53

5

преди 12 години

Правителството вече няма време да извърши още от нужните на България болезнени реформи.Накратко,няма да има пари за здравна реформа......щото парите в момента отиват за магистрали.....Трябва да се изсипят 3-4 млрд в болниците,да имаме няй хубава апарататуа и скъпите операции да се правят у нас а не да ги пращаме в Германия ,Америка,Израел и къде ли не......и като към това се добави добър мениджмънт ,че болницата да не трупа задължения нещата ще се оправят...

52

до54

преди 12 години

Сега в БГ добре живеят около 5%от хората,95% кучета ги яли-късметлия!!!

51

0

преди 12 години

О ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ !! Генерал за един ден,защото бил пазач на царя!

50

Аз

преди 12 години

Драги Бойко Борисов,съгласно твоите указания се извинявам на роднините на убитото момиче в Перник. Извинявам се за твоята наглост. Извинявам се за наглостта на министъра на вътрешните работи. Извинявам се за помията от медиите, следваща твоите указания за замазване на некадърността на службите.

49

До 54

преди 12 години

Забрави да добавиш че бащати е полицай,мутра или прокурор. Мазни герберски въшкари сме ги чели и преди.

48

Анонимен

преди 12 години

Общо взето ми е все тая дали младите хора стоят в България и опитват тук да се реализират или отиват в чужбина. Това си е техен избор. Както е и мой избор дали да напусна. Аз не съдя хората за изборите които правят особено ако не ме засягат лично и очаквам същото в замяна. Не може цял живот да търпиш политически експерименти на свой гръб.

47

Анонимен

преди 12 години

аз като си бях в България лятото на какви епитети се наслушах, най вече заради това, че не казах неща, каквито очакваха например: абе американците са яко ***, че и дебели... ами си казвах нещата както аз ги виждам, какво повече ми харесва тук примерно. И тогава започваха едни интересни разговори, че съм предател, страхливец Тези които нападат хората отишли в чужбина са просто комплексари. Те знаят какво е положението в България и именно затова си повдигат самочувствието.

46

Анонимен

преди 12 години

Аз пък си живея чудесно в България в сравнение с преди 89г.преди нямахме канализация,телефон,интернет,възможност да работя и пътувам извън България.Сега имам телефони,интернет,цифрова тв,лека кола качвам се и за 30мин.съм в Гърция за 60мин.съм на Кавала на море.Преди да отида до граничен град в БГ на 20км.от границата ми издаваха открит лист,има прекрасна природа и всяко лято ходя на планина,правим преходи.Така че зависи с кой искаш да се сравняващ за да оцениш живота си тук...

45

Нормален

преди 12 години

Срам, срам, срам, Бойко Борисов!Иде ми да се изповядам пред Буда ли, пред Аллах ли пред Христос ли, пред когото и да е за моя национален срам от този, който сме избрали.Но знам също, че това няма да ми помогне.

44

нсдп

преди 12 години

геноцит над комунистическата шлака. Силните ще оцелеят. комунистическите отпадъци и *** във гета и гладна смърт

43

До 48

преди 12 години

Да, сигурно съм сънувал, че в БГ най-слушано е радио Веселина.

42

До 42

преди 12 години

Прави ли те патриот да останеш в мизерията и да тънеш до уши в кредити, защото ти плащат като на църковна мишка, а си съсипваш патриотичния *** от работа? Откога амбицията е нещо отрицателно и откога станахме "предатели", "антипатриоти" и "***", че искаме нещо по- добро за себе си, за децата си и за всички около себе си. След като правителството отказва да ни предложи нашите ПРАВА, защо не трябва да ги търсим другаде?

41

до45

преди 12 години

това е обяснението на неудачника, причината винаги е извън него

40

Анонимен

преди 12 години

Подай си оставката бееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, или можеш или НЕ СТАВАШ ! Ти неможеш значи не ставаш...

39

до 42

преди 12 години

Не се създават условия младите хора да живеят тук и то да живеят добре. Всеки гледа да си "напълни гушата" и да награби повечко, ако може. В БГа успяваш да се "оправиш" ако си любовница на някого или пък си мошеник от класа. Другите нямат бъдеще.

38

Анонимен

преди 12 години

Бройко-новият Чаушеску

37

Копирано

преди 12 години

:Бойко - номиниран за почетен председател на Федерацията по художествена гимнастика, заради огромния му опит с ленти, а в миналото и с бухалки.

36

до32

преди 12 години

основната причина е една и тя е, че не можеш да се реализираш в бг

35

Krasimir

преди 12 години

Режи Бойко режи - утре тебе ше подкастрат книдо необразована!

34

Анонимен

преди 12 години

БорисовПриятел на кучетата и враг на хората.Господ гледа,бави,но не забравя и винаги връща.И удря там дето най-боли.И тоя на снимките ще плаща.Има и по-висша сила от него.