защити направо ще ни избият турците без дори бюрократите в София да си мръднат задниците. Разбиха армията, разбиха индустрията вкл. и оръжейната, и сега сме с голи *** във всички посоки. Според вас какво би направил едни ***, ако толкова голи и невъоръжени *** му се премятат пред очите? Така че се стягайте, търсете си оръжие и се обединявайте по места, защото работата ще опре до партизанско движение с гаранция!!!!!

55

Анонимен

преди 12 години

е то това ще им е най голямата грешка! Имам в предвид ако наистина струпат военни части към Одрин и ни дадат ултиматум!Ще ги удавим всички до един, а после ще им пуснем *** да измъкнат желязото и право в Надин!

54

националист

преди 12 години

Лошото е, че американците и ГЕРБ водят по - протурска политика, отколкото и самото ДПС. Т.е. за македонците жалко, ама за нас българите не следва нищо хубаво от това.

53

Анонимен

преди 12 години

Ako Bulgaria ne se pogriji za cqlostta na strana si, moje da otpi6ete wsi4ko ot Haskowo na Jiug. Samo gledajte kakwo stawa. Za6toto towa tam e tursko naselenie, koeto ne e o6te dostaty4no integrirano, koeto gowori turski i gleda wse kam Turcia I naj-lo6oto e, 4e se samoopredelq kato tursko. Ni6to 4udno i da stane, kato se ima predwid typanarite koito ni uprawlqwat.

52

asd

преди 12 години

Рано или късно тези проблеми в Македония ще се проявят още по-ясно. Албанците са една от най-мощните мафии по света, а всички добре знаем, че тези неща се решават с лобизъм и много пари. Мафията разполага и с двете, погледнете какво стана с Косово и Сърбия, вижте кой е министър-председателя на Косово. Международната политика е много *** работа и там морал не съществува, единствения вариант е балканските страни да се обединим, което разбира се няма да стане.

51

до "тъп и прост

преди 12 години

ходил съм в казарма, стрелял съм с калашник и с какво ли още не. печелил съм състезания по стрелба, още съм в кондиция ... проблема е, че нашите държавници като нищо ще легнат на анадолците и ония ще ни правземат без един дори изстрел. преди 40 години щяха да изтровят града ни чрез водата - добре, че тогава имаше милиция и работещ съд. хванаха ги и ги гръмнаха.идеята за велико косово не е умряла и всичките мюслими от балканите си точат зъбите за момента, когато ще им дадат сигнала.

50

Анонимен

преди 12 години

По принцип Турция е бита карта и умните турци в Турция го знаят.Турците в България са много далече от турските реалности.Ердоган каза на турците да правят най-малко по три деца, защото в Турция сега на мода е да раждат по две деца.Но защото кюрдите раждат по седем.Целият прираст на Турция се дължи на кюрдите.Т.е. по признака - болшинството решава, в скоро време вече в Турция ще решават кюрдите.

49

Гледах по ТВ този

преди 12 години

Гледах по ТВ този Ердоган ли е Доган ли е незнам, нищо подобно не каза, каза само че трябва да заживеят задружно. И че Балканските държави трябва да са заедно а не един срещу друг. От днес.бг пускат нарочно провокативни статии, за да има делене на народа. Айде стига вече !!! Кой печели от всичко това?

48

Анонимен

преди 12 години

Една трета от населението и територията на Турция е КЮРДСКА!Това може би е най-голямото малцинство в една държава, което няма никакви права и представителство, а даже напротив - подложено е на брутална асимилация!

47

националист

преди 12 години

Освен, че е открита военна заплаха към съседна Република Македония (със всичките условности по отношение на самата Македония), това е и косвена военна заплаха за България. Освен това, да помислим при евентуална военна помощ от страна на Турция, то откъде биха могли да минат турските военни части?! През Гърция е абсурд, дори да се помисли ... Колкото и да не обичам "еничарите" македонци (не българите македонци), то пак са православни христяни, а у част от тях тече българска кръв.